IDEAL OF SWEDENAvis

2 084
TrustScore 2.5 sur 5

2,5

Ingen problemer. Bestilte et MagSafe cover. Coveret er flot og fungerer som det skal. Blev leveret hurtig efter bestilling. Bestilte fredag d. 10. April 26, og modtog pakken med Instabox tirsdag d. 14... Voir plus

Købte et læder cover der ikke sluttede til, skrev til dem med billeder, hvorefter de bekræftede og mente problemet kunne løses ved at sende nogle ekstra magneter. Det hjalp ikke, tværtimod kom cov... Voir plus

Magnetic ring fell apart after a short time despite being especially recommended for my phone. Superslow delivery time. Don't buy. If you think you get something on sale, they just adjust the prices t... Voir plus

Deres magnetic ring mount er mega svag, selve ringen er så stram, at magneten ikke kan holde, når man vipper ringen op og ned. Jeg vil ikke stole på at den ville kunne holde min mobil. Coveret er h... Voir plus

1. Électronique & technologie

Informations provenant de diverses sources externes

Køb trendy mobil covers og eksklusive mobiltasker fra iDeal Of Sweden. Unikt svensk design inspireret af de nyeste modetrends. Kvalitet, design & funktion.

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

2 k avis

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(2 084)

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fik et gavekort som IKKE kan bruges på…

Fik et gavekort som IKKE kan bruges på udsalgsvarer???!!!

Forstår ikke dette koncept, da det er dén samme indtægt for deres firma?!

Ville betale fuld pris for det cover jeg ønskede (det var på tilbud) -men jeg kunne ikke købe det til fuld pris, før udsalget var sluttet!
Alle varer på på udsalg….

Utrolig DÅRLIG salgs-politik!!!
Og super dårlig kundeservice i forhold til kommunikationen!

17 janvier 2022

😡😡 Brug ikke dette firma 😡 Jeg købte…

😡😡 Brug ikke dette firma 😡 Jeg købte en mobilcover i nov. som jeg modtog og sendte retur dagen efter. Jeg brugte korrekte returlabel fra hjemmesiden. Det drejer sig om 798 kr som jeg burde have fået refunderet. Jeg har skrevet med dem 4-5 gange og bliver bare holdt hen med “det må de undersøge”. Det er under al kritik - hold jer væk...

16 janvier 2022

Lang leveringstid - ikke hvad de lover

Min ordre er oprettet d. 26 dec. 2021 ment som en fødselsdagsgave til min nieces 9 års fødselsdag d. 9 jan.
Ideal of sweeden har senest henvendt sig til mig d. 30 dec. hvor de beklager længere ventetid. Sender mig samtidig et link hvor jeg kan følge min pakke - der fremgår det at estimeret afsendelsesdato er 30 dec. Men ingen pakke her 3 uger efter?
Ligeledes intet svar fra deres kundeservice på trods af henvendelse.

14 janvier 2022

Elendig kundeservice …

Elendig kundeservice og kun på engelsk (intet problem for mig, men måske for andre)
Man kan ikke ringe til dem, men skal sende en video med reklamationen. Så efter flere mails måtte jeg give op (havde fået et magnet cover i julegave, hvor magneten ikke virkede)
Virkelig ringe.

13 janvier 2022

Hold dig langt væk fra dette firma!

Hold dig langt væk fra dette firma!
Har bestilt en oplader til at lægge iPhone på samt ledning. På tracking kan man se den er afsendt 30 december og siden er der intet sket. Har kontaktet kundeservice og er nu meget spændt på om jeg pengene eller min ordre

9 janvier 2022

Ekstremt dårlig service

Ekstremt dårlig service. Vi bestilte cover for mere end to uger siden men har intet modtaget. Efter første klage fik vi besked om at de ville få det sendt afsted, men det er stadig ikke sendt og nu svarer Ideal of Sweden heller ikke på henvendelser. Dem kan det ikke betale sig at handle med.

8 janvier 2022

Hold jer væk eller køb i butik...

Jeg ville ønske jeg havde læst herinde før jeg havde købt julegaver hos Idealofsweden.dk. Kan godt være de laver flotte covers men service er der intet af. Du skal bla selv betale for returfragt. Deres chat service er ikke til noget brug, og du aner ikke om du skal svare på engelsk eller dansk. Du kan ikke kontakte dem på andre måder andet end skrive en klage. Hvis du skal købe idealofsweden ting så gør det for guds skyld i en butik. Af skade bliver man klog.

7 janvier 2022

Dårlig kvalitet

Jeg købte et af deres mobil covers, og det gik i stykker og flækkede efter rigtig kort tid. De er på ingen måde holdbare og at tage 250 kr. for så dårlig kvalitet er simpelthen utroligt. Udover det så er deres covers på billedet så meget flottere end det du faktisk modtager…

2 janvier 2022

Bestilt vare 26/11

Bestilt vare 26/11. Pengene er trukket.
Der står ved sporing af pakke at den er til fordeling i Helsingborg. Sådan har den stået indtil den 18/12 hvor jeg får kontakt til firmaet. De siger at de vil sende den igen den 20/12. Der har stået at den er til fordeling i Helsingborg. Den 29/12 står der at den er nået til dk, men er ved gennemgang i tolden blevet sendt tilbage til afsender….
Firma vil nu vente med at gøre mere, indtil de har fået den retur….
Kan ikke anbefale dette firma!

1 janvier 2022

Alt for lang leveringstid

Det har taget ufattelig lang tid om at modtage min ordre. Alle andre pakker, jeg har bestilt mellem jul og nytår, er kommet efterfølgende dag. Hvad sker der? Kan heller ikke tracke min ordre. Nu må jeg vente yderligere, fordi de har lukket til 3. januar og jeg jo ikke har fået min vare endnu.
Køb kun fra dette firma, hvis du har virkelig god tålmodighed og vil vente mere end 7 dage på din pakke🤯

31 décembre 2021

Dårlig oplevelse desværre

Dårlig oplevelse desværre - måske de kan nå at redde det, så ændrer jeg da glædeligt til 5 stjerner!

Bestilte julegave d. 10 december.
På tracking nummeret siger den “på vej”. Det har den så været siden d. 15 december…. Idag d. 30 december stadig intet nyt. Kundeservice ønsker at jeg lige venter til på mandag. Hvis pakken ikke er kommet der vil de starte en sag med PostNord. Skal jeg så bare vente?? Svaret fra kundeservice var: Ja.
Ikke tilfreds.

29 décembre 2021

Dårlig service

Jeg bestilte d. 11/11-21 en større ordre - modtager derefter varerne, hvor et panserglas er forkert samt 3 covers.
Panserglasset ønskede de ikke retur men ville sende et nyt straks. De 3 covers skulle jeg sende retur - men jeg skulle selv betale for returforsendelsen.
Da jeg en uge senere endelig kan komme ind på deres returside er det møg besværligt og der gik 3 dage før jeg modtog returlabelen på mail.
Jeg bestilte herefter en ny ordre med de rigtige covers og en kortholder og forventede at modtage det hele på en gang.
Jeg modtager så en uges tid efter de 3 covers, men ingen kortholder. Ej heller panserglasset..
Jeg kontakter dem herefter at jeg mangler mine varer.
Og de sender dem så, (igen mener de)…

Da jeg så langt om længe modtager mine varer er det fortsat et forkert panserglas der ikke passer på telefonen..
Herefter lover de så at sende det rigtige, endnu engang..

Da jeg modtager pengene retur for de 3 covers får jeg også meget mindre udbetalt end jeg havde betalt for varen - til trods for at det er dem der har sendt forkert - og jeg også selv har betalt for returforsendelsen. OG at varerne var uåbnede..

Jeg har nu, her halvanden måned efter, modtaget endnu et forkert panserglas jeg ikke kan bruge til noget.
Deres kundeservice er elendig, læser ikke det man skriver i chatten og forstår ikke at hjælpe.

Jeg anbefaler ikke at handle hos Ideal of Sweden - med mindre man vil bruge flere timer på at kontakte dem for at få forkert vare gentagende gange…

27 décembre 2021

Forkert adresse

Forkert adresse
Jeg har bestilt et cover til både mobil og AirPods, men den spurgte ikke efter adresse - og tog bare automatisk min gamle adresse.
Nu bliver jeg så oplyst at man ikke kan ændre adresse eller annullere ordren. Og den bliver derfor afleveret et helt andet sted, og der er åbenbart ikke noget at gøre - på trods af, at ordren hverken er pakket eller sendt endnu.

25 décembre 2021

Har modtaget en defekt oplader der ikke…

Har modtaget en defekt oplader der ikke virker og bliver brændende varm og slår til og fra. Vil gerne sende den retur og have annulleret min ordre men de svarer ikke og holder en hen så man ikke kan sende det retur
Køb aldrig noget derfra

23 décembre 2021

Jeg kan ikke anbefale ideal of Sweden

Jeg kan ikke anbefale at købe herinde. Ved ikke hvordan selve produkterne er, men service er helt i bund ☹️👎🏼
Jeg bestilte d. 23. November og i dag 23. December har jeg stadig ikke modtaget.
Pengene er trukket d. 26. November.
Der står min pakke er på vej. Men jeg kan ikke tracke den.
Når man prøver at få kontakt, så er der ingen respons. Og den computer man skriver med, er til lige præcis INGEN HJÆLP! 😬
Under al kritik!
Og jeg vil aldrig bestille her igen.

23 décembre 2021

Bestilte en vare d 9/12-2021.

Bestilte en vare d 9/12-2021.
23/12 var den ikke kommet.
Chat etc. gjorde mig opmærksom på at "grundet travlhed" kan den være forsinket!
Er bare SÅ utilfreds - rent FUP. Brug dem IKKE!