Huuray.se Avis

4,5

Ringde i fredags, de skulle ringa upp. När klockan var 15:30 var det stängt, fast de sa vardagar till 16:00. Idag (måndag) ringde de upp, endast en signal o la på, jag ringer dem o de svarar, de hör... Voir plus

Jag är inte en vän av presentkort! Tusentals kronor har genom åren gått till spillo genom outnyttjade presentkort som jag fått. Jag tänkte att det var kört även denna gång när pengen skickats via SMS... Voir plus

Presentkort från arbetsgivaren i dec.2024 och jag visste att jag vill ha biobiljetter. När det var dags att beställa jag angav fel telefonnummer samt kollade aldrig hur biljetterna KOMMER. Två månade... Voir plus

Lyckades klanta till mig när jag skulle lösa in mitt gåvokort och uppgav fel telefonnummer som presentkortet skulle skickas till. Mailade kundservice och fick snabbt hjälp med att skicka ett nytt pres... Voir plus

4,5

Répond généralement dans un délai d'une semaine

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hade uppgett fel mobilnr….

Hade uppgett fel mobilnr å trodde att presentkortet var borta…men det fixade sig direkt😅

12 juin 2023

Hej Viviann,

Vad bra att du fick hjälpen du behövde.

Önskar dig en riktigt solig sommar!
Mvh Huuray Sverige

Sent wrong code

I received a voucher to order my gift card of choice. I chose Target and they sent me a code but it didn’t work. It didn’t work because Target gift card’s need gift card number and access number which do not contain any letters. When I received the code they sent me, I found it odd they sent me a random sequence of numbers and letters as a code. I sent emails to address the issue but have been slow to respond. Starting to think this site is not trustworthy and my be a scam.

1 juin 2023

Hi Amaelys,

I think you sent this to the wrong company. We don't have Target at Huuray.se.

Please let me know if we can do anything else for you.

Wish you a great day,
Huuray Sverige

Otrolig service!

29 mai 2023

Hej Kristina,

Stort tack för omdömet och glad sommar från oss :)

Mvh Huuray Sverige

Fantastiskt snabb och bra service med…

Fantastiskt snabb och bra service med trevligt bemötande! Kan verkligen rekommendera.

22 mai 2023

Hej Lailla,

Stort tack för ditt fina omdöme.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Snabb bra service

Tack för snabb service, svar via mejl kom inom 1 timme ;)

25 avril 2023

Hej Eva-Britt,

Vi uppskattar verkligen din recension :) Stort tack!

Bra support från Huuray

Hade fått en kod för presentkort som inte fungerade trots alla försök. Fick snabb (innom 24 t) hjälp från Huuray support som till slut löste problemed, fel på koden.

17 avril 2023

Hej Hikka,

Du är alltid välkommen att kontakta oss vid problem :)

Stort tack för ditt omdöme!

Mvh Huuray.se

Jag lyckades skriva min mejladress fel…

Jag lyckades skriva min mejladress fel när jag skulle få presentkortet mejlat till mig. Detta fixade de snabbt till så att jag fick mitt presentkort trots min klantighet.

11 avril 2023

Hej Jessica,

Tack för ditt omdöme :)

Vad bra att du fick hjälp så smidigt!

Mvh Huuray.se

Fick blixtsnabbt svar på min mailfråga…

Fick blixtsnabbt svar på min mailfråga (max 1 min) och det löste det så smidigt och bra. Tummen upp och stort tack Amalia.

11 avril 2023

Hej Helene,

Härligt att du fick bra hjälp av Amalia.

Du är välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp i framtiden.

Mvh Huuray.se

Finns bara gott att säga ♡

Kan verkligen rekommendera att köpa presentkort hos detta företag.!

Till att börja med funkar dessa presentkort hos en bred skara olika affärer, finns något för alla.!

Sedan är personalen HUR trevliga & hjälpsamma som helst.!

-》 Då jag hade varit snurrig nog & förlagt mitt presentkort så giltighetstiden hade hunnit gå ut, så återaktiverade & förlängde de denna utan några som helst krusiduller. Tror nog alla vet hur få företag som skulle göra det....? Så himla tacksam.!

21 mars 2023

Hej Emma,

Vi på Huuray sätter stort pris på att du tar dig tiden och skriver ett så fint omdöme. Tusen tack!

Du är mycket välkommen att kontakta oss för mer hjälp vid behov i framtiden.

Önskar dig en trevlig vecka!

mvh Huuray Sverige

Snabba och trevliga

Snabb och bra hjälp när jag skrivit fel telefonnummer som presentkortet skulle skickas till.
Mycket trevligt bemötande!!

20 mars 2023

Hej Eva,

Stort tack för ditt omdöme.

Vu blir väldigt glada över att du är nöjd med hjälpen du fick!

mvh Huuray Sverige