Huuray.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Ringde i fredags, de skulle ringa upp. När klockan var 15:30 var det stängt, fast de sa vardagar till 16:00. Idag (måndag) ringde de upp, endast en signal o la på, jag ringer dem o de svarar, de hör... Voir plus

Presentkort från arbetsgivaren i dec.2024 och jag visste att jag vill ha biobiljetter. När det var dags att beställa jag angav fel telefonnummer samt kollade aldrig hur biljetterna KOMMER. Två månade... Voir plus

Lyckades klanta till mig när jag skulle lösa in mitt gåvokort och uppgav fel telefonnummer som presentkortet skulle skickas till. Mailade kundservice och fick snabbt hjälp med att skicka ett nytt pres... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

247 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det var lite problem med att beställa…

Det var lite problem med att beställa de presentkort jag ville ha, men kundservice var snabba och löste det. Mycket proffsigt.
När väl orden gick igenom så hade jag presentkorten digitalt inom några sekunder.

18 décembre 2025

Hej Cathrine!

Tack för din recension ⭐
Skönt att vår kundservice snabbt kunde lösa problemet och att presentkorten levererades direkt.

Varmt välkommen tillbaka!

Huuray.se

Snabbt bistånd när konvertering av…

Snabbt bistånd när konvertering av intjänade poäng till Huuraypresentkort strulade.

17 décembre 2025

Hej Anna!

Tack för din fina recension ⭐
Vad bra att höra att du fick snabbt bistånd när konverteringen strulade.

Hör gärna av dig igen om du behöver hjälp framöver – vi finns här!

Företaget har utan skam blåst folk på…

Företaget har utan skam blåst folk på pengar och vägrar betala tillbaka eller låta en byta till annat presentkort när företag lägger ner. Dom säljer presentkort till företag(böfhus)som har lagt ner helt utan skam.

16 décembre 2025

Réponse de Huuray.se

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi vill gärna förtydliga att presentkortet inte är ogiltigt. Restaurangkedjan finns fortfarande kvar, även om några enstaka restauranger i Sverige har stängt, och presentkortet kan därför fortfarande användas hos kedjans övriga restauranger. Vi har också varit i kontakt med dig tidigare och informerat om att det är restaurangen/kedjan som ansvarar för inlösen av presentkortet, eftersom betalningen redan har genomförts till dem.

Då det har gått lång tid sedan köpet har vi tyvärr inte möjlighet att annullera eller återbetala presentkortet. Detta är i linje med våra villkor, som gäller vid köptillfället.

Vi beklagar att situationen upplevs som frustrerande och hoppas att presentkortet ändå kommer till användning.

Huuray.se

Kundtjänst ordnade allt - även om det var jag som hade gjort fel

Även om instruktionerna för vad jag skulle beställa var tydliga så gjorde jag fel.
Men inom några timmar och efter en trevlig mailkorrespondens med kundtjänst så såg de till att misstaget åtgärdades och jag fick en ny kod.
Julefriden kan därmed infinna sig :)

15 décembre 2025

Hej Josefin!

Tack för din recension!
Kul att höra att vår kundtjänst kunde hjälpa dig snabbt och smidigt.

Önskar dig en riktigt fin jul 🎄

Proffsig och snabb hjälp räddade julklappen

Vi strulade till det ordentligt, fast med deras proffsiga och snabba hjälp löste sig allt ändå.
TACK!!

8 décembre 2025

Hej Minna!

Tack för ditt omdöme!
Vad härligt att höra att vår kundservice kunde hjälpa dig att lösa problemet snabbt!

Huuray.se

Jag är inte en vän av presentkort

Jag är inte en vän av presentkort! Tusentals kronor har genom åren gått till spillo genom outnyttjade presentkort som jag fått. Jag tänkte att det var kört även denna gång när pengen skickats via SMS till min gamla mobil. Men det löste sig via mailkontakt med Huuray, och nu har jag lyckats utnyttja presentkortet tre veckor före utgångsdatumet!

1 décembre 2025

Hej Linda!

Tack så mycket för att du delar din upplevelse!
Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa dig att rädda detta innan utgångsdatumet. Vad fint att allt löste sig smidigt via mailkontakt och att du hann använda presentkortet i tid.

Snabb och trevlig kundtjänst

Snabb och trevlig kundtjänst. Hjälpte mig snabbt med mitt presentkort när vi själva hade strulat till det.

1 décembre 2025

Hej Jennie!
Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi är glada att höra att du fick snabb och trevlig hjälp av vår kundtjänst och att vi kunde lösa problemet med presentkortet smidigt.

Proffsigt bemötande

Jag hade missat utgångsdatum på mitt presentkort, möttes av personal med stort lösningsfokus, mycket trevligt bemötande med positiv känsla. Tack, fortsätt så 🌞

26 novembre 2025

Hej Helene!

Stort tack för din fina recension!
Det gläder oss att höra att du fick ett trevligt bemötande och att vårt team kunde hjälpa dig trots det missade utgångsdatumet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tiden med att lämna ett omdöme.

Huuray.se

Jag hade ett komplicerat problem med…

Jag hade ett komplicerat problem med mitt presentkort. Huuray personalen löste det väldigt snabbt och proffesionellt. Inte minst hade trevlig mailkonversation stor betydelse under tiden.

24 novembre 2025

Hej Hanna!

Stort tack för din fina recension. Vi är så glada över att höra att vårt team kunde hjälpa dig snabbt och smidigt med presentkortet och att du fick ett trevligt bemötamde! :D

Mycket bra customerservice

Mycket bra customerservice. Snabb återkoppling och redo att lösa problem även lång tid efter genomfört köp.

Hej Emelie!

Vi är glada att höra att du fick snabb hjälp av vår kundtjänst och att vi kunde lösa problemet med presentkortet smidigt.

Huuray.se

Råkade göra fel och kontaktade dem

Råkade göra fel och kontaktade dem. Fick snabbt hjälp och allt löste sig!

18 novembre 2025

Hej Susanne!

Tack för ditt omdöme!
Vad skönt att höra att vår kundservice kunde hjälpa dig med ditt problem.

Mitt presentkort från försvann

Mitt presentkort från försvann, jag kontaktade då Huurays kundtjänst som med snabb och tillmötesgående respons ordnade med ett nytt presentkort och skickade ut det till mig.
Mycket nöjd kund

Hej Victoria!

Tack för ditt snälla omdöme!
Vad härligt att höra att vår kundservice kunde hjälpa dig snabbt och smidigt

Huuray.se

Hade problem med mitt presentkort men…

Hade problem med mitt presentkort men Huuray löste problemet. TACK

Tack för din recension!
Vad fint att höra att vi kunde hjälpa dig att lösa problemet med ditt presentkort. Tveka inte att kontakta oss igen om du behöver mer hjälp.

Ha en fin dag! 🌟
Huuray.se

Supertrevlig kundservice som hjälpte…

Supertrevlig kundservice som hjälpte till snabbt och smidigt när jag strulade till det inte bara en utan två gånger.

Hej Jasmine!

Tack för ditt snälla omdöme!
Vad härligt att höra att vår kundservice kunde hjälpa dig snabbt och smidigt

Fantastisk support!

Fantastisk support!

11 novembre 2025

Hej Aleksieva!

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med den hjälp du fick från vårt support team.

Huuray.se

This is a total scam - 33% value deducted!!!

This is a total scam! I received a 15 pound gift card but when I redeemed it for a Tesco card, it only had a value of 10 pounds, the remaining 5 pounds just disappeared. It never said anywhere on the site that I would lose 33% of the value and I only found out when redeeming it in the shop. Unacceptable and absolute rip off!

19 septembre 2025

Hi Judit,

We’re sorry to hear about your experience and we understand your concern.

We have checked your case and it looks like there was a misunderstanding. Your 15 pound gift card was split into two Tesco gift cards – one of 10 and one of 5. Nothing was deducted from the value.

Our support team has already re-sent both gift cards to you, and also shared a direct link to the 5 pound card to make sure you can access it easily. 😊

We hope this clears things up, and that you’ll be able to enjoy the full value of your gift cards. Please don’t hesitate to reach out to our support if you need any further assistance.

Have a nice day!
Huuray.com

Snabbt och enkelt

Huuray svarade snabbt och löste mitt ärende på några minuter. Jag är jätte tacksam. Mycket bra service 🙏

15 septembre 2025

Hej Ramin!

Tack för ditt fina omdöme!
Vi blir verkligen glada över att höra att du fick snabb hjälp från vår kundservice.🌟

Med vänlig hälsning,

Fantastiskt!

Fantastisk service!

10 septembre 2025

Hej Jenny!

Tack för ditt fina omdöme!
Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med vår service.🌟

Med vänlig hälsning,
Huuray.se

Sms med presentkort koden försvann i…

Sms med presentkort koden försvann i min telefon och kontaktade kundtjänst en jättre trevlig tjej Camilla hjälpte mig att få tillbaka sms på nytt.Väldigt trevlig och fin bemötande av henne.En ros till Camilla🌹

21 août 2025

Hej Elif!
Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad härligt att höra att du fick ditt presentkort igen och att du fick ett så bra bemötande.