Jeg var meget skeptisk efter at læse anmeldelserne herinde, men må sige jeg blev positivt overrasket. pakken kom efter 2 hverdage, produkterne er virkelig gode, og kundeservice svarede mig samme dag... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte 10 produkter for 160 kr (virkelig en kanon pris) den 6/3. Allerede den 8/3 var pakken leveret i min postkasse. Varene er rigtig fine og pakket fint ind i silkepapir og bobleplast på enkelte... Voir plus

L'entreprise a répondu

De produkter jeg købte er ganske fine, men deres markedsføring er forfærdelig! Jeg har prøvet at afmelde deres sms reklamer 10 gange nu, jeg har gjort præcis som de bad om i beskeden, men der sker... Voir plus

L'entreprise a répondu

Minus. Minus minus. Beställ inte! Beställde varor för 1 månad sedan och har ännu inte fått det. Leverans företaget klantade till det och hänvisade till butik jag handlat från. Det gjorde jag omgående... Voir plus

1. Magasin de cosmétiques
  2. Entreprise de cosmétique
  3. Industrie cosmétique

Écrit par l'entreprise

Vi er en af Skandinaviens største online forretninger for makeup og beauty. Vores unikke businessmodel giver os muligheden til at lancere flere nye produkter hver eneste måned, hele året rundt. Du får også muligheden til at teste et nyt produkt hver uge til en ekstra lav pris, noget vi kalder for TRY ME – LOVE ME

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Gode produkter men ventede 15+ dage på…

Gode produkter men ventede 15+ dage på at modtage pakken dog ikke deres skyld men dao.
Kun godt finde på at bestille igen.

29 avril 2023

Hej Pernille!

Tusind tak for at du tager dig tid til at give os din tilbagemelding. Det sætter vi pris på, da vi altid stræber efter at blive bedre. Tusind tak for at du er kunde hos os! Ønsker dig en fortsat god dag! ❤

- Makeup Mekka

God/ok makeup til ok billige priser

God/ok makeup til ok billige priser, nogle lunde hurtigt levering

19 avril 2023

Hej Victoria!

Tusind tak for din tilbagemelding, den værdsætter vi højt. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med oplevelsen hos os. Tusind tak for at du er kunde hos os! Ønsker dig en fortsat god dag! ❤

Mega fedt

Mega fedt. Min pakke kom efter 3 dage og virkelig god pris👍🏼

29 mars 2023

Hej Celine!

- Makeup Mekka

Super god support, fine produkter, men pakning og info er lidt mangelfuld.

Jeg bestilte deres tilbud - 10 for 160. Jeg fandt ingen tracking nummer og skrev til dem, til min overraskelse stod pakken allerede som leveret - det var den ikke. Jeg måtte derefter kontakte DAO og Makeupmekka - det tog lige lidt lang tid at få produkterne gensendt, samt var 2 af produkterne ikke tilgængelige længere, så jeg fik en refund for dem. Deres support var super søde og hjælpsomme, dog tog det lige lovligt lang tid det hele. Deres pakning er også lidt mangelfuld, lidt bubblewrap, ellers kan produkterne nok ret nemt gå istykker, i og med de kun er pakket i tynd lag papir.
Med det sagt, kommer jeg til at købe fra dem igen. Super billigt og so far, virker produkterne fine :)

2 décembre 2022

Hej Freja!

Tusind tak for at du tager dig tid til at give os din tilbagemelding. Det sætter vi pris på, da vi altid stræber efter at blive bedre. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med oplevelsen hos os. Tusind tak for at du er kunde hos os! Ønsker dig en fortsat god dag! ❤

- Makeup Mekka

Mega fed hjemmeside med gode priser

Mega fed hjemmeside med gode priser. Modtog pakken 3 dage efter.

29 novembre 2022

Hej Melissa!

Fuldt ud tilfreds

Bestilte onsdag og fik leveret torsdagen efter, så hurtig levering indenfor deres leveringstid.
Produkterne ser fine ud, har ikke prøvet dem, da de skal bruges til pakkekalender. Super nem og billig måde at få pakkekalenderen i hus.

10 novembre 2022

Hej Stine!

Troværdig virksomhed

Fine produkter, fair priser, nem levering
Intet at sidde finger på

25 août 2022

Hej Louise!

- Makeup Mekka

Gode priser gode produkter og hurtigt…

Gode priser gode produkter og hurtigt levering.

17 juin 2022

Hej!

Gode produkter

Gode produkter og kommer det kom efter 4 dage :)

12 mai 2022

Hej Emma!