L'entreprise a répondu

Bestilte 10 produkter for 160 kr (virkelig en kanon pris) den 6/3. Allerede den 8/3 var pakken leveret i min postkasse. Varene er rigtig fine og pakket fint ind i silkepapir og bobleplast på enkelte... Voir plus

L'entreprise a répondu

De produkter jeg købte er ganske fine, men deres markedsføring er forfærdelig! Jeg har prøvet at afmelde deres sms reklamer 10 gange nu, jeg har gjort præcis som de bad om i beskeden, men der sker... Voir plus

L'entreprise a répondu

Minus. Minus minus. Beställ inte! Beställde varor för 1 månad sedan och har ännu inte fått det. Leverans företaget klantade till det och hänvisade till butik jag handlat från. Det gjorde jag omgående... Voir plus

1. Magasin de cosmétiques
  2. Entreprise de cosmétique
  3. Industrie cosmétique

Écrit par l'entreprise

Vi er en af Skandinaviens største online forretninger for makeup og beauty. Vores unikke businessmodel giver os muligheden til at lancere flere nye produkter hver eneste måned, hele året rundt. Du får også muligheden til at teste et nyt produkt hver uge til en ekstra lav pris, noget vi kalder for TRY ME – LOVE ME

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Købte 2025 julekalender

Købte 2025 julekalender:
Dårlig kvalitet. Lav værdi trods høj pris. Absolut fejlkøb

30 novembre 2025

Hej Sine!

Tusind tak for at du tager dig tid til at give os din tilbagemelding. Det sætter vi pris på, da vi altid stræber efter at blive bedre. ❤ Send en mail til kundeservice@makeupmekka.dk, så vil vi hjælpe dig videre med dette så hurtigt som muligt. ❤

Ønsker dig en fortsat god dag!

- Makeup Mekka

Ikke sidste gang jeg køber!

Super fine produkter til prisen!
Det eneste er en smule lang leveringstid, men det er til at leve med.
Alt i alt god oplevelse og ikke sidste gang jeg køber.

2 octobre 2025

Hei Rosa,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🥰 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene!

Velkommen tilbake – vi setter stor pris på deg som kunde! ❤️

God hjemmeside

Hurtig levering, god pris og rigtig gode produkter.😍🤩

9 juillet 2025

Hei Anouk!
Tusen takk for herlig tilbakemelding! Vi blir utrolig glade av å høre at du er fornøyd med oss ❤️

- Makeup Mekka

Jeg har for nylig modtaget min ordre

Jeg har for nylig modtaget min ordre, men desværre mangler der et produkt, og pakken blev leveret ca. 1,5 uge senere end forventet.

Ordrenummer: 8825983
Jeg vil gerne høre, hvad I kan gøre i forhold til det manglende produkt samt den sene levering – fx refundering, genforsendelse eller kompensation.

Ser frem til at høre fra jer.
Venlig hilsen,
Emily

24 juin 2025

Hei Emily!

Tusen takk for tilbakemelding!

Vi beklager at du har hatt denne opplevelsen og vil selvfølgelig hjelpe deg videre! Send oss en e-post med denne informasjonen på kundeservice@makeupmekka.dk, så hjelper vi deg med dette❤️

Ha en fortsatt fin dag🥰

- Makeup Mekka ❤️

God service og hurtig levering

Jeg var meget skeptisk efter at læse anmeldelserne herinde, men må sige jeg blev positivt overrasket. pakken kom efter 2 hverdage, produkterne er virkelig gode, og kundeservice svarede mig samme dag jeg skrev jeg ikke havde modtaget et tracking link, det fiksede de med det samme. dog er indpakningen til produkterne meget plastik artige, men til den pris syntes jeg det er okay.

kan godt anbefale at købe herfra :-)

19 mars 2025

Hei Lea!

Tusen takk for tilbakemelding!

Vi jobber alltid med å forbedre oss og vi setter pris på at du tok deg tiden til å skrive denne tilbakemeldingen. Vi tar det med oss videre ❤️

- Makeup Mekka ❤️

Älskar produkterna!!

Älskar produkterna!!

15 novembre 2024

Réponse de Makeupmekka

Heisann Wiktoria 😊 Tusen takk for herlig tilbakemelding!

Endnu en god oplevelse

Endnu en god oplevelse - Alt som det skulle være og man får meget for pengene.

15 octobre 2024

Hei Christina!
Tusind tak for din tilbagemelding, den værdsætter vi højt. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med oplevelsen hos os. Tusind tak for at du er kunde hos os! Ønsker dig en fortsat god dag! ❤

-Makeup Mekka

Hurtig ekspedition på reklamation

Modtog julekalender, hvor makeuppaletten var gået i stykker. Skrev reklamation fredag, fik svar samme dag at jeg kunne vælge en ny makeuppalette, skrev søndag hvilken en jeg gerne ville have, mandag fik jeg bekræftelse. Onsdag modtog jeg makeuppaletten. Så jeg er vældig tilfreds med hurtig ekspedition.

6 novembre 2024

Hei Dorethe!

Aldrig ankommet vare

Jeg bestillende d.16/8 en highligter herfra. Det var en fredag og der stod at den ville blive pakket næste hverdag, og derefter ville leveringstiden være på omkring 5-10 hverdage. På dette tidspunkt blev pengene trukket fra min konto. Så ventede jeg 11 hverdage og pakken var stadig ikke ankommet, men jeg fik en e-mail ift om jeg syntes om mit nye produkt. Jeg tjekkede også inde under reklame i mails men der var heller ingenting. Kun en mail om at jeg ville få et tracking link fra DAO men det har jeg heller ikke fået. Så skrev jeg en e-mail til dem og spurgte om der var sket noget med produktet eller noget i den stil. Der er nu gået omkring en uge siden at jeg skrev klagen men har stadig ingen mails fået ift om pakket er ankommet eller gået tabt. Fiks venligts dette problem og enten giv mig pengene tilbage eller send produktet.

16 août 2024

Hej 👋🏼

Det var selvfølgelig meget trist at høre, og vi beklager virkelig oplevelsen. Vi svarer normalt inden for 24 timer. Hvis du oplever, at du ikke har modtaget svar fra os, beder vi dig tjekke dit spamfilter, da vores svar desværre nogle gange havner der. Vi er meget kede af den oplevelse, du har haft hos os. Send en mail til kundeservice@makeupmekka.dk, så vil vi hjælpe dig videre med dette så hurtigt som muligt.
❤ Ønsker dig en fortsat god dag!

Vanvittigt tilfreds

Vanvittigt tilfreds! Jeg har simpelthen modtaget de lækreste produkter som rent faktisk virker!! Og derudover er priserne mega overkommelige. Længe siden at jeg har været SÅ begejstret og tilfreds for en webshop. Bedste anbefalinger herfra.

6 juin 2024

Réponse de Makeupmekka

Hei Adisa 💗 Takk for en fantastisk tilbakemelding! Så hyggelig å høre 🎈 Du er alltid velkommen å handle hos oss.

Forfærdelig kundeservice

Lad vær med at købe herfra. Produkterne virker når de ankommer ja, men efter et par ganges brug går emballagen i stykker. Jeg har købt den samme liquid bronzer 3 gange og den sprøjter bonzeren ud fra siderne i stedet for oppe ved applikatoren. Jeg har skrevet frem og tilbage med kundeservice i 3 dage nu og de vil bare ikke hjælpe. Ikke køb derfra. Det er klart det er så billigt når det er ringe kvalitet.

27 mai 2024

Heisann Janne 👋🏼

Takk for din tilbakemelding 💌 Det er veldig trist å høre at du har hatt en slik opplevelse med våre produkter, beklager det! Vi tar absolutt med din tilbakemelding videre.

Vi kjenner oss ikke igjen i beskrivelsen din av at vi ikke ønsker å hjelpe deg, det ønsker vi å rette opp i. Kontakt oss gjerne igjen på kundeservice@makeupmekka.no slik at vi kan hjelpe deg så raskt vi kan 🤍

Ønsker deg en fin dag videre!

Fantastisk oplevelse!!

Fantastisk oplevelse!!

Fantastisk kundeservice
Super hurtig levering
Super billige varer
Fantastisk gode varer, som jeg allerede elsker

17 mai 2024

Hei Hanna 💛

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Du er alltid velkommen tilbake til oss 😍

Billigt og god makeup

Bestilte varerne i sidste weekend og fik leveringsbekræftelse d. 13 maj. D. 16 maj fik jeg mine varer med DAO. Dog er der noget galt med tracking og ifølge DAO er min pakke stadig på depotet. Regnede ikke med at få min pakke idag, men det gjorde jeg. Makeuppen ser godt ud og er pakket godt ind. Har testet det af og det fungere godt. Jeg handler helt klart herfra igen

16 mai 2024

Réponse de Makeupmekka

Hei Sietske! Takk for hyggelig tilbakemelding! Det setter vi pris på å høre❤️ Vi tar med tilbakemeldingen din om leverandøren😊

Du er hjertelig velkommen tilbake til oss ❤️

- Makeup Mekka

HOLD JER VÆK fra MakeupMekka!

Jeg bestilte d. 21/4-24, varer for 170,-.
Den første pakke forsvandt med DAO og vha deres skriftlige kundeservice, får jeg fremsendt en ny. Det var d. 6/5-24 og jeg har endnu IKKE modtaget ordrebekræftelse/afsendelse/tracking nr. tænker det er et kæmpe scam, og jeg laver en indsigelse hos banken, inden ugen er omme. HOLD JER LANGT VÆK fra MAKEUPMEKKA‼️

6 mai 2024

Hej Katja!

Tusind tak for at du tager dig tid til at give os din tilbagemelding. Det sætter vi pris på, da vi altid stræber efter at blive bedre. Det var selvfølgelig meget trist at høre, og vi beklager virkelig oplevelsen. Send en mail til kundeservice@makeupmekka.dk, så vil vi hjælpe dig videre med dette så hurtigt som muligt. Hvis du oplever, at du ikke har modtaget svar fra os, beder vi dig tjekke dit spamfilter, da vores svar desværre nogle gange havner der. Vi er meget kede af den oplevelse, du har haft hos os. ❤ Ønsker dig en fortsat god dag!

Meget dårligt levering

Jeg har bestil for makeup Mekka d 27/4 og har stadig ikke modtaget min pakke. Jeg har Hart skrivet til dem med et svar tilbage, hvor de skriver der var sket en fejl. Nu er det over en måned siden og har stadig ikke modtaget min pakke eller en mail om den er på vej…

27 avril 2024

Hej Sofie!

Tusind tak for at du tager dig tid til at give os din tilbagemelding. Det sætter vi pris på, da vi altid stræber efter at blive bedre. Det var selvfølgelig meget trist at høre, og vi beklager virkelig oplevelsen. Hvis du oplever, at du ikke har modtaget svar fra os, beder vi dig tjekke dit spamfilter, da vores svar desværre nogle gange havner der. Vi er meget kede af den oplevelse, du har haft hos os. ❤ Ønsker dig en fortsat god dag!

Bestilte d 22.4

Bestilte d 22.4. Er endnu ikke hos dao. De har trukket mine penge men hvor er pakken. Det kan jeg ikke få svar på

30 avril 2024

Hej Anna-Marie!

Tusind tak for at du tager dig tid til at give os din tilbagemelding. Det sætter vi pris på, da vi altid stræber efter at blive bedre. Hvis du stadig oplever problemer med dette, og der er noget vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@makeupmekka.dk, så vil vi hjælpe dig videre så hurtigt som muligt :)

Trustworthy🤩

Hurtig levering, alle varerne var der og i god kvalitet!!

13 avril 2024

Hej Julie!

- Makeup Mekka

Det var det skummaste jag vart med om…

Det var det skummaste jag vart med om .. undrar om det inte är någon slags bedrägeri .. allt va väl tills det drog mina pengar men fick ingen order bekräftelse eller nummer inget alls .. mailade vi får se om jag får någon respons… 😑👎🏼 och så efter det drog pengar och allt så får jag meddelande av sidan att minst en vara är slut..sen laddades sidan om .. och inga pengar tillbaka sen igår .. 300 kr borta tack gud att jag inte handlade för flera tusen lappar . Ville logga in också på mitt konto tänkte det finns något där men nej .. det gick inte heller

10 avril 2024

Hej Adela!

Stort tack för din återkoppling! ❤ Beklagar en massa för din upplevelse hos oss ❤ Detta ska vi givetvis hjälpa dig vidare med över mail. Vi jobbar alltid på att svara inom 24h. ❤ Önskar dig en fin dag vidare!

- Makeup Mekka

Super hurtig levering og tingene er…

Super hurtig levering og tingene er pakket godt ind! 😍
Desuden virker produkterne faktisk ret lækre - jeg var lidt skeptisk, idet det var så billige ting. Men jeg blev positivt overrasket!

6 avril 2024

Hej Jane!

Jeg har bestilt 5 ting for ingen penge

Jeg har bestilt 5 ting for ingen penge! Super fedt! Elsker at de også hele tiden har udsalg til sådan 25kr, dig får man bare ikke en ordrebekræftelse når man har bestilt tingen sp derfor får i 4 stjerne.
Ellers mega godt!

27 mars 2024