Ringde i fredags, de skulle ringa upp. När klockan var 15:30 var det stängt, fast de sa vardagar till 16:00. Idag (måndag) ringde de upp, endast en signal o la på, jag ringer dem o de svarar, de hör... Voir plus
Presentkort från arbetsgivaren i dec.2024 och jag visste att jag vill ha biobiljetter. När det var dags att beställa jag angav fel telefonnummer samt kollade aldrig hur biljetterna KOMMER. Två månade... Voir plus
Lyckades klanta till mig när jag skulle lösa in mitt gåvokort och uppgav fel telefonnummer som presentkortet skulle skickas till. Mailade kundservice och fick snabbt hjälp med att skicka ett nytt pres... Voir plus
Poststugan 323, 211 65, Malmö , Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Det var lite problem med att beställa de presentkort jag ville ha, men kundservice var snabba och löste det. Mycket proffsigt.
När väl orden gick igenom så hade jag presentkorten digitalt inom några sekunder.

Réponse de Huuray.se
Snabbt bistånd när konvertering av intjänade poäng till Huuraypresentkort strulade.

Réponse de Huuray.se
Företaget har utan skam blåst folk på pengar och vägrar betala tillbaka eller låta en byta till annat presentkort när företag lägger ner. Dom säljer presentkort till företag(böfhus)som har lagt ner helt utan skam.

Réponse de Huuray.se
Även om instruktionerna för vad jag skulle beställa var tydliga så gjorde jag fel.
Men inom några timmar och efter en trevlig mailkorrespondens med kundtjänst så såg de till att misstaget åtgärdades och jag fick en ny kod.
Julefriden kan därmed infinna sig :)

Réponse de Huuray.se
Vi strulade till det ordentligt, fast med deras proffsiga och snabba hjälp löste sig allt ändå.
TACK!!

Réponse de Huuray.se
Jag är inte en vän av presentkort! Tusentals kronor har genom åren gått till spillo genom outnyttjade presentkort som jag fått. Jag tänkte att det var kört även denna gång när pengen skickats via SMS till min gamla mobil. Men det löste sig via mailkontakt med Huuray, och nu har jag lyckats utnyttja presentkortet tre veckor före utgångsdatumet!

Réponse de Huuray.se
Snabb och trevlig kundtjänst. Hjälpte mig snabbt med mitt presentkort när vi själva hade strulat till det.

Réponse de Huuray.se
Jag hade missat utgångsdatum på mitt presentkort, möttes av personal med stort lösningsfokus, mycket trevligt bemötande med positiv känsla. Tack, fortsätt så 🌞

Réponse de Huuray.se
Jag hade ett komplicerat problem med mitt presentkort. Huuray personalen löste det väldigt snabbt och proffesionellt. Inte minst hade trevlig mailkonversation stor betydelse under tiden.

Réponse de Huuray.se
Mycket bra customerservice. Snabb återkoppling och redo att lösa problem även lång tid efter genomfört köp.

Réponse de Huuray.se
Råkade göra fel och kontaktade dem. Fick snabbt hjälp och allt löste sig!

Réponse de Huuray.se
Mitt presentkort från försvann, jag kontaktade då Huurays kundtjänst som med snabb och tillmötesgående respons ordnade med ett nytt presentkort och skickade ut det till mig.
Mycket nöjd kund

Hade problem med mitt presentkort men Huuray löste problemet. TACK

Réponse de Huuray.se
jag fick hjälp snabb och väldigt tacksam

Réponse de Huuray.se
Supertrevlig kundservice som hjälpte till snabbt och smidigt när jag strulade till det inte bara en utan två gånger.

Réponse de Huuray.se
This is a total scam! I received a 15 pound gift card but when I redeemed it for a Tesco card, it only had a value of 10 pounds, the remaining 5 pounds just disappeared. It never said anywhere on the site that I would lose 33% of the value and I only found out when redeeming it in the shop. Unacceptable and absolute rip off!

Réponse de Huuray.se
Huuray svarade snabbt och löste mitt ärende på några minuter. Jag är jätte tacksam. Mycket bra service 🙏

Réponse de Huuray.se
Sms med presentkort koden försvann i min telefon och kontaktade kundtjänst en jättre trevlig tjej Camilla hjälpte mig att få tillbaka sms på nytt.Väldigt trevlig och fin bemötande av henne.En ros till Camilla🌹