Merley Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,5

Het e-mailadres van Merely werkt niet en mijne-mail komt terug. Ook via het contactformulier krijg ik geen reactie. Erg slechte klantenservice en communicatie. mijn bestelling heb ik nooit ontvangen.... Voir plus

Na drie weken nog steeds niets ontvangen, mailadres bestaat niet, telefoonnummer ook niet. Waardeloos bedrijf dat de boel blijkbaar belazert, geld kwijt... er staat nu een ander mailadres als contact,... Voir plus

Som många andra, upptäckte jag för sent att kläderna skickas från Kina. Då var redan beställningen lagd och pengarna dragna från kontot. Inte fullt två veckor tog leveransen och när den väl dök upp... Voir plus

Beställde flera olika plagg men inget passade eller var i bra kvalitet. Fick information om retur, orkade gå igenom allt krångel med spårningsnummer och betalade 500 kr i frakt. Har sen lämnat in alla... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

695 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Beställde 4 varor, tre kom

Beställde 4 varor. En av dem har jag fortfarande inte fått och en av skortorna jag fick var fel färg. De svarar inte trots flertalet mejl för att få reda på vart sista produkten tagit vägen. Det är nu 7 veckor sedan jag beställde.

26 septembre 2024
Avis spontané

Ordered what was described as a cotton…

Ordered what was described as a cotton cardigan/jacket. Looked beautifully colourful and for a reasonable 500kr.
After 14 days i received a hideously cheap and nasty piece of polyester that i wouldn't pay 5kr for or be seen in. The only thing Merely is good at is marketing.
Absolutely 100% sham company.

25 septembre 2024

Beställde en jacka

Beställde en jacka, tog otroligt lång tid för den att komma. När den väl kom var den inte som på bild utan riktigt dålig passform. Det var riktigt dålig kinakvalite och förpackningen hade text på kinesiska. Jag har försökt få tag i merley via mejl men får aldrig något svar. KÖP INTE!!!!

23 août 2024
Avis spontané

Inte ens en stjärna får det här…

Inte ens en stjärna får det här bluff-företaget!
Beställde en jacka för 699 kr, får vänta i 3(!) Veckor på en HELT annan jacka som skickats från Kina.
Synd att jag inte såg recensionerna här innan jag beställde.

20 septembre 2024

Varning fö Merley,Stockholm...=KINA!!!

Tog hur lång tid som helst, trots "expresshantering",
nästan en månad.
Beställde 27/8 och idag anlände varan (18/9)
Jackan var väl fin och enligt.bild, det var inte storleken...enligt deras storlekstabell.
Kommer ALDRIG att beställa härifrån mer, någonsin!

19 septembre 2024
Avis spontané

Produkterna du får är något helt annat…

Produkterna du får är något helt annat än vad som finns på bilden. Företaget svarar inte på mail. Det går inte att använda returformuläret. Stort misstag att handla härifrån. Verkar inte heller finnas någon koppling till Stockholm alls trots namnet.

13 septembre 2024

SCAM!! Köpte en ”jeans shorta” där ifrån

Köpte en ”jeans shorta” där ifrån
Detta var nog det sämsta företaget jag handlat ifrån, köpte den i december förra året för en present till pappa, men det var en vanlig tunn skjorta.. det var inte jeans och det var inte heller rätt storlek. Den skulle levereras på 2 dagar men det tog 4 veckor. Att få tag i kundtjänst var OMÖJLIGT, de vägrade betala tillbaka mig, de sa att jag va tvungen att returnera det vilket skulle kosta mig 400kr, skjortan kostade 800kr. Gjorde aldrig retur då jag skulle behöva skicka den tillbaka till kina där den kom ifrån.. hemskt företag, handla INTE där.

19 janvier 2024
Avis spontané

För ett par månader beställde en…

För ett par månader beställde en väldigt snygg kavaj med väst ( på bild) i manchestertyg. 1. Frakten var ett skämt- hopknölad i plast med tejp runt.
Det såg ut som om man sovit/ bott/ stoppat ner den i ryggsäcken.

2. Förutom det så var storleken fel - möjligen anpassad efter kinesiska mått.

3. Kavajen hade inget innerfoder så det fanns ingen möjlighet till passform.

Efter kontakt med företaget visade sig frakten så kostsam så det blev fördelaktigare att behåll den… Löste problemet genom att skänka den oanvänd till Stadsmissionen.

8 mai 2024
Avis spontané

Merley är en BLUFF. SCAM.

Merley är en BLUFF. Lurendrejeri. Låtsas vara svenskt, påstås ha kontor i danmark. Skickar skräp från Kina som inte alls stämmer överens med bild eller beskrivning.

Merley is a SCAM. Pretenda to be swedish, to have an office in denmark but sends cheap crap from China that doesnt match product images at all.

Do NOT give them your money.

15 septembre 2024

Uselt företag

Uselt företag. Beställde en herrväst men fick en damväst. Returfrakten skulle jag själv få betala. Västen var som en disktrasa.

4 juin 2024

Ingen kundservice

Verkar vara företag i Kina, inte i Sverige. Lång leveranstid, varans storlek motsvarar ”one size fits noone” och en retur är gjort dyr och krånglig om den ens kan genomföras då ingen kundtjänst. Har begärt hjälp med retur för en vecka sedan utan något svar. Får intrycket att de vill vänta med att svara så 14 dgrs returrätt går ut…

2 septembre 2024

Beställde shorts från Merley Stockholm

Beställde shorts från Merley Stockholm. Varorna skickades från Kina och såg inte alls ut som på bilden. Nu har jag returnerat enligt alla regler och det kommer ingen feedback på när jag får tillbaka mina pengar.
Kommer aldrig handla från dom igen.

12 septembre 2024

Varning

Håller med övriga, ingen återmatning på mail och köpet av två tröjor jag trodde det var klass på visade sig vara kina-kvalitet och färgerna stämde då rakt inte! Skulle ha kollat först på omdömen men nu var jag för snabb tyvärr :(

3 septembre 2024

Handla inte!!!

En stjärna är för mycket för detta företag. Jag beställde ett par gråa byxor i den storlek jag skall ha enligt den guide de har ihop med att man handlar. Byxorna jag fick är inte gråa utan de är snarare gröna. Storleken är mycket mindre med en midja för ett litet barn.
Jag skäms för att jag missade att det var ett "Kina-företag" både när det gäller kvalitet, att varan motsvarar vad man beställt samt returregler samt att jag inte vill handla med så lång frakt av miljöskäl. För att reklamera mina byxor skulle jag få betala mer än vad jag köpt dem för. Styltiga svar från kundtjänst och jag fick 30% tillbaka men jag har ett par byxor jag inte kan använda. Handla inte här!!

8 septembre 2024