www.janogbo.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god vejledning og service ved køb af vadejakke, som skulle bruges til gave. Noget jeg ikke vidste meget om i forvejen. Hurtig levering, modtog pakke næste dag. Jan og Bo's Lystfiskershop får m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan anbefales, rigtig god oplevelse. 👍👍👍👍👍 God service,gode varer og til at betale. Skal man have fat på butikken,er det meget nemt. Venlige,hjælpsomme og skal man have penge retur,går det... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jan&Bo´s har altid hvad jeg søger

Jan&Bo´s har altid hvad jeg søger, og leverer hurtigt, altid god service

4 juillet 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Kim - tusind tak for din flotte anmeldelse og fine kommentarer :-) - vi ønsker dig en fantastisk sommer - Jørgen og Bo

Noté 5 sur 5 étoiles

De er altid hjælpsomme / proff

De er altid hjælpsomme / proff , vejledning .
Godt sted at handle

4 juillet 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Steen - tak for din flotte anmeldelse og pæne ord, vi rødmer her i sommervarmen :-) - rigtig god weekend og sommer til dig - Jørgen og Bo

Yderst god service og hurtig levering

Yderst god service og hurtig levering

3 juillet 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Bent - tak for din flotte anmeldelse og positive kommentarer :-) - fortsat rigtig god weekend og sommer til dig og dine - Jørgen og Bo

Vandresandaler Bronte

Hurtig levering, meget god pasform en lille størrelse. Jeg går rigtig godt i sandalerne

2 juillet 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Dörthe - tak for for din flotte anmeldelse og fine feed-back - dejligt at vi ramte rigtigt :-) - rigtig god weekend - Jørgen og Bo

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Vare der var sm forventet.

25 juin 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Gitte - tak for din flotte anmeldelse og godt at varen lever op til dine forventninger - rigtig god sommer til dig og dine - Jørgen og Bo

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid super skarpe priser og hurtig…

Altid super skarpe priser og hurtig levering

25 juin 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Ole - tak for din flotte anmeldelse :-) - dejligt at tingene forløber som vi forventer, selvom det fra tid til anden godt kan være lidt udfordrende, at få varerne afsted i den hast vi gerne vil - god sommer til dig og dine - Jørgen og Bo

Så meget tilfreds

Super god kvalitet

6 juin 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Kim - tak for din flotte anmeldelse og dejligt at grejerne lever op til dine forventning :-) - rigtig god dag til dig og dine - Jørgen og Bo

Leveringsservice

1 juin 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Anders - tak for din flotte anmeldelse :-) - vi ønsker dig en dejlig aften - Jørgen og Bo

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og alt som forventet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6 mai 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Thomas - tak for din flotte anmeldelse :-) - dejligt at du er tilfreds, og tingene kom frem hurtigt - rigtig god dag til dig - Jørgen og Bo

Hurtig god og korrekt

Hurtig korret levering

4 mai 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Dennis - tak for din flotte anmeldelse :-) - dejligt at alt gik som forventet og din ordre kom hurtigt frem - rigtig god dag til dig - Jørgen og Bo

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

7 avril 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Fin - tak for din flotte anmeldelse :-) - dejligt at forløbet er som vi forventer - nyd det skønne forårsvejr, og rigtig god weekend - Jørgen og Bo

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og virkelig…

Super hurtig levering og virkelig dejlig bukser.

30 mars 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Jannie - tak for din flotte anmeldelse og fine ord - dejligt med endnu en fan af vores bukser :-) - rigtig god dag til dig - Jørgen og Bo

Kvik levering

Lige et øjeblik denne pakke fik vi leveret lynhurtigt 2 dage va` be`ha det var fornemt, ligger mig fladt ned og siger der handler vi igen og vil i samme moment anbefale janogbo.dk som en serviceminded forretning.
Derfor 5 store velfortjente stjerner .
De bedste hilsner Claus D.

5 janvier 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Claus - Tak for din flotte anmeldelse, fine ord og anbefaling - rigtig god påske til jer - Jørgen og Bo

Min yndlings butik

Min yndlings butik er der nede mindst tre gange om ugen og får rabat ret tit helt klar anbefaling fra min side af👍😃

17 mars 2026
Avis spontané

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Magne - tusind tak for din flotte anmeldelse og fine kommentarer, men bliver jo helt rørt :-) - det er bare så dejligt at så mange unge, som dig, har fundet interesse for lystfiskeriet. Nu er det bare op til os voksne, at presse vores politikkere til at give fiskene de bedste betingelser, så der også er noget at fange. Ses snart - Jørgen og Bo

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Nina - Tak for din flotte anmeldelse og fine ord - dem er vi rigtig glade for :-). Vi ønsker dig og dine er dejlig weekend - Jørgen og Bo

Noté 5 sur 5 étoiles

jeg fik nogen flotte troutlook fra dem…

jeg fik nogen flotte troutlook fra dem de er bare så fede så alt er fint

28 février 2026

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Leif - tak for din flotte anmeldelse og fine kommentarer :-) - skriv gerne når du har været ude og prøve de nye agn, du har købt, og gerne et billede af fangsten :-) - rigtig god dag - Jørgen og Bo

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus