Banner for Mediq

Mediq Avis 1 911

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik vind het vervelend dat wanneer je hetzelfde product wil bestellen maar nu van xl naar l dit niet gaat. Dan moet het via de klantenservice. Ik heb 2x meegemaakt dat ik die mevrouw niet verstond en... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Laat ik voorop stellen dat ik blij ben met Mediq! Eigenlijk gaat het bijna altijd goed, of er wordt voor gezorgd dat het goedkomt. Mijn enige minpuntje (en daarom geen 5 sterren) is het telefonisc... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend werkende website met overzichtelijke inhoud. Het bestelde goed verpakt en snel geleverd. Kortom: een bedrijf wat mij betreft een dikke TIEN scoort!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering en vriendelijke klanten service medewerkster. De dame heeft alles gedaan om e.e.a. in goede banen te leiden, Complimenten.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel médical
  2. Fournisseur d'équpement médical

À propos de Mediq

Écrit par l'entreprise

Medische hulpmiddelen en zorgoplossingen van Mediq

Elke dag vertrouwen miljoenen patiënten en zorgprofessionals op de betrouwbare levering van medische hulpmiddelen, verpleegartikelen en innovatieve zorgoplossingen door Mediq. Al meer dan 125 jaar zijn wij een toonaangevende en deskundige partner voor patiënten, zorgverleners en zorgverzekeraars in Nederland en daarbuiten.

Met ruim 2.500 toegewijde medewerkers in 13 Europese landen werken we samen aan het verbeteren van zorguitkomsten, het verhogen van patiënttevredenheid en het betaalbaar houden van de gezondheidszorg.

Mediq – At the heart of healthcare

Onze zorgspecialisaties

Diabeteszorg Continentiezorg Stomazorg Luchtwegzorg Medische voeding Infuustherapie Wondzorg

Contact met Mediq

📞 Snel hulp of persoonlijk contact nodig?
Gebruik ons contactformulier of ga naar mediq.nl/contact. Wij helpen u graag verder.

Wij bieden een compleet assortiment medische hulpmiddelen en staan voor u klaar met hulp en advies.

Écrit par l'entreprise

✅Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars
Mediq heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen we snel, landelijk en in veel gevallen vergoed leveren. Sprake van vergoeding of niet: u kunt altijd bestellen bij Mediq. Als producten niet of gedeeltelijk vergoed worden, ziet u dit tijdens het online bestellen.
✅Tevreden klanten
Een 8+ via onze eigen Customer Satisfaction Score. Meer dan 4 sterren op Trustpilot.
✅Wij regelen alles rondom de vergoeding van uw materialen
Mediq heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen wij de kosten van uw materialen rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren*. Hier heeft u dus geen omkijken naar. Wel is bij uw eerste bestelling een voorschrift van uw behandelend arts of verpleegkundige nodig.
✅Gespecialiseerde verpleegkundigen voor de juiste zorg aan huis
We hebben eigen verpleegkundigen in dienst die graag helpen bij vragen. Door nauw contact met productspecialisten kunnen zij altijd meedenken over de juiste materialen.
✅Eenvoudig online bestellen via Mijn Mediq
In Mijn Mediq kunt u, na inloggen, eenvoudig bestellen via uw persoonlijke productlijst, uw herhaalbestelling wijzigen en geplaatste bestellingen volgen.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 99 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Flexibiliteit👍

Flexibiliteit, wat betekent dat u graag een behandeling op feestdagen wilt geven en prioriteit geeft aan chronische ziekten

18 avril 2026

Beste meneer Al Gebae,

Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent. Dank u wel!

Efficient en makkelijk bereikbaar

De afgesproken hulpmiddelen kunnen digitaal besteld worden en worden prompt en correct afgeleverd. Ter zake kundig en meelevend personeel is makkelijk telefonisch bereikbaar

18 avril 2026

Beste Els,

Bedankt voor uw positieve review. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks mijn verkeerde aansturing heeft…

Ondanks mijn verkeerde aansturing heeft de medewerkster adequaat en snel, oplossend gehandeld.

15 avril 2026

Beste meneer Meijer,

Bedankt voor uw positieve review.
Het is fijn te horen dat u goed geholpen bent!

Noté 4 sur 5 étoiles

Het is er altijd op tijd

Het is er altijd op de dag dat je het afspreekt. Wanneer je de klantenservice belt krijgje altijd een vriendelijk iemand aan de telefoon.
Is altijd in orde.

16 avril 2026

Beste Carin,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Dank u wel!

Goede service en goed bereikbaar6

16 avril 2026

Beste Alie,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service en bereikbaarheid.

Netjes goede service

Netjes goede service.
Heel blij ermee.
Dankjewel
Ria de Swart

15 avril 2026

Beste mevrouw de Swart,

Wat fijn dat u een positieve review heeft gegeven, hartelijk dank daarvoor!

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Ik heb via de huisarts incontinentie materiaal aangevraagd voor mijn dochter. De huisarts heeft netjes het formulier ingevuld en ondertekend. Volgens Mediq is het niet volledig ingevuld, zonder enige uitleg. Alle vragen zijn beantwoord door de huisarts. Ik heb inmiddels nog geen antwoord op mijn vraag wat ze missen, alleen dat het onvolledig is. Heel vervelend. Ik heb inmiddels aangegeven een ander bedrijf te zoeken.

Ik heb reactie gekregen van Mediq. En het is nog steeds 1 ster. Weer hetzelfde antwoord zonder uitleg!

14 avril 2026

Beste Tink Disney,
Wat vervelend om te lezen dat dit zo is verlopen. We begrijpen goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer u ervan uitgaat dat alles correct is aangeleverd door de huisarts. Om inhoudelijk te kunnen meekijken, hebben wij u via Trustpilot gevraagd om enkele persoonsgegevens aan ons door te geven, zodat we na kunnen gaan wat er mis is gegaan.

Beste J,
Wat fijn om te horen dat de levering naar wens is geweest. Dank u voor uw positieve review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mediq levert mooi op tijd de…

Mediq levert mooi op tijd de materialen.
Vooraf bericht wanneer de materialen komen.
Aan de telefoon ook goed te woord gestaan!

Dag mevrouw Potters-Appelman,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en fijne review.
Wat goed om te horen dat de levering duidelijk en op tijd verliep en dat u ook telefonisch prettig bent geholpen. Dat nemen we graag mee!

933VWPZVDRaltijd goed geholpen

933VWPZVDRaltijd goed geholpen

Dag Jagtenberg,
Hartelijk dank voor uw bericht. Fijn om te horen dat u zich altijd goed geholpen voelt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijke werknemers en zeer…

Zeer vriendelijke werknemers en zeer snelle service van afleveringen.

27 mars 2026

Beste Louise,
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. We vinden het fijn om te horen dat u onze medewerkers en service zo prettig heeft ervaren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Klacht ivm met datum bezorging pakket aanpassen

Kon de bezorgdatum aanpassen, er werd echter maar een deel van het bestelde geleverd. Heb een maand geleden al gevraagd om een container voor gebruikte naalden. Deze zou geleverd worden bij de volgende bestelling, kon niet apart geleverd worden. Bleek echter niet bij de levering te zitten. Had er speciaal nog voor gebeld. Heb deze niet op de door mij aangegeven datum ontvangen in het geleverde pakket. Zie ook niet bij mijn mediq wanneer dit wel geleverd gaat worden. Ze nemen ook geen contact met je op als ze niet op de aangegeven datum kunnen leveren. Produkten zijn verkrijgbaar bij de apotheek maar worden dan niet vergoed door de zorgverzekeraar. Z
Mediq heeft dus een monopoly positie, als patient moet je je daarom maar schikken. Geen overleg, geen excuus, geen levering op aangegeven datum. Mediq vind dit geen probleem. Vraag maar een extra dag vrij . Waarom geen contact of aangeven dat je niet kunt bezorgen op de aangegeven datum??? Wacht al een maand op de levering 🥴🥴🥴🥴

11 avril 2026

Dag Yvonne,
Wat vervelend dat uw levering niet gaat zoals u mag verwachten! Graag kijken we waar het nu misgaat en willen we dit voor u oplossen.
Zou u via Trustpilot aanvullende informatie met ons willen delen, zoals een klantnummer of contactgegevens? U kunt dit veilig doen via de optie ‘Geef aanvullende informatie’ op Trustpilot.

Goede kennis

Goede kennis, vlot geholpen, neemt de tijd voor alles en was een heel leuk gesprek, heerlijk gewoon.

Dag Janna,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zich zo prettig geholpen heeft gevoeld, dat waarderen wij zeer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlotte service en goede uitvoering van…

Vlotte service en goede uitvoering van bestellingen.

12 avril 2026

Beste J.J.,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Blij te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over de service

Ik ben zeer tevreden over de service, maar ook over het materiaal. Bij vragen, bel ik gewoon en dan krijg ik betrokken medewerker aan de lijn. Chapeau!

Beste Irène,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat zowel onze service als de materialen goed bevallen en dat u prettig contact ervaart bij vragen. Dat is een mooi compliment.

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima, alleen duurzaamheid kan iets beter

Prima altijd de levering echter als je iets erbij wilt zetten wat mee kan met de levering dan komt het toch apart? Verder altijd prima en op tijd.

12 avril 2026

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de leveringen altijd op tijd en naar tevredenheid verlopen.
Het is mogelijk om de pakketten toe te voegen aan de oorspronkelijk bestelling.
U kunt een nieuwe bestelling plaatsen. Vervolgens vinkt u bij de bezorgpagina de optie 'Gecombineerde verzending' aan. Dan zorgen wij ervoor dat u alle producten tegelijk ontvangt.
Mocht u nog verdere aandachtspunten hebben, dan horen wij dit uiteraard graag.

Op tijd bericht

11 avril 2026

Beste Janny,
Hartelijk dank voor uw 5‑sterren beoordeling. We waarderen het vertrouwen en blijven ons inzetten voor dezelfde service.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gewoon goed, zoals het hoort!!

Gewoon goed zoals ik het verwacht. En dat is dus heel fijn!

10 avril 2026

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat onze service aansluit bij uw verwachtingen en dat dit als prettig wordt ervaren. Daar doen we het voor!
Team Mediq

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus