Huuray.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Ringde i fredags, de skulle ringa upp. När klockan var 15:30 var det stängt, fast de sa vardagar till 16:00. Idag (måndag) ringde de upp, endast en signal o la på, jag ringer dem o de svarar, de hör... Voir plus

Jag är inte en vän av presentkort! Tusentals kronor har genom åren gått till spillo genom outnyttjade presentkort som jag fått. Jag tänkte att det var kört även denna gång när pengen skickats via SMS... Voir plus

Presentkort från arbetsgivaren i dec.2024 och jag visste att jag vill ha biobiljetter. När det var dags att beställa jag angav fel telefonnummer samt kollade aldrig hur biljetterna KOMMER. Två månade... Voir plus

Lyckades klanta till mig när jag skulle lösa in mitt gåvokort och uppgav fel telefonnummer som presentkortet skulle skickas till. Mailade kundservice och fick snabbt hjälp med att skicka ett nytt pres... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

247 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Utmärkt service

När allting blev fel så hjälpte de till direkt, ingenting dröjde, det tog inte flera dagar för att åtgärda felet, det gick direkt. Mycket bra service.

26 janvier 2023

Hej Per,

Tack för ditt omdöme.

Vad bra att du är nöjd med servicen du fick :)

Du är välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp i framtiden.

Mvh Huuray,se

10/10

Bäst, smidigt, fick de hjälpen jag behövde på kort tid, de lever upp till sina ord och handlingar!!

22 janvier 2023

Hej Saif,

Vi sätter stort pris på ditt omdöme :)

Tusen tack för det!

Mvh Huuray.se

Super lätt att ha o göra med

Super lätt att ha o göra med. Fick hjälp så att jag kunde lösa in mitt presentkort. Snabb återkoppling !

18 janvier 2023

Hej Christina,

Tack för ditt omdöme.

Vad fint att du är nöjd med hjälpen!

Mvh Huuray.se

I think this site is a scam

I think this site is a scam. Here's why...

I ordered 3 Amazon gift cards and received an order confirmation and three separate emails from Huuray for each one of the gift cards.

However, when I clicked through the emails, they sent me to retrieve the gift card codes on another landing page, which would not provide any codes.

They've made it seem like you've received what you ordered but never delivered anything.

It's been over a week since I reached out to support, and I have heard nothing back from them.

30 décembre 2022
Avis spontané

Riktigt onödigt krångligt att lösa in…

Riktigt onödigt krångligt att lösa in kortet, nästan..hrm...som att det är med mening designat så att kunderna aldrig pallar lösa in sina kort och ni får behålla mellanskillnaden. Flera stycken som skriver på trustpilot att det är krångligt, ändå görs inget åt det. Konstigt hur sånt bara råkar gynna er?
Er "instruktionsvideo" som för övrigt visar fel, saknar t.o.m ljud, bara en sån grej gör det svårt.

3 janvier 2023

Hej John,

Instruktionsvideon stämmer överens med hemsidan, men det låter som du försökt lösa in ett LyxPresentkort till ett LyxPresentkort, vilket inte är möjligt. Välj ett specifikt presentkort så kommer det stämma bättre :)

Du är mycket välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare.

Stolen gift card number

Huuray do not want to investigate a fraud case where my gift card number was stolen. It seems that this company does not have any fraud detection procedure in place that will check for possible involvement of Huuray employees in gift card number theft.

Customer service does not respond to my emails.

Update 19.01.2023.
Huuray claims they are in contact with the company that bought the gift card for me, but not a single piece of information has been sent to me .
Those are only words. Huuray is not interested in doing anything related to the issue.

14 décembre 2022

Hej Muamer,

Vi har varit i kontakt med er HR-avdelning angående ärendet.

Inlösen av presentkort

Superkrångligt att kunna lösa in sitt presentkort. Trots skriftlig info och film så blir skärmen inte likadan som på filmen. Presentkortet kommer väl att hinna bli ogiltigt innan jag hinner använda det.

4 décembre 2022

Hej Pia,

Det verkar som du försöker lösa in ett LyxPresentkort till ett LyxPresentkort, vilket inte är möjligt.

Om du väljer ett specifikt presentkort kommer du se att video och hemsida stämmer överens :)

Om du behöver hjälp att lösa in presentkortet är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

MVH
Huuray.se

Alltid tillmötesgående och de har läst…

Alltid tillmötesgående och de har läst mina problem varje gång!

18 novembre 2022

Réponse de Huuray.se

Fint att höra att du har fått bra hjälp :)

Hör gärna av dig igen om du behöver mer hjälp i framtiden.

Huuray.se

Jag fick ett presentkort och hade…

Jag fick ett presentkort och hade problem med att lösa in det. Jag mailade Hurray och fick mycket snabb och trevlig hjälp av Amalia. H.
Ett strålande exempel på hur kundservice ska fungera !

18 novembre 2022

Hej Annika,

Tack för din recension.

Vad trevlig att du är nöjd med din hjälp från Amalia :)

Hör gärna av dig om du behöver hjälp i framtiden.

Mvh Huuray.se

De stjalte mine penger og nå er telefon stengt

De stjalte mine penger og nå telefon er ikke i bruk. Jeg fikk ingen fysiskkort. Så dere løgner nå i deres tilbakemelding. Hvis dere er ærlig send mine penger tilbake.

30 octobre 2022

Hej Renata,

Det kan vara så att du fått ett gammalt telefonnummer på ditt fysiska presentkort.

Kolla Huuray.se för att se våra uppdaterade kontaktuppgifter.

Varmaste rekommendationer

Fick genom mail snabb återkoppling och kontakt med er medarbetare Elvira, då jag klumpigt nog hade angett fel telefonummer för att få mina presentkort skickade till mig.
Detta löste hon supersnabbt och smidigt och dessutom fick jag ett jätte trevligt bemötande.
Vill därför ge detta företag 10/10 guldstjärnor 🙂
Annamaria

25 octobre 2022

Hej Annamaria,

Tack för din recension. Den blir vi mycket glada för!

Vad fint att du fått bra hjälp av Elvira :)

Du är alltid välkommen att kontakta oss igen om du stöter på problem i framtiden.

Superbra hjälp!

Superbra hjälp när mitt elektroniska presentkort inte fungerade!

12 octobre 2022

Hej Cajsa,

Vi uppskattar ditt fina omdöme.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med dina presentkort.

Superbra kundservice

Superbra kundservice! :)

28 septembre 2022

Hej Nathalie,

Tack för ditt fina omdöme :)

Mvh Huuray.se

Låg giltighetstid i jämförelse med…

Låg giltighetstid i jämförelse med andra i branschen.

25 juillet 2022

Hej Robin,

Giltighetstiden varierar mellan våra olika presentkort.

Vilken giltighetstid som gäller för ett specifikt presentkort står alltid på produktsidan.

Om du har frågor kring detta är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.