Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

**WARNING** **WARNING** hook-up.dk er 100% Scam!!! "Kvinderne som du skriver med” er en chat operatør. Typisk en mand, som tjener penge pr. besked". hook-up.dk er fyldt med fake profiler,... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bruger falske facebook profiler for at lokke folk ind på deres side og man kan heldigvis læse at dem som så logger ind også bliver svindlet. Anmeld altid facebook svindler profiler... I kan start... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg giver 3 stjerner for gennemførslen af dette skam, Det var så overbevisende, at jeg blev nød til at tjekke op på, om det rent faktisk var skam. Jeg stillede to spørgsmål, og begge blev besvaret.. d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig dejlig og brugernem hjemmeside. Har mødtes med to piger derinde fra, som var seriøse og rare. Så kan helt klar anbefales herfra!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

damdam

kan være vi skal ha hacke det l*** og alle andre hjemmesider :) kunne f**** sjovt :) i må ha en god aften ,, .. der biltræf i Assens hver torsdag kl 18 :P

18 avril 2023

Træd meget varsomt!!!

Jeg er blevet kontaktet af flere kvinder som har skrevet til mig på en lidt anmassende måde på Messenger.

Ved ikke hvor de har min Messenger info fra ?? Men de må være i de FB grupper man er medlem af.😱.

Sjovt nok ka jeg nikke genkende mange af "historierne" herind.

Man bliver spurgte, om jeg ville skrive til hende og skrive med dem på Hook Up med et link til hendes profil for at skrive med hende eller også se frække billeder af hende.
Dernæst er en variation, blev kontaktet af en kvinde på Messinger - som pludselig blev nød til at slette sin profil på Facebook/ Messinger pga at hun bliver hacket og spammet .. Hun lå i mit spamfilter -

Det er et stort svindel nummer, både sproget der skrevet til en lugter langt væk. Det kan ikke passe at man i 2o23 man få en lov til at lukke disse sider ned. Pas på jeres betalingskort at i ikke benytter det for få kontakt til disse sider i Hook Up for at lov til at skrive til vedkommende.

Har Google billede som tilhørte en anden. Nogle sendte flere beskeder med nye billeder der overhoved ikke ligner det første eller anden billede. Hvor billeder igen tilhøre en ny person.

Nej tak siger jeg bare, jeg er i et godt gift og har et godt forhold til en dejlig kone 🥰.

Jeg tjekkede så herinde, hvad Hook Up jo var for noget LOL.

Hold jer langt væk - Det er ren spam snyd og svindel det hele !!!

7 avril 2023

Som mange andre skriver

Som mange andre skriver, blev jeg kontaktet af en kvinde på Facebook, og skulle skrive her inde på Hook Up pga Ex, og profil slettes osv. Ja samme historie fra andre bruger med samme oplevelse.

Hvis man vil skrive til Supporten på hjemmesiden, så skal man købe mønter for at komme i kontakt med dem på deres chat.

11 avril 2023

Pas på

Pas på
Blev kontaktet af en kvinde om vi ikke kunne mødes i hook up, fordi hun bliver stalket på Facebook. Jeg fik et link, men lukkede det hele ned.

3 avril 2023

En pige skrev til mig

En pige skrev til mig, om jeg ville lære hende at kende.

Lidt anmassende at få sådan en besked i Messenger.

Hun spurgte, om jeg ville skrive inde på Hook up med et link til hendes profil for at se frække billeder af hende.

Hun ville lukke sin Facebook profil, fordi hun blev stalket af sin x- fyr.

Nej tak, jeg er i et forhold til en dejlig mand ;)

Jeg tjekkede så herinde, hvad Hook jo var for noget LOL

Hold jer væk - det er scam!!!

23 février 2023

et stort svindel nummer

et stort svindel nummer , og er ening kan da ikke passe i 2o23 man ikke kan ved lov lukke disse sider ned, og så vil man at vi skal have alt over betalings kort og af med kontanter hmm, med den sikkerhed der er i dag beholder jeg nu mine kontanter

22 février 2023

den går ikke scammere

den går ikke scammere jeg fik en besked messengser fra en som hedder Jannie paulsen og den lyd sådan her

kl13:49
1.Hej med dig kom lige forbi din profil syntes du så sød ud så og tog mig den frihed at skrive så det håber jeg er ok 🥰🥰 Kunne du være frisk på en date en af dagene?

kl13:55
2.davs jannie jeg har lige været forbi din profil jeg syntes du så sød ud

kl14:52

3.Dejligt! Jeg vil gerne lærer dig bedre at kende måske vi kan mødes imorgen eller næste weekend
Har problemer med en gammel stalker som jeg ikke kan komme af med! så sletter min facebook..
Er du ikke sød at skrive til mig herinde på hook-up
Jeg hedder Kærligheden18 derinde! så kan vi lige aftale det sidste inden vi mødes

14:56

4.Du får mit nummer når vi ses søde men lukker ned for min facebook nu så vi skrives ved derinde

NEJ den går jeg ikke med på føj

13 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

De svindler sig til medlemmer

De finder folk på forskellige grupper, hvor der singler, også skriver de pb, og det ender altid med, at de lukker deres profil, og de skriver, at vi skal skrive sammen på Hook-up, og de giver deres nummer, når vi mødes

15 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Det er klart et scam :)jeg har lagt flere af deres voldsomt ned

Det er klart et scam :)
Jeg har arbejdet med it i mange år, i hvertfald 25 år.

hvordan de har fået fat i mine info ved jeg ikke, email adr. men jeg har lagt flere af servere ned de sidste 3 dage :) slettet databaser registreings filer. De kommer på arbede.

Fra en 4g forbindelsde der skifter IP via DHcP hver dag.
Ville aldrig bruge min fastnet opkobling.

Mvh. Martin

5 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg er lige blevet ringet op af et LYCAMOBILE nummer af en dansk dating

Jeg er lige blevet ringet op af telefonnummer fra leje af mobilt han påstår Han er fra hook-up.dk og tilbyder mig et gratis medlemskab samt et gavekort til en restaurant derefter bliver tilsendt en sms fra en robot Hvor i at der ligger et link jeg skal trykke på manden benægtede at ringe fra Lyca Mobil nummer og og sagde Han ringede fra en computer danske utroværdigt og efter jeg har læst disse anmeldelser ganske vist inden jeg har trykket på et link har jeg bestemt ikke lyst til at at undersøge hvad han har tilbudt mig og hvad d-link føre mig hen til af bedrageri.

7 décembre 2022

Træd meget varsomt!!!

Får konstant meddelelser fra kvinder, der vil mødes "hurtigst muligt". Disse kvinder, til trods for et "nej tak!", fortsætter deres skriv, med en forfærdelig, trist og hård historie, der altid handler om en jaloux ex og derfor er kvinden, kun på Facebook i en kort periode men synes, at vi skal fortsætte samtalen på hook-up.dk...
Det fik mig til, at kigge lidt på frekvensen og hvorfor. Det er aggressiv markedsføring og undersøger nu, om der kan sanktioneres med lov overfor dette.
Det er ikke andet end et svindelnummer for, at få en ind på deres side og betale fyrstelige summer for, at skrive med falske profiler!
Vi arbejder videre med en anmeldelse.

3 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Det er fusk og kun for dine penges…

Det er fusk og kun for dine penges skyld og du ødelægger dig selv, da det er professionelle det sidder og skriver til dig og lokker dig til at bruge din penge på det L...

2 décembre 2022

HOOK-UP ER SVINDLE

HOOK-UP ER SVINDLE ikke nok med de sidder her på Trust pilot og rater sig selv for give sig selv gode stjerner det løgn og latin det firma alt om dem er svindle og humbug.

De skal slet ikke ha nogle stjerner de smider den en sparm robot i andre facebook dating grupper efter den anden og udgiver sig for være personer de ikke er med falske profiler og prøver lokke folk til betale for den her falske profil de udgiver sig for være en person.

Anmeld dem med det samme til Facebook for svindle og misbrug af andre grupper.

Det ren svindle så anmeld dem til Facebook og andet hvis det prøver lokke dig med noget det ulovligt det de gør.

De har gjort det her i et helt år nu.

22 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

SPAM!!! Jeg er mildest talt træt af at det her…

Jeg er mildest talt træt af at det her firma spammer en med Messenger beskeder.
Såsom.
(kopieret besked fra Messenger)👇👇👇

Alias “Liv Sorensen”
“Jeg har problemer med en irriterende ex som bliver ved med at lave nye kontis her på facebook
når jeg bloker ham. Så han spamme min profil fuldstændigt… Så jeg sletter min facebook profil…
Er du ikke sød at skrive til mig herinde på (Hook-up link) så jeg ved du er seriøs!
Jeg Hedder LidtForFræk derinde og det er gratis ❤️ Lukker min facebook nu her så vi kan skrives
ved derinde! Glæder mig til at se dig”

Hook-up
Jeg brækker mig over jeres marketings metoder.. Og i bedes lade være med at kontakte mig på Messenger.

13 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Svindelside der er ude efter dine…

Svindelside der er ude efter dine penge. Fake profiler med alm. klingende danske navne lokker mænd fra Facebook over på Hook Up siden ved at sige der er for mange mænd der chikanerer dem på FB og derfor er det bedre at chatte på HU og efterfølgende vil de lukke deres FB konto. Når man så er på HU finder man hurtigt ud af man kun kan sende nogle få chatbeskeder for de "mønter" man har tjent på at udfylde info og uploade billeder og så må man ellers til lommerne hvis man vil have mere. Men det er jo en pengemaskine! Opkræver penge for at sende simple chatbeskeder som ligeså godt kunne klares gratis på andre tjenester. Da jeg sagde jeg gik tilbage til FB (og at vi også kunne finde hinanden på Tinder og Happn) og hoppede af HU skrev en profil til mig at vedkommende ikke havde "Insta, SnapChat og det andet crap" Det er dybt utroværdigt. Stort set alle i DK har da en Facebook profil og desuden mærkeligt at referere til Instagram og Snapchat når jeg lige har nævnt FB, Tinder og Happn. Som om det var et præfabrikeret svar. Nej det er noget møg og skal lukkes ned. Jeg anmelder det til E-mærket nu.

25 septembre 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus