www.janogbo.dk Avis

4,8

Lige et øjeblik denne pakke fik vi leveret lynhurtigt 2 dage va` be`ha det var fornemt, ligger mig fladt ned og siger der handler vi igen og vil i samme moment anbefale janogbo.dk som en servicemin... Voir plus

Super god vejledning og service ved køb af vadejakke, som skulle bruges til gave. Noget jeg ikke vidste meget om i forvejen. Hurtig levering, modtog pakke næste dag. Jan og Bo's Lystfiskershop får m... Voir plus

Kan anbefales, rigtig god oplevelse. 👍👍👍👍👍 God service,gode varer og til at betale. Skal man have fat på butikken,er det meget nemt. Venlige,hjælpsomme og skal man have penge retur,går det... Voir plus

4,8

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Fint tilbud

Fint tilbud, informativ kundeservice og hurtig forsendelse.

7 juin 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Medea - Tak for din flotte anmeldelse og fine ord :-). Vi ønsker dig og dine en rigtig dejlig sommer - Jørgen og Bo

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, God kvalitet!

28 mai 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Aagaard - tak for din flotte anmeldelse - rigtig god Grundlovsdag til dig :-) - Jørgen og Bo

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Lars - Tak for din flotte anmeldelse og dejligt at tingene lever op til dine forventninger - rigtig god Bededag til dig og dine - Jørgen og Bo

Varen pakket godt ind

5 mai 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Regitze - tak for din flotte anmeldelse og fine kommentarer :-) - rigtig god dag - Jørgen og Bo

Fin kvalitet

Fin kvalitet. Hurtig levering

25 avril 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Per - tak for din fine anmeldelse, og godt at tingene kom frem som forventet - god weekend - Jørgen og Bo

Nemt, hurtigt og perfekt.

Nem bestilling, hurtigt ekspedition og levering og fin vare. Perfekt

24 avril 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse :-) - tak for din bestilling i vores webshop og fine ord - Jørgen og Bo

Super service lynhurtig og fede bukser

Super service lynhurtig og fede bukser

29 avril 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Arne - tak for din flotte anmeldelse :-) og flotte ord. Dejligt at du er tilfreds med bukserne og at de kom frem hurtigt - rigtig god aften - Jørgen og Bo

God betjening

Købte nogle lækre bukser. Og er meget tilfreds.

18 mars 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Bente - tak for din flotte anmeldelse :-) - dejligt at du er tilfreds, det er vi virkelig glad for - fortsat rigtig god påske til dig og dine - Jørgen og Bo

3 avril 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Tina - tak for din fine anmeldelse :-) - godt at tingene kom hurtigt frem - god dag - Jørgen og Bo

Hurtig levering

Hurtig levering, hurtig ombytning, samt nem kontakt

31 mars 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Karina - tak for din fine anmeldelse, og godt at alt gik som det skulle :-) - god aften - Jørgen og Bo

Varerne lever helt op til…

Varerne lever helt op til forventningen, med en hurtig levering.

28 mars 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Merete - tak for din flotte anmeldelse, og dine fine ord :-) - du ønskes en dejlig weekend - Jørgen og Bo

Hurtig levering og et godt…

Hurtig levering og et godt kvalitetsprodukt

24 février 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Lis - mange tak for din flotte anmeldelse, dejligt at det kom frem hurtigt :-) - fortsat rigtig god søndag til dig - Jørgen og Bo

Du bukserne jeg købte var udsolgte fik…

Da bukserne jeg købte var udsolgte fik jeg orienterings mail og de er nu leveret. Takker for handlen.

7 mars 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Mogens - tak for din flotte anmeldelse og de fine ord :-) - vi siger selv tak herfra og rigtig god weekend - Jørgen og Bo

Tingene fungerer

Tingene fungerer, vare kvaliteten lever op til det forventede, hurtigt svar .

5 mars 2025

Réponse de www.janogbo.dk

Hej Tina - tak for din flotte anmeldelse og de fine ord :-). Dejligt at alt er som forventet - du ønskes en dejlig aften - Jørgen og Bo