Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning Avis 199

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg lagde en kontorstol i kurven og og 3 timer senere stod sælgeren ved døren med den, det m da vist være danmarksrekord !God og seriøs betjening hele vejen. God stol, kvaliteten virker fin, mange in... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har for år tilbage købt en Milano kontorstol. Efter en del år, blev gaspatronen "træt". Tænkte så at jeg måtte se at få en ny. Da jeg kontaktede kontorstole.dk, blev jeg oplyst om, at den stol jeg hav... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk god oplevelse med Dansk Kontorstole Forsyning (kontorstole.dk). Jeg havde en virkelig god korrespondance med Thomas (responderer altid hurtigt og professionelt), som gav gode råd t... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestilte en Presidentstol. Fikk beskjed om at ordren var effektuert 30. november. Har enda ikke sett noen stol. Har sendt spørsmål til salg at kontorstole.dk et par ganger. De svarer ikke på mail.... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de bureau

Écrit par l'entreprise

Dansk forhandler af gode ergonomiske kontorstole. Køb en god kontorstol med tilfredshedsgaranti hos Kontorstole.dk

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde købt en ergo-back kontorstol

Jeg havde købt en ergo-back kontorstol. Det viste sig, at stoffet på forkanten af sædet krøllede. Det ringede jeg og fortalte Thomas d.11-01-2024. Jeg sendte 2 billeder af stolen. Kort efter samme dag, ringede Thomas og fortalte, at jeg får en ny stol. Den nye stol landede d.16-01-2024 fra Tyskland. Den gamle stol returnerede jeg via post nord på foranledning af kontorstole.dk, altså ingen transportudgifter for mig. Det er da bare god service.

16 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun anbefale denne virksomhed

Jeg kan kun anbefale denne virksomhed. Jeg fik god vejledning og service, selv da jeg bad om at ombytte en allerede leveret og samlet stol, som viste sig ikke at passe til mine behov. Medarbejderen i kontorstole.dk demolokaler har god forståelse for ergonomi og en behagelig omgangstone.

10 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte en kontorstol og fik den…

Jeg købte en kontorstol og fik den leveret i en papkasse med nogle skrammer, hvor selve stolen, havde en lille skramme.

Jeg henvendte mig via chat og sendte billeder af det. Herefter fik jeg hurtigt af vide, at jeg kunne få en ny del til stolen eller et afslag på 10 %. Jeg valgte afslag, da skrammen ikke ville betyde noget for stolens brugbarhed.

Nærmest 5 min efter tikkede afslaget ind via mobilepay.

Ubeklagelig service :-D

9 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Gode kontorstole og god oplevelse.

Købte to kontorstole - Milano Gap tilbage i 2019. Levering til tiden og udskiftning af gaslift til kraftigere model. Nu 4 år efter udskiftes gaslifte til nye uden problemer. Stole er stadig pæne efter 4 år - bruges dagligt.

6 novembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Fejl på gamerstol. Fik ny uden problemer.

Den 4. Sept. købte jeg en kontorstol/gamerstol hos kontorstole.dk
Desværre var stolen ikke i orden fra fabrikken, hvilket kontorstole.dk jo ikke kunne gøre for. Men den blev byttet til en anden stol uden problemer, en stol der var en smule dyrere som kompensation for mit besvær.
Da jeg henvendte mig på mail, fik jeg hurtig svar, så absolut intet at klage over.

4 septembre 2023

Dette er et fup firma

Dette er et fup firma. De leverer kun dele af den stol man bestiller og man kan efterfølgende ikke komme i kontakt med dem på hverken telefon eller mail. Skån jer selv for oplevelsen og hold jer væk.

Update: 5 dage efter anmeldelse på Facebook, svarer de på anmeldelsen og skriver at jeg ved hvor de er !! Ja tak, I ved også hvor jeg er, så I kunne jo starte med at besvare mine henvendelser på telefon og mail og dernæst sende de manglende dele til stolen. Og nej, jeg kører ikke fra Jylland til Sjælland for at rette op på jeres fejl !

1 septembre 2023
Logo de Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning

Réponse : Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning

Hej Ole

Vi beklager inderligt ulejligheden med denne forsinkelse omend vi er glade for at det endelig lykkedes at få din stol leveret.

Er der ellers det MINDSTE vi kan gøre, ved du hvor vi er.

Tak og god dag

Gode priser OG god service

I Q3 2019 købte jeg en Ergo-Back Kontorstol. Har været godt tilfreds med den lige siden. Oplevede at pumpen lige pludselig stod af og jeg kun kunne sidde på laveste niveau. Efter at have forsøgt at ringe til butikken et par gange uden held grundet travlhed kom jeg igennem. Blev - ligesom i salgs processen - mødt af en meget kundeservice orienteret medarbejder og oplyst at der er hele 10 års garanti på hvorfor jeg ville modtage en ny med posten dagen efter. Det var nemt, smertefrit og skidegod service!

15 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt, hurtigt og absolut til en rimelig pris!

Samme dag jeg kontaktede Kontorstole.dk og spurgte, blev min gode gamle kontorstol monteret med ny gaspatron. Thomas kom som aftalt og det tog15 minutter - så kørte min stol op og ned igen.
Perfekt, hurtigt og absolut til en rimelig pris!
Kan varmt anbefale.

8 août 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet 2 gange hos…

Jeg har handlet 2 gange hos Kontorstole.dk nu. De har den hyggeligste showroom med kaffe og super service. Man får altid den helt rette løsning tilpasset ens højde og rygform. Jeg kan godt lide at de har et stort udvalg og rådgivningen er fantastisk. Jeg kan helt klart anbefale dem til alle.

7 août 2023

God service og kvalitet

Tilbage i november 2021, købte jeg en kontorstol (Ergo-Body) hos kontorstole.dk, og det kan jeg klart anbefale andre at gøre.

Hele vejen i gennem havde jeg en rigtig god oplevelse hos kontorstole.dk. Jeg fik en rigtig god vejledning til at finde en kontorstol som ville passe mig og min krop bedst muligt, stolen kom hurtigt frem, og indtil nu har den levet op til alle forventninger.

24 juillet 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt fantastisk service fra start til…

Helt fantastisk service fra start til slut. Bari tvivl om hvilke kontorstole ville være bedst for mig og mine kollegaer men Thomas har virkelig styr på det og vi sidder nu ingela fantastisk kontorstole - Stort tak ❤️

10 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Fusk med pris mens man chatter med dem!

Fusk med pris mens man chatter med dem!

Jeg har netop været inde på Kontorstole.dk hvor jeg fandt en kontorstol som jeg var interesseret i. Der var tale om en Ergo-Tron kontorstol som var sat ned til DKK 2.750 inkl moms. Jeg synes stolen så fin ud og lagde 2 stk. i kurven til i alt DKK 5.500 inkl. moms.

Jeg havde så et spørgsmål til stolen og skrev derfor på chatten til dem. Her anbefalede medarbejderen som jeg chattede med mig at købe en anden stol som var dyrere. Det var jeg ikke interesseret i og skrev så at jeg ville fastholde købet af de 2 stole som jeg havde lagt i kurven til DKK 5.500. Så siger medarbejderen til mig at jeg skulle prøve at opdatere kurven og vupti så var prisen ændret til DKK 8.790 i stedet for DKK 5.500.

Mens vi sad og chattede blev prisen således lige sat DKK 3.290 op.

Da jeg skrev tilbage på chatten at det var noget fusk at de havde ændret prisen efter jeg havde lagt varen i kurven skrev de bare tilbage at de have sat prisen ned da en storkunde skulle købe mange stole og at det kun var kortvarigt at prisen havde været annonceret til den pris jeg havde lagt i kurven.

Sikke noget svineri!!!

Efter jeg har lagt en vare i kurven går de simpelthen ind og ændre den og prøver i stedet via chat at overbevise mig om det kun har været kortvarigt at prisen har været sat ned og samtidig prøver de at sælge mig en meget dyrere kontorstol.

Da jeg skrev til dem at jeg havde et skærmbillede af kurven og at jeg havde chatkorrespondancen ville de give mig en rabat på en anden stol men altså ikke lade mig købe den som jeg havde lagt i kurv til den annoncerede pris.

Sikke et fuskerfirma!!!!

27 juin 2023
Logo de Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning

Réponse : Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning

Hej Jens

Som også benævnt på chatten var det en opdateringsfejl at prisen blev vist forkert. Du er blevet tilbudt markant afslag på andre modeller som en kompensation uden at du har takket ja tak. Vi er billige på vores stole og i få tilfælde giver vi også lidt ekstra rabatter ved mange enheder men vi kan ikke forære dem væk gratis.

Noté 5 sur 5 étoiles

Flinker fyr i kundeservice :)

Haft min stol i noget tid og har virkelig været glad for den, min stol gik desværre i stykker for et par uger siden og havde lidt svært med at komme i kontakt til kundeservice, men da jeg endelig kom igennem til en flink fyr, så fik vi styr på det hele :)

10 juin 2023

Fantastisk kundeservice

Jeg havde en stol som gik i stykker.
Thomas fra kontorstole.dk var meget løsningsorienteret og kunne hjælpe mig med at få erstattet den ødelagte del.
Kan kun anbefale deres produkter og service.

8 mai 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Bestilte en kontorstol

Bestilte en kontorstol, som ifølge faktura ville blive leveret inden for 1-3 dage. Efter et par uger rykkede jeg for bestilling. Vi fandt en løsning med en anden model, mod et afslag i prisen.
En fin løsning og en god service.
mvh Henrik

5 mai 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus