Købte for to år siden en poolstøvsuger, som jeg indleverede til reparation to år og en (1) dag efter købs-dagen. Efter at have ventet i en måned fik jeg robotten tilbage med en masse udskiftede dele... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har aldrig været ude for så dårlig service eller mangledne service Og nedgørelse af en anden pool forretning Også dermed nærmest smide en ud af forretningen uden man kunne få lov at købe det ma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har købt cover til min pool hos iPool.dk Bedste investering! Meget nemmere at holde ren, og meget mere varme (har ikke varmepunpe eller andet) i poolen trods kold sommer. Hurtig levering Har i d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Valgte selvbyg pool projekt med Ipool som rådgiver. Var altid i gode hænder under hele forløbet. Har en dyb professionel tilgang og anviser altid en konstruktiv løsning. Tilbud på materialer og arbej... Voir plus
Hos iPool forhandler vi alt inden for swimmingpool og pool-udstyr & tilbehør online. Vi tilbyder fri fragt ved køb over 1500 kr. Se vores store udvalg her og bestil online!
Svalehøjvej 9, 3650, Ølstykke, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super god rådgivning og service.. både i købet af pool og efterfølgende vedligehold og køb af pleje produkter

Réponse de iPool.dk
Jeg købte en ejendom med swimmingpool, men havde ingen idé om vedligeholdelse. Ipool hjalp mig med alt. De mennesker, der arbejder der, er meget hjælpsomme, pålidelige, de rådgav mig om alt, de tilbød hjælp og produkter. Jeg anbefaler stærkt

Réponse de iPool.dk
Altid kompetent og venlig/ hjælpsom beteing

Réponse de iPool.dk
Et super kompetent og professionelt firma. Vi har fra start fået den bedste behandling, vi er så tilfredse, og det bedste er at du ikke bliver overladt til dig selv efterfølgende. Firmaet afholder nogle fantastiske kurser, og kommer altid med ideer og gode råd, plus det er bare så nemt at passe poolen, når man automatisk får tilsendt produkter når man skal bruge dem, du skal blot melde dig til. Vi kan stærkt anbefale Ipool til alle der drømmer om pool👍.

Réponse de iPool.dk
Hej handlet med Ipool og kan ikke anbefale dem. Deres service et alt alt for ringe. De svare ikke retur som aftalt. Deres medarbejder er meget svære at få fat på og de ting de siger sker ikke. Man føler sig dårligt behandlet og snydt.
Stram op Ipool ellers har i ikke nogen forretning næste år. Jeres kunder gider ikke finde sig i ikke at blive hørt og serviceret når man betaler for jeres produkter og "service".

Réponse de iPool.dk
Har aldrig været ude for så dårlig service eller mangledne service
Og nedgørelse af en anden pool forretning
Også dermed nærmest smide en ud af forretningen uden man kunne få lov at købe det man kom efter
Så alle jer der tænker på at handle med ipools
Skån jer for en dårlig oplevelse og kør andre steder hen og bliv ordentligt behandlet

Kære Peter.
Jeg er 100% enig i det du skriver. Jeg har oplevet fuldstændig det samme dog var det beløb som blev overført af en mindre størrelse.
Selv om mit projekt blev lavet i det tidligere forår 2024, så var der på ingen måde nogen service fra ipool. De lover de ringer tilbage, men det sker ikke. De lover de svare retur på mails, det sker ikke. De lover de kommer på et aftalt tidspunkt, men det sker heller ikke. I det hele taget virker firmaet totalt uprofessionelt og amatøragtigt. Jeg valgte dem fordi deres konkurrent som lægger i Søborg ikke havde fået nogen gode anmeldelser på nettet, så jeg troede jeg var i sikker havn med ipool, men det skulle vise sig at være anderledes. Desværre kan jeg ikke anbefale ipool. Havde de gjort sig umage med at svare retur, så var sagen anderledes, men jeg har virkelig givet dem mange chancer så derfor denne mildt sagt negative anmeldelse.
Hold jer fra ipool. De er ikke pengene vær!!!
Hilsner Poul

BRUG ALDRIG IPOOL.DK!!!!!
Jeg har aldrig oplevet en så ringe service fra et dansk firma. De er stort set umulige at træffe. De svare hverken tilbage på sms, telefonopkald eller e-mails.
Ejeren af virksomheden bad mig forudbetale for min ordre som beløb sig til ca. 1/2 million kroner. Det var naivt af mig, men det skete. Nu når de har mine penge så prioritere de på ingen måde min leverancer og lyver konsekvens om hvornår de kommer. Jeg bliver hjemme fra arbejde velvidende at deres montør kommer, men ingen dukker op. Så ringer jeg og rykker for de skal komme, men ingen svare mig. Det er super super dårlig stil og jeg kan kun fraråde alle andre at bruge ipool.dk. De er nogle kæmpe amatører og de har absolut ingen eksistensberettigelse. Firmaet burde for længst være lukket så de kunne lade andre pool virksomheder om at udføre et professionel stykke arbejde.
Igen jeg kan kun fraråde alle at bruge ipool.dk. De tager virkelig fusen på deres kunder !!!!!!

Réponse de iPool.dk
Super god vejledning, ved seneste besøg lyttede ipool til hvad vores udfordringer var og kom med gode forslag, og nu er vores problem løst
Fantstisk idé at afholde vinterlykning kursus! Mange nytige info samt god tid til efterfølgende snak og ekstra salg.
Well done!!
God let forståelig og oplysende kursus der besvarede en masse spørgsmål vedr. pool i vinter månederne.
J. Z. Simonsen
Gode produkter til en fair pris,altid god service og tid til en snak hvis der er behov for det.
Ipool er altid hjælpsomme og kommer med gode råd og vejledninger.
Fantastisk service, stor erfaring og altid tid til en snak og gode råd :-) . Altid kunden i centrum
I always find everything I need for my pool, as well as plenty of advices. The owner is very friendly and the showroom is great!
En savoir plus sur les différents types d'avis.