Volgende keer weer, ook al hoop ik dat een reparatie lang op zich laat wachten. Ze hebben mijn Flyer fietsaccu een tweede leven gegeven nadat ik hem lang had verwaarloosd.
Lisez les avis des autres
Sehr freundliche und kompetente Mitarbeiter. War mit einem nicht mehr funktiontüchtigen Niu Akku vorstellig. Nicht nur das Akkupak, sondern auch die Steuerplatine wurden ersetzt. Der Akku ist wied... Voir plus
Op website stond dat de batterij revisie 10 dagen zou duren. Besteldatum 4 /6 Ophalen ging super snel. Batterij 11 juni bij jullie. Je kan volgen hoever ze in de doorloop tijd zitten. Vanaf 50 % geen... Voir plus
Erg tevreden over kontakt, van het op de hoogte houden van de status en het repareren van de fietsaccu/ batterij... Het ophalen en terug brengen van de fietsaccu/ batterij ging ook volgens afspraak... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de vélos
- Magasin de réparation de vélos
- Magasin d'accessoires de vélo
- Service de réparation de matériel électrique
Écrit par l'entreprise
KWS Seuren is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en testen van fietsaccu’s, scooteraccu’s en andere lithium-ion batterijen. Wij geloven dat een accu niet direct vervangen hoeft te worden wanneer deze minder presteert of uitvalt. In veel gevallen is reparatie of revisie mogelijk – duurzaam én voordeliger dan een nieuwe accu kopen. Wij werken dagelijks aan accu’s van onder andere Bosch, Shimano, Sparta, Gazelle, Bafang, Specialized, Stromer, Qwic en vele andere merken. Elke accu die bij ons binnenkomt ondergaat eerst een uitgebreide begintest. Hierbij controleren wij het cellenpakket, de elektronica (BMS), laadpoort, zekeringen en communicatie met de fiets. Op basis daarvan adviseren wij eerlijk of reparatie, revisie of vervanging de beste oplossing is. Wat ons onderscheidt is onze technische kennis en eigen ontwikkeling. Voor specifieke accutypes ontwerpen wij zelf printplaten en elektronische oplossingen wanneer originele onderdelen niet meer leverbaar zijn. Zo maken wij revisie mogelijk waar anderen afhaken. Naast kwaliteit staat transparante communicatie centraal. Klanten ontvangen duidelijke informatie over kosten, mogelijkheden en doorlooptijden. Indien reparatie niet mogelijk blijkt, zoeken we samen naar een passende oplossing. Duurzaamheid speelt een grote rol in onze werkwijze. Door accu’s te reviseren verlengen we de levensduur aanzienlijk en besparen we grondstoffen en CO₂-uitstoot ten opzichte van productie van nieuwe batterijen. KWS Seuren werkt voor particulieren, fietsenmakers en zakelijke klanten in binnen- en buitenland. Heeft uw fietsaccu problemen met laden, capaciteit of communicatie met de fiets? Dan helpen wij u graag met een eerlijk technisch advies.
Coordonnées de contact
Transportcentrum 8, 5835CT, Beugen, Pays-Bas
- 0485 782 565
- info@kwsseuren.nl
- kwsseuren.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 64 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Duidelijke informatie.
Duidelijke informatie.
Goede afspraken en service.
Niet de goedkoopste maar wel de kwaliteit die ik zoek.

Vanmoof Powerbank reparatie
Vanmoof Powerbank reparatie. Uitstekende service en communicatie. Zeer klantvriendelijke service met ophaal en retourservice via koerier. Vakkundig gerepareerd- kan ze zeker aanbevelen als een betrouwbaar bedrijf.

Réponse de Kwsseuren
Dure reparatie net na afloop garantie
Communicative is redelijk goed, maar dure reparatie net na afloop garantie.
Betrof gereviseerde accu. Was al keer gerepareerd tijdens garantieperiode. Maar ongeveer jaar later wilde hij niet meer opladen. 2e hands ongeveer 200 waard en moest ook bijna 200 betalen voor reparatie.

Réponse de Kwsseuren
Zéér slechte service en garantie…
Zéér slechte service en garantie afhandeling! Shimano accu binnen 1 jaar kapot, zgn waterschade en dus geen garantie. Dat is de 3e maal dat wij een accu retour sturen die binnen de garantie termijn valt en afgewezen wordt voor garantie, ook voor de 3e maal zgn waterschade. Koop hier absoluut geen accu !!

Réponse de Kwsseuren
De accu is in zeer slechte conditie…
De accu is in zeer slechte conditie terug gekomen, de accu moest meteen weer terug gestuurd worden omdat de verlichting het niet meer deed. Na een lange tijd van wachten kwam de accu terug met een afgebroken achter licht. Uiteindelijk Enra moeten bellen om te vragen hoe nu verder, dit omdat de fiets waar de accu uit komt gloedje nieuw is. Foto's gestuurd zodat Enra kan bepalen hoe nu verder en tot de conclusie gekomen is om een volledige vergoeding te voldoen.
Alles bij elkaar is de accu 3 maanden onderweg geweest.

Onderzoek accu
In eerste instantie accu opgestuurd om te laten renoveren. Geld hiervoor overgemaakt. Accu bleek goed te zijn. Waarschijnlijk is door mij niet goed het oplaadproces afgewacht. Hierdoor leek de accu niet goed meer. Overigens funtioneerde de accu in eerste instantie niet op de ebike. Vandaar het opladen met het idee van kapotte batterij.
Accu teruggezonden gekregen en bedrag van renovatie met aftrek onderzoekskosten na een paar dagen teruggestort gekregen.
Prima.

Réponse de Kwsseuren
zeer keurig en kundig te woord gestaan
zeer keurig en kundig te woord gestaan.
Ook snel geholpen en verwerkt.
Helaas hebben ze, buiten hun schuld om, probleem niet geheel kunnen oplossen.
Omdat het niet geheel is opgelost krijg ik zelfs mijn geld terug. Keurig bedrijf. Zou er bij volgend probleem met een batterij zo weer naar toe gaan.

zeer eficient bedrijf
zeer eficient bedrijf onmiddelijk reactie op de mails bij vragen en perfecte behandeling tijdens de reparatie van u product
top

Réponse de Kwsseuren
accu van specialized vado 4.0 werkte…
accu van specialized vado 4.0 werkte niet meer. opgestuurd en na diagnose moest de temperatuur sensor vervangen worden. Prima , akkoord gegeven. na reparatie bleek toch de oorzaak op de printplaat te liggen , geen kosten verder in rekening gebracht.

Réponse de Kwsseuren
Super vriendelijk personeel aan de…
Super vriendelijk personeel aan de balie en ben goed geholpen. Voor 195 euro was mijn accu alweer gemaakt. Veel goedkoper dan een nieuwe.

Keurig te woord gestaan
Keurig te woord gestaan. Via de mail is de voortgang goed te volgen.
Accu keurig hersteld.

Goede kwaliteit en prijs
De accu is weer gerepareerd en voor een goede prijs.

Réponse de Kwsseuren
Duidelijk in communicatie en vooral…
Duidelijk in communicatie en vooral meedenken met de klant

fietsaccu reviseren bij KWS? Nooit doen
Reuze slechte ervaring, raad ze sterk af!
De ANWB had ooit dit bedrijf aangeraden maar dat geldt niet meer. Op hun website adverteerden zij met een accu-revisieprijs met een iets duurdere optie om de capaciteit daarbij nog te verhogen.
Dit aangegaan en een accu opgestuurd om vervolgens te horen dat de revisie veel duurder werd omdat zij de accucellen plots niet zien als electronica. Hierover stond niets op hun website. Toen ik bezwaar maakte tegen deze onterechte verhoging, maakte dat niets uit. Meer bellen en mailen ook niet. Wel kon ik voor 485 of 525 een nieuwe accu kopen. Protesteren hielp niets en ook de ANWB reageerde niet op mijn klacht hierover ( daar ben je dan 45+ jaren lid voor!) .
Ik heb de boel geannuleerd maar zat wel vast aan 95 euro onderzoekkosten.
Prompt voor echt heel veel minder twee nieuwe accu’s uit Australië besteld ( werden ook aangeraden door ANWB).
Kortom, dit is een heel stevige afrader om met KWSeuren in zee te gaan

Dit bedrijf deed HELEMAAL NIETS goed
Dit bedrijf deed HELEMAAL NIETS goed; de 2 weken reparatietijd werden zonder melding ruim overschreden; na 3 weken bleek herstel maar tot 98% haalbaar. Voor €200 extra kon ik ook nieuwe printplaat krijgen (afgewezen); na 4 weken bleek mijn batterij zoek; na 6 weken kwam hij retour, maar 98% bleek 35% te zijn; teruggestuurd, hersteld, en wederom slechts 35% na 8 weken. Na 11 weken niet fietsen, geld retour, geen batterij.

Réponse de Kwsseuren
Fijn dat mijn accu nog gerepareerd kon…
Fijn dat mijn accu nog gerepareerd kon worden. Ik kon geen nieuwe meer bestellen want deze zijn niet meer leverbaar. Met een reparatie kan ik mijn fiets toch blijven gebruiken.
Snel en fijn geholpen, reparatie heeft uiteindelijk wel bijna 2 weken geduurd

Réponse de Kwsseuren
Nette communicatie en snelle…
Nette communicatie en snelle afhandeling.
Mijn accu van m’n cowboy deed niets meer. Via Google kws gevonden. Accu verstuurd en na week netjes bericht dat accu wel werkte en dat alles in orde was. Na 5dagen accu weer in huis. Top service.

Réponse de Kwsseuren
En savoir plus sur les différents types d'avis.