Bedankt Lease a Bike. Voor mij is het heel simpel met de aanvraag/ goedkeuring bij mijn werkgever om een fiets te gaan leasen was het al een heel eind geregeld. Daarna kreeg ik het ticket met een code... Voir plus
L'entreprise a répondu
Leasen kent naast gemak ook altijd een "saaie" kant met veel papierwerk, regeltjes en voorwaarden. Ook bij Lease A Bike heb je hiermee te maken, maar het valt mij op dat ze dit heel goed begrijpen.... Voir plus
alles ging heel soepel, je kunt makkelijk de stappen vinden die je moet zetten om uiteindelijk met een fiets de deur uit te kunnen. De benodigde codes werden heel snel gemaild.
L'entreprise a répondu
Beste lease maatschappij voor een fiets. Je stapt de winkel binnen, kiest een fiets inclusief onderhoudscontract, service en slot en gaat met een brede glimlach weer heerlijk op pad …
L'entreprise a répondu
Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.
Stationsplein 19A , 3818 LE, Amersfoort, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 64 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Lease A bike is very helpful! You can practically get the bike of your dreams through them. I also had an issue where I had ordered the wrong bike(wrong frame size) they were very helpful to renew my contract for another bike. I had a small fee from my bike shop but the fact that I could change my bike was very helpful already. My wife and I both have our dream bikes through Lease a Bike.

Réponse de Lease A Bike Nederland
Makkelijke aanmelding en je zit in no time op je fiets. Let wel op dat de maandbedragen van de calculator niet 100% kloppen. In het echt valt het iets duurder uit, ook bij meerdere collega's was dat het geval. Naast dat ze de consumentenprijs gebruiken ipv de werkelijke verkoopprijs, valt het werkelijke maandbedrag een paar euro per maand hoger uit.

Réponse de Lease A Bike Nederland
Het bedrijf heeft een duidelijke website met veel informatie. Daarnaast kun je eenvoudig berekenen wat de maandelijkse kosten zullen zijn. De rijwielspecialist heeft vervolgens alles geregeld met Lease a Bike, waardoor ik de fiets al een week later, volgens afspraak, kon ophalen. Het hele proces verloopt snel en digitaal; geen ingewikkelde formulieren of onnodige afwijzingen doordat er iets niet klopt. Een prettige en zorgeloze ervaring.

Heel fijn proces.
Het duurde even voordat ik de juiste code had ivm een fout in mijn emailadres. Maar toen dat hersteld was is het proces heel fijn verlopen.
Via een collega hoorde ik over het fietsplan. We hebben nog even getwijfeld, maar uiteindelijk zijn we toch gaan kijken naar een goede fiets. Ik vind het echt supertof dat we dankzij het leaseplan nu met de kids op pad kunnen met een luxe bakfiets.
Zonder het fietsplan had ik waarschijnlijk minder snel zo’n investering gedaan, maar inmiddels blijkt de bakfiets echt een uitkomst voor ons én voor de kinderen. We merken dat we nu veel sneller de fiets pakken en de auto vaker laten staan. Daar zijn we ontzettend blij mee!
Het hele proces van aanvragen van een e bike ging heel eenvoudig. Duidelijke site.
Duidelijke informatie bij vragen. Goede communicatie via e-mail. Heel blij met mij nieuwe fiets.
Na lang te hebben getwijfeld om op een e-bike over te stappen heb ik toch maar besloten om er voor te gaan. Geholpen door het feit dat mijn werkgever een stukje bijdraagt. Tussen dit besluit en het op de fiets zitten heeft minder dan een week gezeten. Het hele proces met lease-a-bike en de lokale winkel is heel soepeltjes verlopen. En nu op naar vele km's fietsen!
Zeer duidelijke uitleg en na de aanvraag kon ik snel mijn fiets uitzoeken.
Onlangs een fiets via lease a bike geleased, dit ging erg vlot en makkelijk. Ook de service tijdens het hele proces is erg fijn! Zelf kan ik het iedereen aanbevelen.
Mijn evaring is dat t snel en makkelijk te regelen is ,ook mijn vragen via de app was TOP! Heel duidelijk ook
Echt n aan rader !!!!
Een fietsdiefstal die verzekerd was, kost mij aan het eind van mijn lease honderden euro's extra. Zo blijkt dat te werken bij Lease a Bike Nederland.
De feiten:
- Ik lease 3 jaar (36 maanden) een Veloretti met aanschafprijs € 3.398,90 via mijn werkgever, inclusief service én verzekering, € 127,71 bruto per maand.
- Helaas werd vorig jaar de fiets gestolen: op slot ART3, uit een afgesloten stalling.
- Netjes gemeld, de verzekering dekte het, geen eigenrisico.
- Als vervanging koos ik bewust een góédkoper model namelijke Flyer met een aanschaf van € 2.643,77.
- Aan het einde van de looptijd is het gebruikelijke overname-aanbod 20% van de oorspronkelijke prijs.
- Ik krijg een aanbod van 35%, oftewel € 1.189,62. (45% van de prijs van de Flyer)
Natuurlijk de Leasemaatschappij Lease a Bike Nederland in samenwerking met Volkswagen Financial Services uitleg gevraagd.
De onderbouwing voor die 35%? "Je fiets is nog geen jaar oud, dus de marktwaarde is hoger". Met andere woorden: juist omdat mijn fiets is gestolen en vervangen, betaal ik ruim € 500 méér dan wanneer er niets was gebeurd.
Even samengevat: de verzekering die ik elke maand meebetaal keert uit en vervolgens draai ik alsnog op voor de gevolgen van de diefstal. Volgens Lease a Bike Nederlandi is het aanbod "meer dan redelijk" en "niet onderhandelbaar".

Réponse de Lease A Bike Nederland
Informatief, doelgericht en snel. Niet teveel turbotaal of opdringerige mailtjes en de informatie die ik zocht vond ik binnen no-time. 43 jaar en mijn eerste echt nieuwe fiets. Ik ben zo blij als een aap met.. Nou ja, blij!