Citroën-dealer Hedin Automotive Avis 567

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was er om een afspraak te maken voor de eerste APK van mijn Citroën. Ik meende altijd dat de datum waarop de APK wordt uitgevoerd geldt als deadline voor een volgende APK. Men legde mij uit dat een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De reparatie is goed gedaan echter de bereikbaarheid via de telefoon is slecht. Je krijgt een dame voor de telefoon die domweg naar haar schermpje kijkt en verder van toeten of blazen weet en die ook... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire Citroën
  2. Atelier de réparation automobile
  3. Prestataire de transport automobile privé

À propos de Citroën-dealer Hedin Automotive

Écrit par l'entreprise

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Toutes les langues

Noté 1 sur 5 étoiles

Bracht de auto op maandag

Bracht de auto op maandag. Werd niet teruggebeld over wat er mankeerde. Heb drie dagen lang elke dag steeds zelf gebeld. Op vrijdag kon ik de auto ophalen. Was gedeeltelijk hersteld. Ontbrekende onderdelen waren besteld maar nog niet geleverd. Kon een week duren. Nu 11 dagen later nog niets gehoord.

23 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas verliep het contact met één van…

Helaas verliep het contact met één van de verkopers van Hedin Groningen vanaf het begin nogal klantonvriendelijk. Het was van de kant van de verkoper bijzonder bot en kortaf. Zonder verder in details te treden is dit niet wat ik als vaste trouwe klant van Hedin gewend ben. Gelukkig was de baliemedewerkster uitermate vriendelijk en behulpzaam.

24 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service, gebeld wanneer prijs anders is!

16 mars 2026

Beste Danny,

Bedankt voor de review en fijn dat je de service goed vindt.

Vriendelijkheid!!

Brengen en halen !! Dank daarvoor.... Geweldige service. Met vriendelijke groet ‼️

16 mars 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je onze service waardeert. Dank voor de review en de mooie woorden.

Beste Tineke,

Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat de koffie lekker was. Hartelijk dank voor de review.

Professioneel en behulpzaam

Elke keer weer waren alle medewerkers behulpzaam, professioneel en deskundig. Vooral de dame die bij de receptie van de reparatiewerkplaats werkt.

10 mars 2026

Beste Alex,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze medewerkers als behulpzaam en professioneel ervaart. Dat waarderen we enorm.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles is volgens afspraak afgehandeld

Alles is volgens afspraak afgehandeld. Vriendelijke bediening.

9 mars 2026

Beste meneer/mevrouw kunst,

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat onze service vriendelijk was. Bedankt voor de feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Door het gehele bezoek een prettige behandeling

Door het gehele bezoek een prettige behandeling .

7 mars 2026

Beste meneer/mevrouw Been,

Wat fijn dat je het bezoek aan ons als prettig hebt ervaren. Hartelijk dank voor jouw positieve feedback.

prima service

Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Ik kon wachten op de werkzaamheden.

2 mars 2026

Beste meneer/mevrouw,

Fijn dat onze medewerkers vriendelijk en behulpzaam waren en dat je op de werkzaamheden kon wachten. We waarderen je positieve feedback enorm!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb in 2019 een citroën cactus…

Ik heb in 2019 een citroën cactus gekocht bij toenmalig citroëndealer Dijkstra. Dijkstra ging over naar Wensink, toen ging de boel over naar Hedin. Al met al heel vervelend voor klanten. Ik ben intussen overgestapt naar een andere garage voor onderhoud APK en andere reparaties. Waar ze nog flexibel zijn en service bieden en rekening houden met de klant. Bij Hedin ligt de nadruk op het verkopen van auto s en onderhoud is bijzaak. De service is dan ook verre van goed. Over alles moet een afspraak gemaakt worden, dit kan niet,dat kan niet. Het wisselen van een klein lampje , wat wel heel belangrijk was, kon bij een ander garagebedrijf per direct en even tussendoor. Bij Hedin was dit onmogelijk. Het lijkt erop dat men heel dankbaar moet zijn om klant te mogen zijn bij Hedin. We zijn van plan om binnenkort onze citroën cactus in te ruilen, maar ik denk niet bij Hedin.

25 février 2026

Beste Johanna,

Het spijt ons te horen dat jouw ervaringen met ons niet zijn zoals je zou verwachten. We vinden het jammer dat je de overgang van Dijkstra naar Hedin Automotive als vervelend hebt ervaren. In principe zou het geen probleem moeten zijn om met iets kleins zonder afspraak binnen te lopen. We waarderen jouw feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren. We nodigen je graag uit om nog eens langs te komen om te zien of jouw ervaring nog steeds klopt.

Prima service !

Prima service !

23 février 2026

Beste meneer/mevrouw Smit,

Fijn dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw positieve feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere, duidelijke informatie en prettige communicatie

Wat ons bijzonder aansprak was de duidelijke en eerlijke communicatie. We kochten een jonge tweedehands auto waarbij ons bij de proefrit opviel dat de achteruit rijd camera niet functioneerde. Na melding is een totaal nieuwe boordcomputer unit geplaatst. Bij aflevering van de auto werden wij verblijd met een picobello auto, met de hand gewassen en gepoetst en een heerlijke verrassing!

20 février 2026

Beste Monique,

Wat fijn om te horen dat je onze communicatie waardeerde. We zijn blij dat we het probleem met de achteruitrijcamera naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Dank voor je positieve feedback!

Keurige behandeling en service

Correcte ontvangst, goede informatie, goede service

17 février 2026

Beste meneer/mevrouw Jansen,

Wat fijn dat je een goede ontvangst, informatie en service hebt ervaren. Hartelijk dank voor de positieve feedback, dit waarderen wij enorm.

Auto opgehaald van huis

Na overleg is de auto opgehaald door een verkoper. Om 18.00 uur werd de auto weer keurig en gewassen afgeleverd. Uitstekend service.

16 février 2026

Beste Henk,

We zijn blij te horen dat u onze service uitstekend vond en danken u hartelijk voor uw feedback!

Beste meneer/mevrouw Akkerman,

Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u tevreden bent over uw ervaring.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie en snel een oplossing…

Snelle reactie en snel een oplossing geboden

29 janvier 2026

Beste meneer/mevrouw Jonkers,

Fijn dat we zo snel een oplossing konden bieden. We waarderen jouw positieve feedback enorm.

Noté 3 sur 5 étoiles

Lange wachttijd

De afgesproken werkzaamheden werden goed uitgevoerd, maar de afgesproken wachttijd werd ruimschoots verdubbeld.
Zorg ervoor dat je iets te eten meeneemt.

5 février 2026

Beste meneer/mevrouw van Lin,

Fijn te horen dat de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. We betreuren het zeer dat de wachttijd langer was dan afgesproken. Bedankt voor het delen van jouw feedback.

Prettig verwelkomt

Prettig verwelkomt! Alles is correct afgehandeld!

9 février 2026

Beste Gea,

Wat fijn om te horen dat je prettig bent verwelkomt en dat alles correct is afgehandeld. Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Prima service

2 février 2026

Beste Henk,

Dank voor je positieve terugkoppeling. Fijn te horen dat je prima service hebt ontvangen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Het personeel vriendelijk zeer…

Het personeel vriendelijk zeer behulpzaam als je iets vraagt goed antwoord en anders deden de mensen in de garage en baliehet wel even

2 février 2026

Beste meneer/mevrouw Nijenbrinks,

Wat fijn dat je onze medewerkers vriendelijk en behulpzaam vond. We zijn blij te horen dat je antwoorden goed zijn beantwoord en het baliepersoneel je heeft geholpen met iets kleins. Dank voor de positieve feedback.

Stephan van Hedin Automotive

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus