**WARNING** **WARNING** hook-up.dk er 100% Scam!!! "Kvinderne som du skriver med” er en chat operatør. Typisk en mand, som tjener penge pr. besked". hook-up.dk er fyldt med fake profiler,... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bruger falske facebook profiler for at lokke folk ind på deres side og man kan heldigvis læse at dem som så logger ind også bliver svindlet. Anmeld altid facebook svindler profiler... I kan start... Voir plus
Virkelig dejlig og brugernem hjemmeside. Har mødtes med to piger derinde fra, som var seriøse og rare. Så kan helt klar anbefales herfra!
N'a pas répondu aux avis négatifs
Sugardating
Alle kvinderne derinde er Sugarbabes som kun tænder på størrelsen på din tegnebog.
Oprettede for sjov et par profiler
Oprettede for sjov et par profiler, og sjovt nok, så fik jeg hver gang identiske beskeder fra forskellige profiler i nærheden.
Flere af profilernes billeder kan findes andre steder på nettet via Googles billede søgefunktion.
Oven i dette, så bliver din profil aldrig synlig - kun fake profiler er synlige.
Fup og svindel. Bør Politianmeldes
Hook-up bruger falske profiler, som blandt andet skriver til single-grupper på Facebook i et forsøg på at kapre nye betalende naive kunder. Sitet nåede at opkræve over 900 kr fra mig, før jeg gennemskuede deres beskidte kyniske forretning. Det er gratis at oprette sig. Som ny bruger får du tildelt nogle såkaldte mønter. Dem køber du skrive-tid for, så du kan skrive med en profil. Profilen er sandsynligvis ansat af hook-up.dk til at stille dig en masse spørgsmål, og få dig til at gentage og uddybe og forklare dine svar. Midt i skriveriet, kan du pludselig ikke skrive mere. Du skal købe nye mønter for at skrive videre med profilen. Rent bondefangeri. Sitet bør meldes til Politiet. De flotte piger eksisterer kun på fotos. Bag hver profil sidder nok en ung mand, ansat til at holde skriveriet i gang så længe som muligt. Hele banden burde komme en tur over fars knæ!
Helt fin oplevelse fandt hurtigt en…
Helt fin oplevelse fandt hurtigt en date og det var jo derfor jeg oprettede den. Kan godt anbefale det hvis man bare er ude efter et godt knald hehe
jeg giver ikke meget for denne…
jeg giver ikke meget for denne hjemmeside.
det er ingen rigtige kvinder bag profilerne og når man skriver med dem og man skriver at man først kan svare tilbage når jeg har optjent mønter nok eller om man skal udveksle telefon numre er det som der ikke er noget der sidder fast. De kan spørge om hvorfor man ikke skriver tilbage eller at det er lang tid siden sidst.
Det er fiktive profiler der er ude på at man betaler penge til selskabet bag.
Det er plat og svindel så hold jer væk .
Sjovt nok
Sjovt nok ka jeg nikke genkende mange af "historierne" herind.. Blev kontaktet af en kvinde på mess - som pludselig blev nød til at slette sin profil på Face/mess pga at hun bliver hacket og spammet .. Hun lå i mit spamfilter - men jeg valgte lige at høre hva hun ville ... Hun ville både mødes og udveksle tlf nr på Hook-up.. Men da jeg spurgte ind til Hook-up sidden - var hun sjovt nok ik tilgængelig på mess
SVINDEL PÅ LAVT PLAN...
Det er sjovt, jeg bliver kontaktet på Facebook af en pige der vil lukke hendes Facebook fordi hun får upassende beskeder igennem messenger og at så kan vi skrives ved inde på hook up fordi hun gerne vil mødes. Jeg siger nej tak til at skrives ved der inde. For det første så er det fyrer du skriver med. For det andet så er det sjovt nok ikke upassende at hun sender et billede af sit bare bryst. For det tredje så studere jeg sprog og det er ikke en født kvinde der har skrevet de beskeder i modtager, alt tyder på det er unge drenge mellem 19-24.... Men det er måske for nemt for dem at snyde for mænd idag er alt alt for godtroende og liderlige....
Svindel og humbug
Svindel og humbug. Samme historie som de andre. Bliver kontaktet af en sød pige på Facebook som spørger mig om jeg har lyst til at mødes og se om der er kemi men at hun lukker sin Facebook nu her og sender mig et link til Hook-up og siger at vi kan skrive der og det er ganske gratis hvilket jeg så finder ud af at det ikke er, de vil ikke skrive på sms men bare trække samtalen ud så man skal betale spidsen af en jetjager for at skrive derinde. Det er et stort scam. Det burde være ulovligt😡🤬
Bruger falske facebook profiler for at…
Anmeld altid facebook svindler profiler...
I kan starte med den her (den kloge bruger troede at man kan ligge billeder op også ændre datoen så profilen virker ældre, men det kan stadig ses på det lille ur ;)
Denne profil er nu anmeldt
face book com/Denfraeke01
1000 kr på 5 dage har jeg været så dum…
1000 kr på 5 dage har jeg været så dum at bruge på denne side og ca 10 til 12 beskeder har jeg skrevet der inden ja det er meget dyrt plus hvis man er så heldig at få kontakt til en pige så kan de ikke få ens egen tlf Nr de ser kun stjerner når man skriver ens tlf Nr. Så pas på denne side og ders løng historie man taper penge på denne side og det er kun jeres penge de er ude efter detsværere, så andmel dem til politiet det gør jeg i hvert fald velbekomme og tak for med venlig hilsen Kennet Rasmussen.
Jeg giver 3 stjerner for gennemførslen…
Jeg giver 3 stjerner for gennemførslen af dette skam, Det var så overbevisende, at jeg blev nød til at tjekke op på, om det rent faktisk var skam. Jeg stillede to spørgsmål, og begge blev besvaret.. de tager sig sgu tiden til at prøve at husle på en overbevisende måde.. credit for det
Husk at læs
Jer der har oplevet dating svindel osv, og har beviser eller kan skaffe beviser for det. Husk at anmelde det til politiet så vi kan få lukket den her scam side.
ren scam side de skriver til dig på…
ren scam side de skriver til dig på facebook og vil have dig over på denne side heldigvis nåede jeg ikke så langt :)
Højst sandsynligt svindel...
Blev kontaktet på FB af en ganske køn pige, ikke noget overdrevet og hun skrev på flydende dansk. Så ingen grund til mistanke i første omgang.
Teksten lød
"Halløj! 🙂 kunne ikke lade vær med skrive da jeg så din profil! Ville du være åben for en hyggelig date i løbet af ugen?
evt tage enb kop kaffe eller et glas vin og se hvad der er kemi til?"
Jeg svarede hende, at det kunne vi godt.
dagen efter fik jeg følgende besked...
"Jeg har problemer med en irriterende ex som bliver ved med at lave nye kontis her på facebook
når jeg bloker ham. Så han spamme min profil fuldstændigt… Så jeg sletter min facebook profil…
Er du ikke sød at skrive til mig herinde på LINK TIL HOOK-UP så jeg ved du er seriøs!
Jeg Hedder Lise Jensen derinde og det er gratis ❤️ Lukker min facebook nu her så vi kan skrives
ved derinde! Glæder mig til at se dig"
Vær vågen
Jeg må med min 39årige expertise sige at de er gode, men at det er et scam. Beklager gutter! Det i hvert fald spektakulært som de bare gerne vil ha man skriver! heh.. jeg er dog også paranoid, men stadig! ;) gl guys and all
Svindel af den groveste karakter
Svindel af den groveste karakter, profilerne er næsten alle falske, det koster kassen at skrive derinde.
1. Marker billede af personen og lad Googlelens finde alt om vedkommende på nettet.
AnnaMilf er bla pornodronning i USA med3 falske Facebook profiler.Hun hedder Annabelle peaches
2. Lad vedkommende købe dagens BT og sende det billede, det kan de heller ikke.
Kommer du for tæt på sandheden så begynder de at snyde med betaling for at købe mønter til samtale, køb blev ikke registreret men godt nok trukket på din konto.
Dette bliver stoppet nu da man ikke må udgive sig for at være en anden person/ misbrug af identitet, dette gælder i hele EU og er meget strafbart, så vil nu i samråd med advokat få dette stoppet
Blev lokket derind med samme besked som andre har fået
Sjovt det kun er kvinder der syntes det…
Sjovt det kun er kvinder der syntes det en fantastisk PLAT forum
Har også fået uopfordret henvendelse fra en kvinde på FB som skriver
Syntes du så sød ud så ansøgt håber et er okay ☺️ kunne du være frisk på ses til en kop kaffe eller varm kakao og se hvad der er kemi til? 😉
Jeg svare
Hvor har du set mig henne ??
Profilen svare 3 dage efter
Beklager, jeg svarer først nu, men jeg har mange fyre, der chikanerer mig her, men jeg ville elske at lære dig bedre at kende, så jeg lukker mine facebook-konti... Er du ikke sød at skrive til mig her hook-up.live Jeg hedder CurvyKvinde derinde . Det er bare en almindelig datingside og er gratis. Så kan vi lige aftale det sidste inden vi mødes! Jeg glæder mig til at se dig ❤️
Jeg svare
Ja det gratis oprettelse og så koster kontakt penge ell noget pr besked der er intet gratis i denne verden mere så jeg står af her held og lykke med det
Personlig henvendelse..meget…
Personlig henvendelse i PB..meget besnærende, men ender i at jeg skal ledes ind i denne dating site.
*Hejsa! Jeg har set din profil og du virker som en rar mand!
Kort om mig: 52år! Er socialrådgiver til dagligt. Har 1 datter, elsker film og serier! Derudover går jeg meget op i heste og ridning!
Hvis du har interesse, hvad siger du så til en spontan møde eksempelvis i morgen aften over en kop kaffe eller et glas rødvin?
Jeg har også bil, så er ret fleksibel, derimod jeg elsker at køre lange ture så det gør ikke noget hvis du bor lidt væk ❤
Er du ikke sød at skrive til mig herinde på https:hook-up.dk?al=RlpV1oJao2HE (link ændret..ellers måtte det ikke stå her)
Kan vi lige aftale det sidste inden vi mødes! Jeg hedder OldHanne
GLEM DET.
Jeg er kommet til at slet min profil…
Jeg er kommet til at slet min profil ved en fejl
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.