Noté 1 sur 5 étoiles

Odwołują wizyte do specjalisty umowiona dla mojego dziecka przeze mnie 2 tygodnie wcześniej bez powodu i w smsie pisza: " Przepraszamy. Nowy termin umowisz w Medicover OnLine lub pod nr 500 900 500"... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Posiadam pakiet Premium Plus w Medicover. W pakiecie mnóstwo badań, zabiegów, konsultacji, specjalizacji. W praktyce NIE MA MOŻLIWOŚCI umówienia się na większość z tych wizyt! Non stop brak terminów d... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Prywaciarze, zachowujacy sie jak opieka medyczna na NFZ. Dramat. Nie da sie zapisac do lekarza w okolicy, bo zawsze jest pelno. Lekarze „specjalisci” nie wiedza co sie dzieje i odsylaja dalej byleby n... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Niestety im dłużej korzystamy tym gorzej,na początku jakoś tam było nawet ok natomiast juz drugi rok korzystamy i jest porażka, mąż płaci 380 zl miesięcznie a nie sa w stanie wystawić recepty na bol z... Voir plus

1,2

2 étoiles
1 étoile

Disappointing experience with…

Disappointing experience with orthodontics
Poor communication, inconsistent pricing, and zero support when I asked to change my doctor. Treatment was prolonged without explanation, and I stopped seeing results months ago. I expected better service for the price. Would not recommend.

7 juillet 2025

Tragiczna organizacja.

Ocena: ★☆☆☆☆ (1/5)

Niestety moja współpraca z firmą Medicover była bardzo rozczarowująca. Skontaktowałem się z nimi w poniedziałek rano, zgodnie z procedurą otrzymaną od pracodawcy. Obiecano mi, że w ciągu 24 godzin ktoś się ze mną skontaktuje w celu umówienia badań – jednak nikt tego nie zrobił.

Dzwoniłem jeszcze trzykrotnie, bez rezultatu. Dopiero za czwartym razem ktoś do mnie oddzwonił, informując mnie, że badania będą rozbite na trzy różne dni, a najbliższy możliwy termin to dopiero poniedziałek 7 lipca – czyli dzień, w którym zaczynam pracę.

Zrobiłem wszystko, co mogłem, by umówić się z odpowiednim wyprzedzeniem. Takie podejście ze strony firmy, która specjalizuje się w medycynie pracy i obsługuje duże firmy, jest według mnie nieprofesjonalne i bardzo nieefektywne.

Nie polecam.

2 juillet 2025

Dostępność lekarzy jak w NFZ

Na wizyte czeka się tak długo jak w NSZ. Od pół roku bezskutecznie próbuje "upolować" przez aplikację kardiologa. Kilka lat temu wizytę można było umówić góra do 2 tygodni. Teraz to już kompletnie niewykonalne. To jak w starej reklamie proszku do prania" "jak nie widać różnicy, to po co przepłacać".

12 juin 2025

kupilam pakiet roczny medium

kupilam pakiet roczny medium - co z tego jesli zeby zrobic badanie wapnia, zelaza czy czegokolwiek musze miec skierowanie od lekarza internisty, a ten odsyla do innego lekarza bądż wymaga poprzednich badan w ktorych stwierdzono nieprawidlowosc. Zamiast kupna pakietu z ktorego i tak nie mam jak korzystać moglam przeznaczyc te pieniadze na kupno poszczegolnych badan. dodatkowo trudno zapisac sie w szczecinie do ortopedy, kardiologa czy okulisty, brak wolnych wizyt, doslownie trzeba na nie polowac.

30 mai 2025

Straszna firma

Straszna firma. Mimo, że płacę abonament 200 zł miesięcznie, nie mogę skorzystać ze specjalistów, bo od pół roku nie ma miejsc. Lekarz nie może wystawić zaświadczenia o stanie zdrowia (pozytywne lub negatywne, wg jego oceny, on żadnego nie chce wystawić), które jest mi niezbędne, a infolinia nie udziela informacji, który lekarz może takie wystawić (mam pisać do wszystkich, aż sama znajdę). Nie chcą zlecić badań profilaktycznych, które mam w pakiecie, bo za duże koszty. Nie polecam, tak słabej prywatnej opieki zdrowotnej nie miałam nigdy, a korzystam od 20 lat.

29 mai 2025

Brak kontunuacji leczenia

W medicover nie istnieje kontynuacja leczenia. Z tym samym problem chodzicie za każdym razem do innego lekarza i każdy gada co innego. Masakra. Dostępność specjalistów też jest bardzo słaba. Czas na zmiany

20 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

I was quite disappointed with my recent…

I was quite disappointed with my recent experience at Medicover. Although my name clearly indicated that I am not Polish, they accepted my appointment. However, during the consultation, Dr. Marek Polkowski informed me that he only speaks Polish and does not speak English. This made it impossible for me to communicate effectively as an English-speaking patient.
Additionally, I found the operators to be somewhat unprofessional and lacking in basic courtesy during our interactions.
I am confused as to why appointments are accepted from patients who need English-speaking support if that cannot be provided. This caused unnecessary inconvenience and wasted time.
If Medicover faces such language challenges, I would suggest adding an option during appointment booking where patients can specify the language in which they need medical services. This would make the process much clearer and smoother for everyone involved. I hope Medicover improves its communication and professionalism in the future. Unfortunately, I cannot recommend this service based on my experience.

15 mai 2025

Porażka

Porażka. Czekanie na specjalistę typu Kardiolog czy Diabetolog tygodniami. Wystawienie recepty - porażka! Aplikacja to jedna wielka ściema! Kontakt z lekarzem internista - czekasz 20 minut, pytanie o dodanie pliku z dokumentacją - lekarz się rozłącza... :D Szok!! Enel Med - proszę wróć do mojej firmy...!!! Rezygnuje z Medicover! Nie polecam i będę gdzie się da przestrzegał!!

14 février 2025

Najgorsza opieka medyczna ever

Najgorsza opieka medyczna ever. Gorzej niż za komuny. Nieprofesjonalni lekarze z brakiem elementarnej wiedzy. Próbuję leczyć się na anemię, nie widzą wskazań wypisania skierowania do hematologa mimo spadającej ferrytyny i suplementacji. Uważają, że jeśli ferrytyna mieści się w widełkach normy (norma zaczyna się od 4) to jest ok i już człowiek się czepia. Niska ferrytyna? No to do ginekologa. Zamiast wykonać podstawowe badania b12 i kwas foliowy (wszystkie inne były już zrobione). Mimo licznych próśb o wystawienie skierowanie mają człowieka w dupie. Nie polecam!!!!!!!!!!!!

Jedyny plus to pielęgniarki, które są naprawdę przemiłe i profesjonalne - tutaj dla Pań ogromny plus i podziękowanie.

6 mai 2025

Porażka, tragedia, dno

Aplikacja Medicover to jest jakaś totalna porażka, 1.5 godziny czekania na konsultacje z lekarzem poprzez czat żeby w momencie rozpoczęcia rozmowy wywaliło z czatu. Żeby ponownie rozpocząć rozmowę czas czekania kolejne 1.5 godziny ponieważ trafiasz na koniec kolejki. Podczas drugiej próby nastąpiło to samo. 3 podjęte próby, kilka straconych godzin, brak kontaktu z lekarzem, aplikacja niedopracowana a pieniążki zainkasowanie. Nie polecam! tragedia, porażka, dno i wodorosty!

25 avril 2025

Czat z endokrynologiem

Moje doświadczenie z konsultacją lekarską przez czat było niestety bardzo rozczarowujące. Na połączenie z lekarzem trzeba czekać czasem nawet ponad 2 godziny. W przypadku endokrynologa – mimo że ma on określone godziny dostępności w tygodniu – w praktyce częściej jest niedostępny niż dostępny.

Kiedy już udało mi się nawiązać kontakt, spotkałem się z wyjątkowo nieprofesjonalnym podejściem. Lekarz podważał wcześniejsze opinie innych specjalistów, a mimo bardzo wysokiego poziomu TSH twierdził, że wszystko jest w porządku.

Dodatkowo, umówienie wizyty stacjonarnej graniczy z niemożliwością. Całość wypada bardzo słabo, zwłaszcza biorąc pod uwagę wysokie koszty abonamentu, które ponosi się w nadziei na dostęp do rzetelnej opieki medycznej. Niestety – totalna porażka.

7 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Czat z lekarzem to kpina z pacjenta

To jakiś żart i kpina. Nie ma możliwości umówienia się do dermatologa, jesst tylko teleporada lub chat. Na kontakt czas oczekiwania od 2 godzin to 60 minut i tak od kilku dni. Jak można zdiagnozować problemy skórne przez telefon?

15 avril 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Mirosław

Podobno Medicover nie mam możliwości wystawiania recept S dla seniorów. Dowiedziałem się nieoficjalnie, że system informatyczny Medicover nie toleruje tego rodzaju recept. Czy jest to prawdą?

4 avril 2025

Medicover

Medicover, mimo regularnego podwyższania opłat za abonament, ogranicza dostep do specjalistów. Wcześniej nie było problemu umowić się do endokrynologa a teraz wymagają skierowania od internisty nawet dla pacjentów, ktorzy są pod kontrola endokrynologa w Medicover od lat.

11 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Najgorsza firma z jaką jest mi dane…

Najgorsza firma z jaką jest mi dane współpracować, problem z refundacją, problem z kompetentnymi lekarzami (najgorsze doświadczenia z ginekologami), terminy odległe, wizyta dla dziecka chorego za dwa tygodnie, mało placówek współpracujących, czasami żeby wykonać konkretne badanie muszę jechać na drugi koniec Warszawy. Jak dla mnie totalna porażka.

8 avril 2025

Czat z lekarzem (wwidmo)

Czat z lekarzem jedna wielka ściema.pokazuje czas oczekiwania 2 min a po 60 min cierpliwość mi się skończyła.Porazka przez duże P..NIE POLECAM

6 avril 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus