Zamówiłam sukienkę i oczywiście za nią zapłaciłam ale dosłownie po 20 minutach zgłosiłam rezygnację z zamówienia i poprosiłam o zwrot pieniędzy tym bardziej że była to niedziela więc na pewno od razu... Voir plus
Ta firma to wielkie oszustwo.Przysłali sukienkę obrzydliwą, nic się nie zgadzało ani rozmiar, ani kolor, ani materiał ani krój, nawet na ścierkę się nie nadawała. Nie chcą zwrotu sukienki tylko zaprop... Voir plus
Po 1 trzeba czytać i sprawdzać co to za sklep: brak nr NIP/regon, polskiego adresu to już jest CZERWONE ŚWIATEŁKO. Po drugie jeśli przeczyta się regulamin to wyraźnie jest napisane, że rzeczy są z AZ... Voir plus
LENA WARSZAWA to żadna Warszawa tylko Chiny. Oszuści, uważajcie. Ubrania zamiast lniane przyszły z poliestru, tak kiepskiej jakości, że nadają się tylko do kosza na śmieci. W odpowiedzi na reklamację,... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Przesyłkę otrzymałam po 3 tygodniach od…
Przesyłkę otrzymałam po 3 tygodniach od daty zamówienia. Impreza, na którą sukienkę zamówiłam odbyła się, ja byłam zmuszona kupić coś w lokalnym sklepie.
Przesyłki od kuriera nie odebrałam, wróciła do nadawcy, zaś zwrotu pieniedzy raczej sie nie doczekam.
Sklep żeruje na osobach naiwnych, niedoświadczonych, takich jak ja. BARDZO rzadko kupuję coś przez interenet, nie sprawdzam źródła, z którego kupuję, i .... "jak dbam tak mam"...
Nie wiem, czy jest instytucja, która chroni konsumentów i jest w stanie zająć się osobami prowadzącymi stronę internetową o nazwie "Lena Warszawa"?
w dniu 29 czerwca na stronie Lena…
w dniu 29 czerwca na stronie Lena Warszawa zamówiłam i opłaciłam w kwocie 314 zł dwie sukienki na zdjęciu były bardzo łane .W dniu 14 lipca otrzymałam przesyłkę z Chin z sukienkami, które były uszyte ze stylonu?plastiku coś strasznego nawet w czasach 80 tych czegoś tak brzydkiego w sklepach nie było bardzo ostrzegam od zakupu z tego sklepu czego kolwiek Lucyna
Uwaga, wyłudzacze pieniędzy
Mimo odesłania towaru nie zwracają pieniędzy, oferują posadzenie kolejnego drzewa. Według mnie to z góry zaplanowany proceder, liczą, że cześć z klientów da za wygraną. Jak najdalej od oszustów!@!
Również dałam się oszukać
Również dałam się oszukać. Przestrzegam przed tymi oszustami. Co innego wystawiają a co innego się otrzymuje to chiński badziew. Bardzo żałuję, że wcześnie nie weszłam na opinię o tych oszustach. Proponują rekompensatę wysokości 10% za towar a jeżeli chcę zwrotu 100% to mogę odesłać do Chin za 200 zł a zamówienie wartę 158,90. Przestrzegam przed zakupem. Wystrzegajcie się i ostrzegajcie znajomych
Jestem zrozpaczona też dałam się…
Jestem zrozpaczona też dałam się nabrać. To miał być polski sklep. Masakra sklep powinien być zablokowany., tym bardziej że tyle osób pisze negatywne opinie.
Oszukujecie ludzi ,na stronie swojej…
Oszukujecie ludzi ,na stronie swojej czyli Lena warszawa.pl zapewnienie ze wyprzedajecie towar z butiku ktory funkcjonował 25 lat za duza cene ,a zamawiane produkty ida z Chin. SZTUCZNE MATERIALY ,WYKONANIE FATALNE i zapewniam nie jest to towar butików tylko zwykle badziewie z Chin .Tylko te same wzory na Chińskich stronach sa 2 razy tansze.Zatem przestrzegam przed zakupem na tej stronie Maja tez kilka innych stron z inną nazwą ale z tymi samymi produktami i wzorami.Dalam sie nabrac....
Lena Warszawa oszukuje
Oferta, która mnie zaciekawiła na stronie Lena Warszawa: - Nikol - Ortopedyczne Sandały Ibiza/ 149,95 zł Cena regularna 399,95;
po 2 tygodniach oczekiwania zorientowałam się, że te sandały są sprowadzane z Chin i nie są to buty ortopedyczne tylko modne sandały plażowe dla kobiet, w stylu bohemian, casual, płaskie, na lato (cena 18.05 zł)- TEMU;
czuję się oszukana, zależało mi na butach ortopedycznych;
Halina
Odzież bardzo niskiej jakości…
Odzież bardzo niskiej jakości sprowadzana z Chin. Praktycznie nie ma możliwości zwrotu - koszt wysyłki to prawie 200zl ponieważ firma nie ma swojego magazynu w Polsce. Firma nie odpowiada na maile. Czuję się oszukana nie tylko co do jakości produktów, możliwości zwrotu i obsługi klienta. Dziewczyny nie zamawiajcie nic z LenaWarszawa bo za wysoką cenę otrzymacie odzież niskiej jakości praktycznie bez możliwości zwrotu.
Przestrzegam przed zakupami w tym…
Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie! Zamówiłam produkt, a otrzymałam zupełnie inny, niezgodny z opisem towar. Sklep po odebraniu przesyłki wymiguje się od odpowiedzialności, proponuje zwrot na koszt klienta do Chin. Sprawę zgłaszam do odpowiednich instytucji. Omijajcie szerokim łukiem!
Oszuści!!!!
Oszuści!!!!
Brak możliwości wymiany rzeczy o błędnym rozmiarze,!
Zła jakość materiałów
Przysłano sukienkę niezgodnie z zamówieniem.
Kategorycznie nie kupować.!!!!
To wszystko co pokazują to jawne…
To wszystko co pokazują to jawne oszustwo, nic nie nadaje się do noszenia, cytuję "wygniecione szmaty". Nabrałam się a o zwrocie kosztów lub zakupionych rzeczy zapomnij!!! Obiecują częściowy zwrot kosztów i na tym się kończy, kontakt się urywa. Z dala od takiego sprzedawcy !!!
Oszustwo, produkty chińskie
Tkaniny syntetyczne, głównie poliester (sklep na swojej stronie opisywał tkaniny jako wysokogatunkowe, z lnem itp). Sklep powinien być zaskarżony, sprzedawca kreuje fałszywy wizerunek rodzinnego sklepu, wprowadzając konsumenta celowo w błąd. Ubrania z Chin i taka sama jakość 🤷 Zwrot jest zagraniczny, więc koszt wysoki. Jednym słowem oszustwo. Nie polecam
Sprzedają dziadostwo z poliestru
Sprzedają dziadostwo z poliestru, wszystko z Chin , oklamuja reklamą i sugerują wizerunkami że niby butik prowadzony przez Polaków!!! Ceny tych samych sukienek na Temu są duuuzo tańsze, czyste oszustwo i naciąganie!!! Poza tym paczka idzie bardzo długo, że zwrotami też są problemy!!!
Materiał ubrań nie można inaczej…
Materiał ubrań nie można inaczej określić niż jedną, zwyczajną pomyłką i porażką. Kiedy przychodzi moment zwrotu, sklep początkowo odpisuje i oferuje różne rekompensaty, np 10% od całego zakupionego produktu. Po wysłaniu numeru zamówienia, aby sklep mógł bliżej przyjrzeć się sprawie, następuje całkowity zanik kontaktu. Żenada;) w skrócie, nie dostaniecie tutaj Państwo zwrotu za coś, za co przysługują wam pieniądze jako konsumentowi;)
Oszuści
Oszuści, nie ma możliwości zwrotu zakupionej rzeczy. Dostawa z Chin. Sklep nie ma nic wspólnego z Warszawą. Jakość sukienek tragiczna. Uważajcie. Mało tego nie odpowiadają na maile i nie wskazują adresu do zwrotu.
Oszustwo!!
Oszustwo!!! Tragedia!!! Piszą, że są możliwe zwroty, a gdy chcesz zwrócić towar, odpisują że wysyłka jest zbyt droga i proponują ci zwrot 10% wartości. Po tym brak odzewu...
Oszuści
Oszuści, towar z Chin więc i zwrot na koszt KUPUJĄCEGO ma zostać wysłany do magazynu w Azji.
Tragedia!!
Tragedia!!! Ludzie nie dajcie się nabrać na te oferty! Zdjęcia nie mają nic wspólnego z tym co przysyłają! przesyłka idzie z CHIN. Opisy odzieży na sklepie to ściema, tkaniny zupełnie inne a rzeczy kompletnie nie takie jak w ofercie!!! Masakra jakaś jak można tak oszukiwać ludzi! Ten kto prowadzi ten NIBY SKLEP powinien się wstydzić i za to odpowiedzieć. Tacy ludzie to zwyczajni oszuści!!!
sukienka jak worek na ziemniaki
sukienka jak worek na ziemniaki
,materiał okropny, produkt w niczym nie przypomina tego ze zdjęcia. NIE POLECAM ,I JESZCZE RAZ NIE POLECAM,PORAŻKA
Sklep wprowadza w błąd
Sklep wprowadza w błąd. Sukienki z kiepskich materiałów, niezgodne z opisem na stronie sklepu. Odzież sprowadzana z Chin. Firma oszukuje, zobaczymy jak będzie ze zwrotem.