Så fin og hurtig en web butik , der også hurtigt får lageret fyldt op når der skrives på venteliste . Retur processen er også upåklagelig. Super god service Og rigtig fine bluser , strik , bukser og... Voir plus

Jag har köpt flera Isay Chino-byxor i olika färger och är väldigt nöjd med både färgerna, storleken och passformen. Jag hade lite problem med leveransen, men kundtjänsten följde upp paketet väldigt... Voir plus

I have shopped at Isay multiple times online over the past year, and I can confidently say their pants fit perfectly—though I recommend going down one or two sizes for the best fit. Their customer ser... Voir plus

Snabb och enkel returhantering och byte, MEN streckkoden på adresslapp för retur är inte giltig hos ombudet och jag får ingen återkoppling på hur jag ska göra för att returnera. Den nya beställningen... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour femmes

I SAY is a Danish fashion brand headquartered in Them, a small town in central Jutland, known for its light, air, and room for big thinking. We are driven by the desire to make women feel beautiful and comfortable every single day, regardless of their shape, size, or age. Behind the company are Britt and Søren Andreassen, with many years of experience in the clothing industry. I SAY is represented in stores in Denmark, Sweden, Norway, and large parts of Europe. I SAY's message is simple: We are all unique, and what makes I SAY unique is that we understand that. Every piece of clothing from our hands is designed to feel comfortable while highlighting the beauty of every woman, whether it's a pair of jeans or an elegant party dress. It's a simple and honest recipe that's easy to understand. The same goes for our production. We are as open as a book, and everyone is welcome to read along. We are proud of and more than happy to share information about our production, which takes place under proper conditions – as sustainably as possible.

4,3

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Satinnederdel

Bestilte en satinnederdel, som kom prompte. Super flot, passer fint, bortset fra, den er for lang. Men det er der råd for. Jeres varer er så flotte og af god kvalitet.
Anne

3 février 2025

För hög returavgift

För hög returavgift, både administrativ och frakt :(

17 janvier 2025

Hej Katarina,

Tusind tak for din feedback! Vi forstår fuldt ud, at gratis retur ville være en fordel for vores kunder – det ville vi også helst kunne tilbyde. Desværre er det ikke muligt for os som virksomhed på nuværende tidspunkt, da de stigende fragtpriser gør det svært at dække omkostningerne.

For at sikre gennemsigtighed informerer vi tydeligt om dette på vores hjemmeside, så ingen får en uventet overraskelse. Til gengæld vedlægger vi altid en fysisk returlabel i vores forsendelser, så det er nemt og bekvemt at returnere tøjet, hvis det ikke lever op til forventningerne 🥰

Bedste hilsner,

Snabb leverans

Snabb leverans. Blusen såg ut som jag förväntat mig. Mycket nöjd.

24 janvier 2025

Hej Pia,

Tusen tack för din fina recension! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du har haft en bra upplevelse.

Jag lade dock märke till att din recension är följd av ett betyg på 1 stjärna, och jag vill bara försäkra mig om att det var avsiktligt. Om det var ett misstag kan du eventuellt uppdatera din recension. Oavsett vad så uppskattar vi verkligen din feedback!

Om det är något vi kan göra ännu bättre är du alltid välkommen att dela det med oss. Vi vill alltid förbättra oss och säkerställa den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder.

Önskar dig en fantastisk dag! 😊

Bra kläder

Bra kläder, lätt att returnera/byta. Är glad att jag hittade er. Köpte ett par byxor hos en av era återförsäljare och är jättenöjd med byxorna. Sen googlade jag Isay. Vilket fynd!

26 janvier 2025

Mijn bestelling werd bezorgd bij een…

Mijn bestelling werd bezorgd bij een afhaalpunt in Zevenhuizen terwijl ik in Gouda woon echt slecht!

15 janvier 2025

Hi Inge,

Thank you for your review.

I just want to clarify that we do not have the option to choose the delivery method or pick-up location on behalf of our customers. This is something each customer selects during the order process. Based on the address you provided, our system suggests a range of available pick-up points, allowing you to choose your preferred location.

I have reviewed your order and can confirm that you selected delivery to a pick-up point in Zevenhuizen, which is also stated in your order confirmation.

If you have any questions, please don’t hesitate to reach out to our customer service!

Wishing you a wonderful day! 😊

Best regards,

Kvalitet

Snabb leverans. Bra hemsida. Bra kvalitet på produkten, företagets beskrivning stämmer.

17 janvier 2025