Lisez les avis des autres
alles ging heel soepel, je kunt makkelijk de stappen vinden die je moet zetten om uiteindelijk met een fiets de deur uit te kunnen. De benodigde codes werden heel snel gemaild.
Makkelijke aanmelding en je zit in no time op je fiets. Let wel op dat de maandbedragen van de calculator niet 100% kloppen. In het echt valt het iets duurder uit, ook bij meerdere collega's was dat h... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.
Coordonnées de contact
Stationsplein 19A , 3818 LE, Amersfoort, Pays-Bas
- 085 208 9000
- contact@lease-a-bike.nl
- lease-a-bike.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 68 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Goed stappenplan van A tot Z
Goed stappenplan van A tot Z. Duidelijk en overzichtig.
Goede informatie
Goede informatie, snel geregeld en makkelijk te regelen, fijne mogelijkheid om e bike te kunnen kopen voor de langere fiets afstanden
Alles is voor je geregeld
Alles is voor je geregeld. Als je via lease a bike een fiets leased zit alles er standaard bij en hoef je zelf nergens druk om te maken.
Helemaal top
Bedankt Lease a Bike , heel tevreden.
Bedankt Lease a Bike. Voor mij is het heel simpel met de aanvraag/ goedkeuring bij mijn werkgever om een fiets te gaan leasen was het al een heel eind geregeld. Daarna kreeg ik het ticket met een code die ik aan de fietsen dealer moest overhandigen. Toen ik daar mijn keuze gemaakt had zat ik letterlijk dezelfde dag nog op mijn splinternieuwe fiets. Ik ben er super blij mee. Natuurlijk mooi meegenomen dat ik er ook nog wat accessoires bij kon krijgen. Kortom dik tevreden!
alles ging heel soepel
Er is goed nagedacht over het proces
Leasen kent naast gemak ook altijd een "saaie" kant met veel papierwerk, regeltjes en voorwaarden. Ook bij Lease A Bike heb je hiermee te maken, maar het valt mij op dat ze dit heel goed begrijpen. Resultaat is dat je snel en in begrijpbare taal door het hele proces kunt, zonder onnodige frustratie of onnodig wachten.
Ook de integratie met Upway is fijn. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet noemen is het de bezorging via Upway. Daarvan kreeg ik in de nacht pas een notificatie, waarop de koerier een paar uur later ineens al met mijn fiets voor de deur stond. Kan Lease A Bike zelf heel weinig aan doen lijkt me, dus daarom alsnog 5 sterren!

Réponse de Lease A Bike Nederland
Makkelijke en goede input/ snel…
Makkelijke en goede input/ snel geregeld.

Een goed verhaal!
Een goed verhaal!
Een goede, duidelijke en een fijne transparante website waar alles fijn wordt uitgelegd.

Klantenservice Ria
Klantenservice Ria, lieve vrouw heeft mij enorm geholpen met een probleem die ik had bij een dealer.
Waardeer ik enorm!
Nogmaals dank 🙏🏻

Alles verliep snel
Alles verliep snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast een hele fijne fietswinkel (Zoevers Lent) die mij heeft geholpen.

Topservice
Beste lease maatschappij voor een fiets. Je stapt de winkel binnen, kiest een fiets inclusief onderhoudscontract, service en slot en gaat met een brede glimlach weer heerlijk op pad …

Doodeenvoudige communicatie
Doodeenvoudige communicatie, alles liep enorm soepel.

Réponse de Lease A Bike Nederland
Prima ervaring met de afhandeling en…
Prima ervaring met de afhandeling en beschikbaar voor vragen. Positief contact met de medewerkers, zij zijn in om te helpen
klantenservice
Door de snelheid hoe er op mijn vraag werd beantwoord, met een duidelijk antwoord en tips mocht het toch nog onduidelijk zijn.

Uitstekende dienstverlening
Uitstekende dienstverlening, ik heb een hele mooie fiets kunnen uitzoeken en ik betaal maar een klein bedrag per maand. Na de looptijd van het leasecontract kun je de fiets nog erg voordelig overnemen.

Top!
Het was super gemakkelijk en snel om een fiets aan te vragen en te krijgen. Ik zou het zeker aanbevelen.

Communicatie was duidelijk
Communicatie was duidelijk, snelle afhandeling bij de fietshandelaar
Lease A bike is very helpful
Lease A bike is very helpful! You can practically get the bike of your dreams through them. I also had an issue where I had ordered the wrong bike(wrong frame size) they were very helpful to renew my contract for another bike. I had a small fee from my bike shop but the fact that I could change my bike was very helpful already. My wife and I both have our dream bikes through Lease a Bike.

L’expérience Trustpilot