Zoals ik nu zo veel terug lees in de recensies, SLECHT!!! (had ik deze maar van tevoren gelezen). Geen bevestiging van order, klanten"service" op geen enkele manier bereikbaar, dus geen terugbetaling... Voir plus
Lisez les avis des autres
Stel oplichters, heb op 13 april 3 screen protectors besteld. 3 tot 5 leverdagen, tot op heden niks ontvangen. Mail gestuurd meerde malen, geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Ga een klacht... Voir plus
Besteld en niets ontvangen. Helaas net als vele anderen hier.. Geen reactie op mail en telefonisch onbereikbaar TIP!! Als je betaald hebt graag melding maken bij Mollie (het betaalplatform).... Voir plus
Maandagavond 15 oktober besteld. Ik vewachtte de levering op woensdag 17 oktober (overigens kwam alle mail van ihoes zoals bevestiging van betaling en verzending in mijn spambox, dus let op!). Toen pa... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
iPhone en iPad hoesjes en accessoires bestel je voordelig bij iHoes.nl ✓ Ruim assortiment, direct uit voorraad leverbaar ✓ Vandaag besteld, morgen gratis thuisbezorgd
Coordonnées de contact
Wageningselaan 44, 3903LA, Veenendaal, Pays-Bas
- 0850031303
- info@ihoes.nl
- ihoes.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Bedrijf onbereikbaar
Hoesje besteld, volgende dag bestelde hoesje in huis. Helaas door mijn eigen fout het verkeerde hoesje ontvangen. Toen begon de ellende...
Op de site staat aangegeven: 'We verzoeken je eerst contact met ons op te nemen alvorens je een bestelling retour stuurt.' Dus het contactformulier ingevuld en aangegeven, dat we dit hoesje willen terugsturen en het juiste exemplaar willen bestellen. Keurig een bevestiging ontvangen na het invullen van het contactformulier met daarin aangegeven:
'Bedankt voor je bericht.
Dit is een geautomatiseerd bericht waarmee wij de ontvangst van je bericht bevestigen. We gaan er direct mee aan de slag en zullen deze, op werkdagen, binnen 24 uur beantwoorden.'
Inmiddels een week verder en na nog 10 mailtjes en telefoontjes heb ik nog geen enkele reactie ontvangen.
Op de site staat:
(Op werkdagen van 12 t/m 17 uur)
T: 085 003 13 03
De telefoon wordt opgenomen met Contra en vervolgens krijg je niemand aan de lijn. Dacht nog even dat het door de vakantie kwam...
Maar als ik hier de reviews lees, betwijfel ik of het nog goed gaat komen...
Het bedrijf is onbereikbaar via de mail en telefoon en dat maakt ze voor mij een zeer slechte internetwinkel. Wanneer contact uitblijft in de toekomst, zal ik hier nooit meer iets bestellen.
Hoesje gekocht en betaald
Hoesje gekocht en betaald, maar levering 14 dagen te laat. Twee maal bericht bericht verstuurd via hun berichten-applicatie, waarbij je binnen 24 uur een reactie zou moeten krijgen is de belofte, maar helaas geen reactie. Uiteindelijk wel het hoesje gekregen..... ihoesj.nl: je moet gewoon doen wat je belooft!
Waardeloos bedrijf, nooit weer bestellen!
Waardeloos bedrijf waar niet mee te communiceren valt ik bestel er nooit weer. Uiteindelijk zijn de bestelde spullen onverwacht een week later geleverd.
- Ze sturen geen leverbevestiging zoals belooft.
- De volgende werkdag leveren is er niet bij
- Mailen helpt niet ze antwoorden niet
- Bellen helpt niet want ze nemen de telefoon niet op
Eens maar nooit weer.
Leveren NIET!!!
Helaas te laat gekeken naar reviews...dus ook ik heb een bestelling gedaan. En zoals anderen ook hebben ervaren....niets gekregen. Heb ze 2x gemaild en gebeld maar helaas geen antwoord en onbereikbaar.
OPLICHTERS EERSTE KLAS !!
Zoals vele anderen bestelling geplaatst , betaald via Paypal , bevestigingsmail ontvangen van correcte betaling en daarna niets meer.
Onmogelijk om contact op te nemen via telefoon ( steeds antwoordapparaat ) noch via mail ( deze blijven onbeantwoord ).
KOOP NOOIT ARTIKELS VIA DEZE WEBSITE , JULLIE GELD ZIJN JULLI KWIJT EN DE GOEDEREN ONTVANGEN JULLIE NOOIT !
Een bende oplichters zijn het .
Vorige week artikelen besteld via…
Vorige week artikelen besteld via achteraf betalen. Bevestigingsmail gekregen maar daarna niets meer.
Gisteren wel de rekening ontvangen die ik pas zou krijgen als producten zijn geleverd.
Alles geannuleerd dus !!!
Zelfde verhaal hier
Zelfde verhaal hier. Ipad hoes besteld in juni. Nooit ontvangen en ook nooit geen reactie gekregen via klantendienst. Als ik zie dat ik de enige niet ben, dan kan ik enkel concluderen dat het oplichters zijn...
6 juli 2018 een hoesje besteld
6 juli 2018 een hoesje besteld, levertijd zou 5-7 werkdagen zijn. We zijn inmiddels een maand verder en nog steeds niets ontvangen! Ook meerdere malen contact gezocht maar nooit een reactie mogen ontvangen.
Opvolging en contact is waardeloos
Product besteld en redelijk snel ontvangen. So far, so good. Alleen het product voldoet niet, dus heb ik hem teruggestuurd. Na twee weken nog steeds geen contact met deze organisatie kunnen krijgen en het geld is nog steeds niet overgemaakt. Ik zou ieder willen aanraden om elders spullen aan te schaffen!
Na meer dan een week nog geen hoesje…
Na meer dan een week nog geen hoesje ontvangen!
Ik blijf wel mailtjes krijgen of ik eraan wil denken om mijn bestelling af te ronden. Maar ik heb al lang betaald en mijn bestelling dus ook al lang afgerond. Telefonisch niet bereikbaar en reageren niet op mijn mail. Wat een k.t bedrijf!
Oplichters
oplichters, ik heb een hoesje besteld en nooit gekregen. Toen ik de klanten service belde kreeg ik een chinees aan de telefoon die geen nederlands kon.dus kortom koop niks bij deze oplichters..
Kansloos bedrijf
Kansloos bedrijf, schrijft zo te zien eigen recensies . De slogan voor vijfen besteld , volgende dag in huis kunnen ze beter direct verwijderen van hun site. Op geen enkele manier fatsoenlijk te bereiken. Alleen automatische computergestuurde mails als antwoord. Wacht al een week op mijn bestelling.
Wordt niet volgens afspraak geleverd en…
Wordt niet volgens afspraak geleverd en kan geen kontakt krijgen ....
Lang gewacht en toch gekregen!!
Wat schetst mijn verbazing dat ik vandaag ( donderdag) toch nog het op maandag voor 5 uur bestelde artikel heb ontvangen van iHoes.nl! Woensdag wel gemaild "waar blijft mij levering" en woensdagavond ontving ik een mail dat het pakket verstuurd was.
Niet echt professioneel als je op de website aangeeft : voor 5 uur besteld en betaald is de volgende dag in huis - nee dus! Ook het niet gebruiken van Track & Trace is toch niet meer van deze tijd.
Jammer!
P.s: het bestelde artikel ziet er netjes uit!
Product besteld, nooit ontvangen, geen contact
Product besteld. Zou volgende dag geleverd zijn, daarna een mail dat het 2 dagen later geleverd zou zijn. Nooit geleverd. Ook geen enkele reactie van de klantenservice, behalve dat mijn klacht is ontvangen.
Geen telefoonnummer.
Lijkt slechts een online doorgeefluik van producten, zonder een echt betrouwbaar kantoor erachter.
- inmiddels ontvangen, echter geen contact met verkoper (mogelijk).
Één keer, nooit weer
Op 14 Juni iets voor 17:00 uur besteld, dus zou het op 15 Juni ontvangen. Na de bestelling geen bevestigingsmail oid ontvangen. Op 15 Juni niets ontvangen. Uiteindelijk besloten te mailen en te bellen naar iHoes, maar geen antwoord gekregen / er werd niet opgenomen: contact is dus onmogelijk. Uiteindelijk het pakketje toch ontvangen, een week na de bestelling. Bestel hier nooit, tenzij je van verrassingen houdt.
Wat een drama
Product besteld bij iHoes. Allereerst geen bevestiging via e-mail oid ontvangen. Product was volgens de website op voorraad, levering duurde echter een week. Bedrijf is telefonisch nooit bereikbaar en reageert niet op het ingevulde contactformulier. Een uitstekend voorbeeld hoe een internetshop NIET dient te zijn. Beter elders bestellen is mijn advies.
Oplichters!!
Oplichters!! Product niet ontvangen. Op geen enkele manier is het bedrijf bereikbaar, op e-mail en contactformulier wordt niet gereageerd en de telefoon wordt niet opgenomen. Ik kreeg argwaan na de bestelling, ik heb hiervan namelijk geen bevestiging (e-mail) ontvangen. Daarna kwam ik al gauw negatieve reviews tegen. Helaas heb ik deze niet eerder gezien. Gezien hoeveelheid reacties zal ik aangifte gaan doen van oplichting.
alsnog ontvangen...
alleen bevestigingsmails gekregen na plaatsen bestelling en betaling en geen product! onbereikbaar op tel/ mail/fb etc
uiteindelijk alsnog product ontvangen. Gelukkig.
Opgelicht
24 april een hoes voor mijn iphone besteld, maar nog steeds niet ontvangen. Op 4 emails is niet gereageerd en telefonisch is het bedrijf niet te bereiken. Dit is oplichterij, en gezien dezelfde klachten op deze site is het wellicht tijd om juridische stappen te nemen en/of publiciteit te zoeken, zoals contact met het programma “Opgelicht” of “Kassa”.
L’expérience Trustpilot