Hoofdkraan.nl Avis

TrustScore 2 sur 5

1,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Zelfs na reeds opzeggen van account krijg ik nog steeds hun SPAM mails. Uitschrijven is niet mogelijk. Daarnaast mailt Prolinker mij illegaal. Hoofdkraan en Prolinker zitten samen bij één FAILLIET bed... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik vind Hoofdkraan onbetrouwbaar omdat ik zelfs als mijn profiel naadloos bij een opdracht aansluit, ik geen enkele reactie van potentiële opdrachtgevers krijg op mijn offertes. Zelg=fs geen ontvangst... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik zocht iemand die mij wilde en kon ontzorgen. Bleken elkaar totaal niet te begrijpen of te kunnen ontzorgen. Na een boete van de Belastingdienst besloten zijn facturen volledig te betalen en de rela... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 26 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

81 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Niet zo standaard opdrachten

Er staan opdrachten op die net even iets anders zijn dan andere.
Wat ik jammer vind, is dat er niet meer word gedaan mbt de opdrachtgevers die niet meer reageren nadat ze een opdracht plaatsen. Wel zo netjes om iemand te laten weten dat ze met een ander in zee gaan.

6 juillet 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Vaag zaken doen

Tot nu toe vind ik hoofdkraan erg vrijblijvend. Opdrachtgevers kunnen anoniem blijven en na het inleveren van de opdracht loop je het risico dat je er niets meer van hoort of dat halverwege de uitvoering de opdrachtgever zijn keutel intrekt en je voor niets hebt zitten werken. Ook kan de opdrachtgever zijn opdracht bij verschillende creatieven neerleggen en daarna de leukste uitkiezen. De rest heeft dan pech... Niet mijn manier van zakendoen.

27 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Support reageert niet meer op kwestie…

Support reageert niet meer op kwestie dat er teveel betalingen vanuit ons, naar hoofdkraan zijn gegaan.

Restitutie wordt niet aangeboden en wordt continu herhaald dat de kwestie is opgelost.

Er zijn 6 facturen aan mijn account gekoppeld, maar vanuit ons 7 betalingen gedaan. In mijn ogen is er dan 1 betaling teveel.

28 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn account is al lange tijd geleden…

Mijn account is al lange tijd geleden verwijderd. Toch ontving ik een e-mail waarin staat dat mijn Pro-abonnement is verlengd en dat mijn betaling is ontvangen. Dat is onacceptabel. Een verwijderd account mag niet worden verlengd of in rekening worden gebracht. Ik verwacht een duidelijke uitleg en, indien er geld is afgeschreven, een volledige terugbetaling.

Pure oplichters

Pure oplichters! Ze blijven een abonnement wat in februari is opgezegd verlengen en facturen sturen. Niet op in gaan, frauduleus bedrijf!

Ongekend slecht

Ze houden gewoon NIET op!

Aanvullende info op mijn eerdere review (laatste update 30-07-2026) en die van 'Nathalie' (16-06-2026).

Na mijn verbazing over weer een geheel nieuwe 'Herinnering', wat mij uiteindelijk heeft doen besluiten een melding te doen bij ACM ConsuWijzer, ben ik zojuist bijna van mijn stoel gevallen van nog meer verbazing. Ik krijg een e-mail met onderwerp: "Uw Hoofdkraan.nl-abonnement is verlengd" (pardon??) en

"Uw betaling is ontvangen en uw Pro-abonnement is verlengd.
De abonnementsfactuur vindt u in uw account onder 'Facturen & saldo'."

En meteen daarna een nieuw bericht:
"Hoeveel sterren zou je hoofdkraan.nl geven?"

Nou, nul dus. Maar dan kan ik deze review niet plaatsen.

Nogmaals:
- Pro-abonnement genomen op 11-11-2025
- Pro-abonnement beëindigd per 11-04-2026 (bevestigd door Hoofdkraan.nl)
- Daarna nog talloze meldingen ontvangen van de bank over mislukte incasso's, met verschillende tegenrekeningen, soms meerdere keren op een dag
- Betalingsherinneringen en ingebrekestellingen ontvangen van Hoofdkraan t/m 30-07-2026

Het is werkelijk ongekend, hoe slecht dit 'bedrijf' functioneert.

Noté 1 sur 5 étoiles

Na het afsluiten van 1 maand…

Na het afsluiten van 1 maand abonnement, werd het account niet geactiveerd. Na contact klantenservice werd het wel direct geregeld. Vervolgens blijf ik alleen maar facturen en aanmaningen ontvangen, zelfs terwijl ik al heb betaald en inmiddels het account heb opgezegd.

Ga niet met deze website in zee

31 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik maak al een jaar geen gebruik…

Ik maak al een jaar geen gebruik van jullie website. Ik heb me ook uitgeschreven. Heel wat mailtjes achteraan gestuurd omdat ik steeds herinneringsmail ontvang. Je kun zelf zien in jullie systemen dat ik helemaal geen gebruik meer maakt en niet inlogt, heb de gegevens niet eens meer. Ik wil geen betalingsherinneringen meer ontvangen. Kunnen jullie dit regelen in jullie systeem.
Groet

30 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb al maanden geen abbo en ze…

9Ik heb al maanden geen abbo en ze blijven mij facturen en herinneringen sturen. Zelfs na contact met klantenservice. Ook heb ik nog 50 euro tegoed wat ik volgens hun niet krijg omdat ik een betaalachterstand zou hebben. Dusniet. Ik heb al maanden geleden opgezegd en een bevestiging gehad. Vreselijk dit platform! Neem hier geen abbonement! Oplichters, geldplukkers en energievreters!

26 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte klantenservice & zomaar een factuur sturen zonder abonnement af te sluiten!!

Helaas moet ik hier ook een slechte review schrijven over Hoofdkraan. Ik heb eenmalig een abonnement van 3 maanden geprobeerd en daarna meteen mijn abonnement opgezegd. Nu krijg ik ( zoals meerdere mensen lees ik hier bij de reviews ) een herinneringsmail om het abonnement te betalen. Ik heb het platform niet meer gebruikt en ik ga deze factuur dus ook zeker niet betalen.

Op emails en telefoontjes reageren ze helaas ook niet! Echt waardeloos.

Vriendelijke groet,
Britt Antonise

24 juillet 2026

Niet doen

Je meld je aan op het platform voor niet per se een goedkope prijs om vervolgens met veel mensen te werken die niet betalen. Dus je doet je best voor niks..

9 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Prospects geven aan dat het plaatsen op…

Prospects geven aan dat het plaatsen op Hoofdkraan te lang duurt. Tegen de tijd dat hoofdkraan hun aanvraag publiceert, hebben ze hun aanvraag al ingevuld via LinkedIn.

Daarnaast incasseert Hoofdkraan na de opzegging vrolijk door. Dat is niet netjes.

6 juillet 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus