www.janogbo.dk Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lige et øjeblik denne pakke fik vi leveret lynhurtigt 2 dage va` be`ha det var fornemt, ligger mig fladt ned og siger der handler vi igen og vil i samme moment anbefale janogbo.dk som en servicemin... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super god vejledning og service ved køb af vadejakke, som skulle bruges til gave. Noget jeg ikke vidste meget om i forvejen. Hurtig levering, modtog pakke næste dag. Jan og Bo's Lystfiskershop får m... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kan anbefales, rigtig god oplevelse. 👍👍👍👍👍 God service,gode varer og til at betale. Skal man have fat på butikken,er det meget nemt. Venlige,hjælpsomme og skal man have penge retur,går det... Voir plus

Excellent

TrustScore 5 sur 5

338 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gode produkter

Hurtigt, effektivt og et super produkt

3 novembre 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Charlotte - tak for din flotte anmeldelse, og rart at vide at tingene er som forventet - forsat rigtig god dag - Jørgen og Bo

Modtager en Pakke fra Jan og Bo

Modtager en Pakke fra Jan og Bo. Kassens størelse & udsende svare ikke til de bukser jeg har bestilt. Ringer til Butikken. & bliver mødt af et hyggeligt grin. Du er ikke den eneste der. Tror de får et par sko. Vi genbruger bare Embalage. Jeg glæder mig til at bestille en Fluestang & få den tilsendt i en Mælkekarton. Så når at kommer til alt. Jeg kan kun anbefale både den fysiske butik & Netbutikken. De købte Outdoor bukser. Er et nummer for små min mave er et nummer for stor. Jeg vil væde med en ombytning ville være uproblematisk. Så længe det ikke drejer sig om min mave

17 mai 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Peter - tak for din fine anmeldelse :-) - og tak for de fine kommentarer - ja, vi prøver at værne om naturen og genbruge så meget så muligt af det emballage vi får ind - herunder skoæsker, stangrør, papir og papkasser som bliver til overs, eller som kunderne ikke ønsker selv at skulle bortskaffe. Vi kan godt se, at det kan give lidt forvirring, og glæder os blot over at vi ikke sælger levende dyr :-). Jeg er sikker på at mave er lige som den skal være, og vi bytter naturligvis så bukserne matcher det - rigtig god dag - Jørgen og Bo

Virkelig god og personlig betjening 🙏

Virkelig god og personlig betjening 🙏
Også ved returnering.
Fin anbefaling herfra xxxxx

27 octobre 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Gitte - tak for din flotte anmeldelse og fine ord :-) - rigtig god november dag til dig - Jørgen og Bo

Fantastisk god buks at have på.

Fantastisk god buks at have på.
Men inden første vask faldt en knap af ved nede ved foden

6 octobre 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Michael - tak for din anmeldelse :-) - ærgerligt med knappen, men det kan jo ske. Du skriver ikke om du har fået byttet eller udbedret fejlen? Er det ikke sket, vil jeg da anbefale at du indlevere eller sender dem til os, så de kan blive som forventet - god dag - Bo Vogelius

Jeg er meget glad for min hat...selvom…

Jeg er meget glad for min hat...selvom der var lang leveringstid !!!

26 septembre 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Birgit - Tak for de fine ord og flotte anmeldelse :-), og tak for din tålmodighed, det skal ikke tage så lang tid, hvilket heller ikke er normalen. Vi har stor respons på vores oilskin, og får leverancer hver uge, så de sveder lidt i England, og arbejder så hurtigt de kan. Endnu engang tak fordi du kunne vente, og nu er vejret jo lige til brug af hatten :-) - rigtig god dag til dig og dine - Jørgen og Bo

Kvalitetsprodukter og levering til…

Kvalitetsprodukter og levering til tiden.
Super service i butikken.

26 septembre 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Henrik - tak for de fine ord og flotte anmeldelse :-) - Vi ønsker dig en rigtig god weekend - Jørgen og Bo

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering. Let at købe.
Har, de gange jeg har handlet, fået det jeg forventede.

1 septembre 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Kim - tak for din flotte anmeldelse og fine ord :-) . Vi er rigtig glad for at kunne indfri dine forventninger - fortsat rigtig god dag - Jørgen og Bo

Nem og overskuelig webshop

Nem og overskuelig webshop, samt hurtig levering👍

28 août 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Kim - tak for din flotte anmeldelse og fine kommentarer :-) - du ønskes en fantastisk weekend - Jørgen og Bo

Hurtig levering og fornuftige priser og…

Hurtig levering og fornuftige priser og et godt sortiment

7 août 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Per - tak for din flotte anmeldelse :-) - vi ønsker dig et fantastisk dag i et fantastisk vejr - fortsat god sommer - Jørgen og Bo

Undgå at købe herfra. Dårlig kvalitet og høj pris for returnering.

Jeg købte et par sandaler. Størrelsen var et nummer mindre end oplyst. Kvaliteten var ikke god, de så billige ud.
Sandalerne kostede 399 og det ville koste 193,- at returnere skoene. Desuden ankom de i en spinkel ramponeret papkasse uden omslag, som firmaet ifølge sine egne krav om returnering af varer i ubrugt perfekt emballage formentlig ikke ville tage retur Jeg har derfor smidt varen ud.
Jeg kan kun fraråde at man køber noget som helst til levering fra dette firma.

31 juillet 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Lise - tak for din anmeldelse - Jeg er ked af den opfattelse du har fået af en af vores mest solgte varer, nemlig Trespass Brontie sandalen. Som jeg skrev til dig i den mail du sendte, så skal 90% af vores kunder have en størrelse mindre end det de normalt bruger, hvilket vi også gør opmærksom på, på vores side. Du har bestilt en størrelse 41, og måler man denne, så svarer den i længden til det meste fodtøj i størrelse 42. Jeg er noget uforstående overfor, at du mener at det svarer til en størrelse 40? Det der er det vigtigste for os, det er at kunderne er tilfredse med det de køber hos os, og passer sandalen ikke dig, er det jo så heldigt at man har returret. Den har du til dato ikke benyttet dig af - du skriver at det koster 193,- at returnere sandalerne, det ved jeg ganske enkelt hvor du har det fra? Køber du en retur label hos os, så koster det 59,-, så jeg tænker at det måske vil være billigst at benytte den mulighed. Kassen skal du ikke tænke på, langt de fleste der køber sandalerne i vores fysiske forretning i Roskilde, ønsker ikke kassen med, så sådan en har vi helt sikkert stående. Jeg er som nævnt ked af at føler du har haft en dårlig oplevelse, det er ikke det vi ønsker vores kunder skal have - Bo Vogelius

Kundeservice helt i top

Jeg fik lavet et impulskøb af et fiskehjul, som var alt for tungt til mig (vægten stod på hjemmesiden!). Jeg havde fået revet kassen i stykker, men skrev til Jan og Bo om jeg måtte returnere det alligevel med et nedslag, og bytte til noget endegrej.

Vi blev enige om et afslag på Kr. 99,- (hjulet kostede 699,-) hvilket var helt fair. Jeg fandt diverse grej som kostede Kr. 674,- og ville betale differencen på de 74,-, men det fik jeg ikke lov til.

Super god vejledning og tegning og forklaring hvordan jeg selv binder mit slaskebly kit til at fange laks.

Her kommer jeg til at handle mange gange igen!
r

5 août 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Lars - tusinde tak for din flotte anmeldelse og fine ord :-) - glæder os til at høre de laks du fanger på dit nye kit :-) - knæk og bræk - Jørgen og Bo

Alt klappede

Alt klappede, leveringen og varen er nøjagtig som forventet 🤗

28 juillet 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Christian - tak for dine fine ord og flotte anmeldelse :-) - dejligt at alt er som forventet. Fortsat rigtig god sommer - Jørgen og Bo

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service. Godt produkt

23 juillet 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Solveig - tak for din flotte anmeldelse - fortsat rigtig god sommer til dig og dine :-) - Jørgen og Bo

Fuldt ud tilfreds

Fuldt ud tilfreds. Tak for hurtig levering.

1 juillet 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Corinna - tak for din flotte anmeldelse og fine ord :-) - vi ønsker dig og dine en fantastisk fortsat god sommer - Jørgen og Bo

Fedt produkt

Fedt produkt, billigt og afsendt promte

4 juillet 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Kenneth - tak for din flotte anmeldelse, og dejligt at du er tilfreds :-) - rigtig god sommer - Jørgen og Bo

Hurtig levering

Hurtig levering, produktet lever op til mine forventninger

12 juin 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Ingerlise - tak for din flotte anmeldelse :-). Dejligt at varen lever op til dine forventninger - rigtig god weekend og sommer - Jørgen og Bo