Jeg lagde en kontorstol i kurven og og 3 timer senere stod sælgeren ved døren med den, det m da vist være danmarksrekord !God og seriøs betjening hele vejen. God stol, kvaliteten virker fin, mange in... Voir plus
Lisez les avis des autres
Har for år tilbage købt en Milano kontorstol. Efter en del år, blev gaspatronen "træt". Tænkte så at jeg måtte se at få en ny. Da jeg kontaktede kontorstole.dk, blev jeg oplyst om, at den stol jeg hav... Voir plus
Fantastisk god oplevelse med Dansk Kontorstole Forsyning (kontorstole.dk). Jeg havde en virkelig god korrespondance med Thomas (responderer altid hurtigt og professionelt), som gav gode råd t... Voir plus
Bestilte en Presidentstol. Fikk beskjed om at ordren var effektuert 30. november. Har enda ikke sett noen stol. Har sendt spørsmål til salg at kontorstole.dk et par ganger. De svarer ikke på mail.... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dansk forhandler af gode ergonomiske kontorstole. Køb en god kontorstol med tilfredshedsgaranti hos Kontorstole.dk
Coordonnées de contact
Naverland 34, 2600, Glostrup, Danemark
- salg@kontorstole.dk
- kontorstole.dk
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Rigtig venlig og hurtig kundeservice
Gode stole, rigtig venlig og hurtig kundeservice.
Rigtig god service og vejledning
Jeg var på udkig efter en god kontorstol til hjemmearbejde, og efter flere kig hos IKEA og Jysk uden held, besluttede jeg mig for at investeringen nok var lidt ud over, hvad de billigere butikker kunne tilbyde. Jeg faldt over kontorstole.dk på google, og jeg prøvede at skrive i deres chat for vejledning i valg af stol til mit behov. Jeg blev anbefalet at købe en Ergo-Body, og jeg følte mig ret godt vejledt - også i kraft af, at jeg kunne benytte mig af tilfredshedsgaranti, såfremt jeg ikke var tilfreds med stolen - hvilket de nu ellers var sikre på, at jeg ville blive. Derfor besluttede jeg mig for at bestille stolen som anbefalet.
Først var jeg lidt skeptisk i og med, at den blev sendt fra Tyskland, og at den altså ikke har været i deres hænder egentlig. Men jeg må bare sige, at alt er gået helt problemfrit og fuldt ud tilfredsstillende.
Jeg bestilte stolen mandag d. 13. marts 2023, og jeg modtog den med PostNord i dag, torsdag d. 16. marts 2023.
Stolen var let at samle og ligeledes let at indstille, og jeg synes, den virker super god at sidde i. Det virker til at være det helt rigtige valg til en, der har brug for meget støtte til ryg og lænd.
5 stjerner for god service, vejledning, hurtig levering og et godt produkt!
Har købt en fantastisk lækker sort…
Har købt en fantastisk lækker sort læderstol. Den bedste jeg har haft (og jeg har siddet i mange efter 30 år på
Arbejdsmarkedet). Prisen er absolut fornuftig og designmæssig er den flot.
Servicen i top. Drøftelser om behov mm. Ledte til denne stol. Mine varmeste anbefalinger gives.
Impeccable service and quality chairs
Kontorstole.dk offers impeccable service and amazing and quick assistance so you can get the best chair for you. i was so happy visiting their showroom and i know i will only purchase chairs from them from now on! I highly recommend their service!
Virkeligt en dårlig forretning!
Ordre #2046782
Virkeligt en dårlig forretning!
Jeg køber en stol til 6000kr der dingler og rasler og der kommer sædefyld ud nede under fra.
De nægter at komme og hente den på en reklamation.
Vi skal transpotere en genstand af værdi til 6000kr i vores egen bil eller via en flyttemand ?
Vi har aldrig hørt noget ligende før.
De er uforskammet og kan ikke engang svarer tilbage på deres mails.
Vi må derfor tage kontakt til deres leverandør, yderst sjusket.
Underligt at i vælger at give mig en ny stol på baggrund af jeg var forbi nævnets hus og i mødte ikke engang op til en telefonisk samtale ?
men jeg er svær at kommunikere med :)
Tak for jeres fine køb

Réponse : Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning
Høj kvalitet og god vejledning!
Jeg har længe kigget efter en ny stol, da jeg måtte indse den jeg brugte ikke længere var god nok. Jeg arbejder i IT, og bruger derfor mange timer foran computeren, og havde nu brug for en stol der understøttede dette formål.
For at få den stolen der passede mig bedst skrev jeg ind og fik god vejledning. Jeg endte op med en dejlig stol der er både behagelig og høj kvalitet.
Butikken kan klart anbefales til andre. Der er tale om solid service og gode produkter. Mere kan man ikke bede om.
God kvalitet
Jeg købte en ErgoTech 300 i 2019, og den er stadig yderst bekvem og fremstår stadig i rigtig pæn stand, trods daglig brug mange timer om dagen.
De ved hvad de snakker om
De ved hvad de snakker om.
God service.
Bestemt et sted at anbefale hvis du står og mangler en ny kontorstol.
Great service, great chair
Great service. I went down to choose a new chair for my home office, and got plenty of assistance in selecting the right model for my needs. The chair is very comfortable and has been without issue for the three weeks since I purchased it. There was a manufacturing defect on one component, but a replacement part was immediately shipped to me after I wrote an e-mail.
I'll keep them in mind next time I'm in the market for an office chair!
Stoleproblem
Den var købt på Zalando Lounge, og jeg havde søgt en løsning flere steder.Men så lykkedes det på en god måde her.
Alt igennem god oplevelse
Alt igennem god oplevelse, hurtig levering og kvalitets produkt.
God service, der blev lyttet til mine behov. Hurtig levering og stolen var nem at samle.
rigtig god service/Henrik
modtog den bestilte stol, desværre gav den ikke helt den støtte som jeg havde forventet på trods af,at jeg havde afprøvet den i kontormøblers show room-ombytning foretaget, og pengene var retur efter få dage
jeg oplevede rigtig god service under hele forløbet
Helt sublim oplevelse
Helt sublim oplevelse. Jeg manglede en ny gaspatron til min stol, som var købt et andet sted.
Kontorstole.dk hjalp mig uden problemer - det var helt igennem en dejlig oplevelse,
kompetent, højt service niveau
Købt kontor møbler efter kompetent vejledning - og haft en defekt efter vel 2 år, som efter henvendelse blev oplyst ny part ville blive fremsendt u/b - så Højt service niveau og hermed mine varmeste anbefaling hvis etablering af hjemmekontor
Kanon god service.
For et par år siden købte jeg 3 superfede konstole, de er blevet brugt urimeligt meget. de er stadig flotte men er begyndt at synke når man sidder på dem. Cirka 2 min efter at jeg klagede min nød på hjemmesidens chat, havde jeg et svar: Vi sender dig nye gaspatroner. Jeg har aldrig set så hurtig og posetiv response på noget andet jeg har købt på nettet.
/Carsten Jepsen
Tom snak og ingen garanti
Købte en ergonomisk kontorstol, som er af typen med "net" både på ryg og sæde. Har været super glad for den. Men den er begyndt at blive slap i nettet, så nu kan jeg ikke sidde i den mere uden at få ondt.
Årsagen til karakteren er pga det som der så sker efterfølgende.
Jeg starter med at skrive til dem direkte, for omkring 5 uger siden. Da jeg intet hører, udfylder jeg en formular på deres side. Her hører jeg heller intet retur. Jeg ringer så til dem og får fat i en flink medarbejder, som virker interesseret i at hjælpe. Han kan godt finde min email og min formular. Han hører lidt mere i detaljer, hvad problemet er og slutter med at sige at "Han ville lige finde ud af noget". Der går så ca. 1½ uge, uden der sker noget. Jeg ringer igen og nu skal han vide lidt mere og afslutter med at sige, at han har en "ven" som kører rundt og han vil kontakte mig, med henblik på at komme forbi og se problemet. Helt fint med mig. Det er så en uge siden nu og der er ikke kommet nogen forbi ej heller ringet eller på anden måde kontaktet mig.
Jeg finder det uacceptabelt at en butik, som flager med 10 års garanti, bare ignorerer mig, når jeg har brug for garantien. Så derfor kan jeg ikke anbefale at handle der.
jeg gider normalt ikke bruge tid på…
jeg gider normalt ikke bruge tid på denne del , men må virkelig indrømme at jeg er så super tilfreds med mit køb af kontorstol hos thomas, og der blev ydet en super service med levering om aftenen på min adresse på et tidspunkt jeg valgte selv, så alt i alt en helt perfekt handel. michael fra hørsholm
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.