Huuray.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Ringde i fredags, de skulle ringa upp. När klockan var 15:30 var det stängt, fast de sa vardagar till 16:00. Idag (måndag) ringde de upp, endast en signal o la på, jag ringer dem o de svarar, de hör... Voir plus

Jag är inte en vän av presentkort! Tusentals kronor har genom åren gått till spillo genom outnyttjade presentkort som jag fått. Jag tänkte att det var kört även denna gång när pengen skickats via SMS... Voir plus

Presentkort från arbetsgivaren i dec.2024 och jag visste att jag vill ha biobiljetter. När det var dags att beställa jag angav fel telefonnummer samt kollade aldrig hur biljetterna KOMMER. Två månade... Voir plus

Lyckades klanta till mig när jag skulle lösa in mitt gåvokort och uppgav fel telefonnummer som presentkortet skulle skickas till. Mailade kundservice och fick snabbt hjälp med att skicka ett nytt pres... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

247 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Otroligt hjälpsam kundservice!

Otroligt hjälpsam kundservice!
Fick hjälp av Jacob K som svarade väldigt snabbt och hjälpte mig med mitt problem.

Mycket tacksam och återkommande kund!

1 juin 2022

Hej Charlotte,

Vi blir otroligt glada av att höra din uppskattning av vår tjänst.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp från vår kundtjänst.

Mvh Huuray.se

Fantastiskt snabb återkoppling på mejl

Fantastiskt snabb återkoppling på mejl! Väldigt hjälpsamma, trevligt och vänligt bemötande i mejl!

Kändes oerhört skönt med att få så fin och snabb hjälp att hantera mitt ärende och att kunna få rätt på min efterlängtade beställning.

9 mai 2022

Réponse de Huuray.se

Tack för ditt fina omdöme :-) Det betyder supermycket för oss.

Önskar dig en riktigt härlig dag!

Mvh Huuray.se

Huuray har endast ett års giltighetstid…

Huuray har endast ett års giltighetstid så ni som tänker köpa presentkort använd i stället Gogift som har 3år. Konsumentverket rekommenderar 3år då det är den tiden som det går att reklamera en tjänst.

8 mai 2022

Hej Anders,

Ett års giltighetstid gäller på LyxPresentkortet. Resterande presentkort varierar i giltighetstid, men uppges alltid på produktsidan.

Det innebär att LyxPresentkortet ska inlösas inom ett år, men när du kan välja en produkt med giltighets upp till oändlig. Som utgångspunkt gäller tre år för dem.

Om du har fler frågor får du gärna höra av dig :-)

Mvh Huuray.se

Fick ett jätte bra bemötande från…

Fick ett jätte bra bemötande från kundtjänsten på hittat och dessutom var de snabba på att svara en och åtgärda problem snabbt 👍👍👍👍

21 avril 2022

Stort tack 😊
Ditt omdöme betyder mycket för oss!

Vänliga hälsningar, Huuray

Super nöjd med hjälpen jag fick

Super nöjd med hjälpen jag fick
Snabba på svar. Tackar ännu en gång

5 avril 2022

Hej Rebecka,

Tusen tack för ditt omdöme.
Det betyder mycket för oss!

Mvh Huuray

Varför ska man inte förstå hur man ska…

Varför ska man inte förstå hur man ska göra. Är det bara för man ska strunta i det?? Måste väl finnas bättre o smidigare sett att lösa in presentkortet. Nä fy mycket dåligt.

7 février 2022

Hej Elisabeth,

Tråkigt att höra att du haft problem med att lösa in ditt presentkort. Vi strävar mot att ha ett så tillgängligt system som möjligt. På vår hemsida hittar du också en film på hur du ska göra för att få ditt presentkort inlöst.

Vi vill gärna att du kontaktar vår support på, support@huuray.se eller +46 313616008 (helgfria vardagar 9-16), så hjälper vi dig hitta en lösning.

Svåranvänt

Oerhört dåliga instruktioner hur man gör för att använda det. Trots att jag är en van datoranvändare förstår jag inte hur jag ska använda det. Ge inte bort detta till någon.

23 janvier 2022

Hej Karin,

Vi beklagar att du upplevt problem med att använda ditt presentkort. På vår hemsida finns en film om hur man löser in sina presentkort, se följande https://huuray.se/pageview/huuraygiftcard.

Om du fortsatt upplever problem med att lösa in ditt presentkort är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på support@huuray.se eller +46 313616008 (helgfria vardagar 9-16).

Lyxpresentkort

Jag har fått ett lyxpresent kort genom yougov. Det är på 500 kr och jag löste in det på akademibokhandeln. Var tvungen att gå in på mitt konto och fick dra 500 kr
Det är väl inte rätt att jag ska betala för ett presentkort som jag fått. Hoppas nu att ni kan hjälpa mig

23 décembre 2021
Avis spontané

Bra, men saknar funktioner.

Finns väl inget att klaga på i sig, men tycker det är ganska dåligt faktiskt att man inte kan samla flera belopp till ett, (från flera presentkort). En utav era konkurrenter gör på detta sätt och det gör tyvärr att jag använder dom oftare, ett tips!

10 novembre 2021

Tack för hjälpen!

Så glad för den hjälp jag fick när jag ”tappat” bort mitt digitala presentkort. Mycket fint bemötande, snabb hjälp och återkoppling både via telefon- och mailsupport. Ni gjorde min dag. Tusen tack! Nu kommer jag njuta extra mycket av min present.

23 septembre 2021

Hej Annica,

Tusen tack för ditt omdöme!
Det sätter vi stor pris på.

Jag önskar dig en härlig dag :-)

Topp

Topp, tack! 😊

15 septembre 2021

Hej Eve,

Stort tack för ditt omdöme!

Trevlig dag :-)

Huuray

Helst nöjd!

Mycket nöjd med tjänsten och kundservis!

1 juin 2021

Tusen tack för ditt omdöme!

Vad bra att höra du är nöjd. Önskar dig en trevlig dag :-)

Huuray

Bra kundtjänst och urval

Tappade bort mitt mail med presentkort, men fick tillbaka det några minuter efter att mailat kundtjänst. Bra urval av både praktiska och roliga saker att få som present.

2 mars 2021

Hej Liselotte,

Tack för ditt omdöme.

Vi är glada du är nöjd med utvalet, det betyder mycket för oss :-)

Glad påsk!

Huuray!

Fantastiskt bra bemötande och…

Fantastiskt bra bemötande och ansträngningar för att lösa mitt problem med " försvunnet " presentkort.

22 janvier 2021

Hej Elaine,

Stort tack för ditt omdöme.

Vi är glada vi kunde hjälpa.

Mycket bra kundkontakt

Väldigt trevliga och tillmötesgående. Löser dina problem inom kort tid och svarar på Mail samma dag!

18 janvier 2021

Hej Nicole,

Tusen tack för ditt omdöme!

Vi är glada du är nöjd :-)

Väldigt snabb service

Jag hade fått ett sms med ett elektroniskt presentkort och i och med att jag hade skaffat ny mobil så följde inte gamla sms med så jag skrev till Huuray och frågade om de kunde skicka ett nytt sms så att jag kunde ha det på min nya mobil. Jag fick svar inom 5-10 minuter och fick då ett nytt sms. Jag är otroligt nöjd för den snabba service som jag fick.

5 janvier 2021

Hej Helen,

Tack så jätte mycket för ditt omdöme.
Vi är glada vi kunde hjälpa!

Trevlig helg :-)

Huuray!

Mycket snabb service och trevligt…

Mycket snabb service och trevligt bemötande. Tack för det!

30 novembre 2020

Hej Lotta,

Tusen tack för ditt omdöme! Det sätter vi stor pris på.
Vi är glada du är nöjd :-)