Jak ktoś się zastanawia czy rozpoczynać przygodę z tą firmą, to stanowczo odradzam. Lecą w kulki z internetem aż miło, masz ponad 100 GB do wykorzystania za 50 zł, natomiast już przy 30 GB obniżają sz... Voir plus
L'entreprise a répondu
Zabrałem kartę Lycamobile do Turcji. Wykupiłem pakiet na Turcję na 14 dni, 4GB internetu. W mieście Alanya internet działał z prędkoscią LTE + niekiedy 100 mbps/s. Polecam. Jedyny minus to dziwne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nie polecam mialem ja kilka lat a od dłuższego czasu rozłącza siec brak zasięgu gówniana siec sie zrobiła i nie polecam nikomu a panie z obsługi sa bardzo nie przyjemne i kaza numer wiecznie zmieniać... Voir plus
L'entreprise a répondu
Karty Sim gubią sieć w Polsce. Jeden tydzień znajomi odbijali się na poczcie głosowej numeru A, aby kolejny tydzień z numerem B zobaczyć na ekranie telefonu "Brak karty Sim" oczywiście restart tel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lycamobile oferuje darmową kartę SIM Prepaid na tanie międzynarodowe i krajowe rozmowy oraz pakiety internetowe. Zamów online kartę SIM z usługą przedpłaconą lub doładowanie już dziś!
Pologne
Demande des avis aux clients
Używam od paru lat, głównie Niemcy, Austra, Francja i mogę polecić, cenowo w wychodzi najlepiej.

Réponse de Lyca Mobile PL
W ofercie było i jest 70 Gb dla nowych…
W ofercie było i jest 70 Gb dla nowych klientów, a w apce i po sprawdzeniu kodem jest tylko 35 Gb. Lyca na pytanie dlaczego nie ma 70 Gb radośnie odpowiedziało, ze promocja dotyczy nowych klientów którzy jednocześnie kupią starter i opłacą pakiet na ich stronie. Zamówienie karty, na ich stronie i późniejsze opłacenie pakietu, też na ich stronie, to już co innego i dodatkowego transferu nie będzie. Nie ma to większego znaczenia, bo internet z plusa to tragedia. Zasięg na full, a transfer 3-4 mb. więc i tak nie do wykorzystania. Brak MMS.

Réponse de Lyca Mobile PL
Poprosiłem o wymianę starej nie działającej kart na nową i początkowo Pan z obsługi klienta powiedziała że potrwa 48 godzin a zrobili w 4 godziny zero problemów naprawdę pomogli

Réponse de Lyca Mobile PL
Na plus ceny, ilość danych zasięg w Polsce, szybki kontakt z infolinia i miła obsługa klienta
Za granicą zniknął zasięg na parę minut, ale po włączeniu i wyłączeniu trybu samolotowego zasięg odrazu wrócił i więcej problemu nie miałem

Réponse de Lyca Mobile PL
Kupiłam przedpłaconą e-sim 15.10.25, pieniądze pobrane, karta mnie przyszła na maila do dzisiaj, żadnego potwierdzenia, brak kontaktu

Réponse de Lyca Mobile PL
Od marca staram się odzyskać zwrot pieniędzy za zakupioną kartę e-sim, której nie dało się zainstalować mimo, że telefon był przystosowany do takiej karty. Wielokrotne telefony na infolinię oraz e-maile nie przyniosły efektu. Przez cały pobyt w Szwajcarii nie mogłem skorzystać z karty. Zgłosiłem reklamację i została uznana. Zwrot pieniędzy miał nastąpić w ciągu 5-7 dni roboczych. Minęło 6 miesięcy i nie otrzymałem zwrotu mimo każdorazowych zapewnień, że pieniądze otrzymam w ciągu kilku dni. Wysłałem już ponad 20 e-maili i odpowiedź zawsze jest taka sama. Przepraszamy i wkrótce zwrócimy Ci pieniądze. Nie polecam firmy Lycamobile. Z żadną inną nie miałem takich problemów, a często podróżuje i kupuję karty u różnych operatorów za granicą.

Réponse de Lyca Mobile PL
Od ponad miesiąca próbuję złożyć skuteczną reklamację – 4 razy wysyłałem komplet danych mailem, 3 razy dzwoniłem na infolinię. Za każdym razem obiecywano rozwiązanie sprawy, a w praktyce jest tylko ignorowanie i zbywanie klienta. Zero realnej pomocy, a jedynie puste zapewnienia.
Firma kompletnie nie dba o swoich klientów – strata czasu.

Polecam.
Jedyny minus to dziwne wartości wykorzystania internetu w aplikacji. Po 30 minutach aplikacja pokazuje, że zurzyłem 1 GB. Po wyłączeniu internetu i po 24h sprawdzając wartość wykorzystania po odświeżeniu była 200 MB.

Réponse de Lyca Mobile PL
Kupiłem 2 karty i przeniosłem 1 numer z Orange na taryfe za ok 163 zł i tak naprawdę poza brakiem MMSów to w sumie dzieciaki zadowolone.
Ale mogę potwierdzić iż jeśli trafisz na bląd jakiś to na infolini pomocy nie uzyskasz.
Kolega miał problem z SMSami i sami rozwiązaliśmy problem bo obsługa nie umiała.

Po prostu, oszusci.
Pomimo doładowania konta odpowiednio wcześniej pakiet nie został odniowiony, ich chat ai cały czas odpowiada z "invalid response", pakietu nie ma, pieniędzy nie ma a przy próbie aktywacji ręcznie dostaję komunikat "Rate Limit exceeded". Zwyczajnie złodziejstwo, trzymajcie się z daleka ludzie to nie pierwsza taka sytuacja.

Réponse de Lyca Mobile PL
Oszukańcze praktyki. Najpierw kupiłem 2 karty, z czego dostałem kod QR tylko na 1 numer. Skontaktowałem się z konsultantem i dostałem ponownie 1szy kod, zamiast tego, którego nie dostałem.
Poza tym kupując numer tylko na 1 miesiąc nie masz opcji, żeby gdzieś odhaczyć, że nie chcesz auto odnowienia, Więc jestem obciążany co miesiąc za 2 numery. Wysłałem informację, żeby przestali to robić, zobaczymy co bedzie dalej. Jesli nie przestaną obciążać, to zmienię kartę kredytową.
Omijać szerokim łukiem tę firmę.

Réponse de Lyca Mobile PL
Żart, anulowałem odnowienie doładowania i odnawiania. Otrzymałem wiadomość że rozpoczętą procedurę anulowania od owocnia itd…. I za miesiąc wciaz pobrano pieniądze z mojego konta. Oszuści

Réponse de Lyca Mobile PL
Dwa doładowania , po sprawdzeniu brak środków do odnowienia pakietu. Po rozmowie z konsultantem, otrzymałem odpowiedź że środki zostały pobrane że względu na używania internetu, gdzie telefon przez 2 tygodnie po powrocie do Polski nie był nawet włączony . Kpina i parodia , super operator oferuje przepływ danych nawet podczas niedziałającego telefonu. Nie mam słów by opisać dych bałwanów.

Réponse de Lyca Mobile PL
Od kilku lat korzystałem z tej sieci. O ile w Polsce jest w miarę ok, to poza jej granicami tragedia. I mówię o UE. O łączeniu automatycznym zapomnijcie. Po przedstawieniu na ręczne, trwa to po kilkadziesiąt minut zanim się połączy. Internet rwie bardzo. Czasem jest ok, ale innym razem brak sieci w roamingu. Mam doświadczenia głównie z Włoch i Hiszpanii. Poza unią, np. w Japonii całkowity brak łączności. Po wielu mailach pod koniec podróży przywrócono łączność. Obecnie od kilku tygodni próbuję bezskutecznie rozstać się z Lycamobile. Problem ze zwrotem niewykorzystanej kwoty. Dostałem co prawda całą sumę na saldo numeru, ale do dziś zwrócono mi tylko połowę z moich środków na konto bankowe. Nie odpowiadają na maile, tzn. na kilka ostatnich cisza. Tragedia firma, kiedy chcesz odejść. UKE powinien się nimi zająć.

Réponse de Lyca Mobile PL
Od ponad miesiąca nie mogę wykupić pakietu długoterminowego. Na zgłaszanie tego problemu poinformowano mnie że w ciągu 48godzin zastanie naprawione. Minęło już ponad miesiąc i dalej nie mogę. Na zapytanie konsultanta dlaczego tak długo to musi trwać to następuje zerwanie połączenia. A mój numer został gdzieś wciągnięty na czarną listę i połączenie odemnie jest automatycznie odrzucane. Bezczelność i poczucie bezkarności u konsultantów sięgnęła szczytu. Prosi się kierownictwo o zmuszenie do wydajniejsze pracy i o karanie takiego bezczelnego i bez karnego postępowania konsultantów. A swoją drogą wygląda to tak jakby wymagania w tej pracy przerosły możliwości obecnej kadry pracowniczej. Weźcie się do roboty.

Réponse de Lyca Mobile PL
Uważajcie na sieć lyca mobile po kupieniu nowej karty ona nie działała doładowałem bo myślałem że nic nie mam na koncie i tak zostało tam 70 zł bo musiałem drugi starter kupić zapomniałem o nim po roku chciałem uzyskać te 70 zł na ten drugi starter ale powiedzieli że to już przedawniona sprawa i to tak straciłem 70 zł
Składałem reklamację ale to nic nie dało
A druga sprawa była taka że kupiłem za pomocą blika pakiet i długo na niego czekałem więc doładowałem konto mi wreszcie przyszedł SMS że potwierdzający jest pakiet włączony a okazało się że nie jest włączony i wszystkie pieniądze z kontami zabrano zadzwoniłem na infolinię to pani mi powiedziała że blik nie został zatwierdzony i dopiero po 3 dniach został mi zwrócony a na aplikacji banku były normalnie że zostały pieniądze pobrane przez blika więc uważajcie bo okłamują oszukują pozdrawiam z uszanowaniem Adam

Réponse de Lyca Mobile PL
W pakiecie ponad 7Gb w UE, pobyt tygodniowy w Portugalii, brak Internetu. Wysłałem prośbę o wyjaśnienie i pomoc. Odpowiedź otrzymałem po tygodniu i powrocie do Polski, farsa i żart. Brak wsparcia, pracownik odpisał po tygodniu i powrocie do kraju na e-mail tłumacząc to dużą ilością zgłoszeń, „niewłaściwa specyfikacją mojej karty SIM” Nie polecam sieci Lyca Mobile,

Réponse de Lyca Mobile PL
bardzo duzo problemów najbardziej z siecia nie polecam dzis np mi zabrali 50 gb i napisali ze nie mam brak wystarczających środków na koncie i dali mi zamiast tego 500 mb i jak doladowalam konto mialam dostac z powrotem 50 gb jak doladowalam i mam 98mb na caly miesiac i duzo jeszcze problemow mialam z tym ze internet sie konczyl za tydzien jeden bardzo nie polecam lycamobile

Réponse de Lyca Mobile PL
Kontakt przez telefon jest niemożliwy, wyłączenie automatycznego wyłączenia odnawieania pakietu też niedziała.Instalacja App Lycamobile.pl też niemożliwa. Totalna katastrofa, trzeba szukać nowej sieci !!!

Réponse de Lyca Mobile PL
Prędkość internetu beznadziejna. Praktycznie jakby nie było internetu. Często się zdarza, że sms o nieodebranym połączeniu przychodzi po wielu godzinach, albo w ogóle nie przychodzi.

Réponse de Lyca Mobile PL
En savoir plus sur les différents types d'avis.