Duidelijke site , simpel zelf samen te stellen. Zeer snelle levering !! Bij uitpakken bleek hier en daar beschadigd maar na mail met foto's en kort telefoon gesprek kostenloos nageleverd ( ook wee... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ordremodtager meget opmærksom på valg af varer, og kontaktede os, da der var spørgsmål vedr. Bestillingen hvor enkelte emner ikke passede sammen. Ved ordreafgivelsesfasen bliver man bedt om at skrive... Voir plus
Fra kundens perspektiv…vent med at afsende mail omkring købsoplevelse indtil man ved varen er kommet frem. Det bliver spam og irritation og slet ikke en mail man ville vende tilbage til og vurdere på.... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Hos Hans Høj Lagerinventar A/S lagerfører vi store mængder af inventar til forskellige typer af virksomheder. Vi lagerfører store mængder af pallereoler, lagerreoler og arkivreoler både til større opbevaring på lageret eller arkiv til mapper på kontoret. Vores udvalg er meget bredt uagtet om du har egen produktion, et autoværksted eller andet - se alle vores produkter på vores webshop.
Coordonnées de contact
Allévej 60, 2635, Ishøj, Danemark
- office@hhl.dk
- hhl.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Uitstekend poduct en uitstekende service.
Zelf een stelling op wielen samengesteld en besteld. Daarna telefonisch een exact levermoment afgesproken met de bezorgdienst. Verliep uitstekend, erg tevreden.
Nette en duidelijke website
Nette en duidelijke website. Wel onduidelijk dat het bedrijf buiten Nederland is gevestigd ivm exclusieve BTW betaling.
Bestelling netjes de week na bestellen, professioneel bezorgd.
top service !
Duidelijke site , simpel zelf samen te stellen.
Zeer snelle levering !!
Bij uitpakken bleek hier en daar beschadigd maar na mail met foto's en kort telefoon gesprek kostenloos nageleverd ( ook weer super snel )
zeker aan te raden en top service !!
Fantastiks service
Fantastiks service
Har handlet med Hans Høj for 1. gang. Oplever fantastisk service fra start til slut.
Super hurtige
Vi sendte et par sikkerhedssko ind til reparation mandag, og onsdag var de tilbage igen.
Super hurtigt!
Det gik jo bare som det skulle
Det gik jo bare som det skulle. Jeg er helt tilfreds
med handelen.
Vagn Nissen
Vare angivet på hjemmside med 2-3 dages levering, men udsolgt !
Bestiller d. 5/3, ordre afgivet via hjemmeside, hvor det fremgik, at leveringstiden var 2–3 arbejdsdage. Minutter efter bestilling står der umiddelbart dette på ordrebekræftelse: varerne er “midlertidigt udsolgt” med forventet lagerstatus i uge 15, 2026, hvorefter levering først vil tage yderligere 2–3 arbejdsdage.
Det undrer mig, at denne information ikke fremgik tydeligt på hjemmesiden i forbindelse med bestillingen. Hvorfor bliver de øvrige varer i ordren ikke leveret separat, når de tilsyneladende er på lager ?. Dags dato er den 30/3, og jeg har endnu ikke modtaget nogen opdatering eller tilbagemelding vedrørende min ordre, hvilket jeg finder utilfredsstillende.
Ordre klar samme dag
Ordre klar samme dag.
Kundeservice helt i top.
Produktet super kvalitet.
Helt klar anbefaling herfra

Réponse de Hans Høj Lagerinventar A/S

Réponse de Hans Høj Lagerinventar A/S
God service da jeg kontaktede dem…
God service da jeg kontaktede dem samtrigtig god kvalitet vare
Jeg bestiller lige lidt mere 😊
God og hurtig service!
Dejlig hurtig levering som søn blev…
Dejlig hurtig levering som søn blev glad for i julegave
God kommunikation
God kommunikation, hurtig levering og god service.
Jeg takker herfra.
Vh.
Mikael
teleurgesteld
Een aantal stellingen besteld, die volgens de website op voorraad zouden zijn. Nadat de bestelling geplaatst en betaald was kreeg ik de dag daarna telefoon dat het nog zeker 6 weken ging duren.
Ik heb gezegd dat ik in dat geval de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil. Na overleg was dat o.k.
(twee dagen later worden dezelfde artikelen nog gewoon op voorraad op de website getoond)
Ik kreeg nu vandaag een telefoontje dat de financiële afdeling er niet was de komende 3-4 weken en ik dus volgend jaar mijn geld terug gestort kreeg. Persoonlijk hou ik van eerlijke en transparante bedrijven, laat gewoon zien wat je op voorraad hebt en geef gewoon iemand zijn geld terug als je niet kunt leveren.
Ik bestel hier dus gewoon niet meer.
Jeg har kun to gange i mit liv oplevet…
Jeg har kun to gange i mit liv oplevet en service som den, Thomas fra Hans Høj Lagerinventar leverer. Jeg har både privat og i arbejdsregi handlet her, og der har været nogle småskader i forbindelse med fragten et par gange. Når man gør opmærksom på dette, bliver man hverken mistænkeliggjort eller trukket ud i et langt tovtrækkeri – der bliver bare sendt noget nyt med et smil!
Hvad angår selve varernes kvalitet, er der intet at udsætte. Super kvalitet til konkurrencedygtige priser.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.