Het e-mailadres van Merely werkt niet en mijne-mail komt terug. Ook via het contactformulier krijg ik geen reactie. Erg slechte klantenservice en communicatie. mijn bestelling heb ik nooit ontvangen.... Voir plus
Na drie weken nog steeds niets ontvangen, mailadres bestaat niet, telefoonnummer ook niet. Waardeloos bedrijf dat de boel blijkbaar belazert, geld kwijt... er staat nu een ander mailadres als contact,... Voir plus
Som många andra, upptäckte jag för sent att kläderna skickas från Kina. Då var redan beställningen lagd och pengarna dragna från kontot. Inte fullt två veckor tog leveransen och när den väl dök upp... Voir plus
Beställde flera olika plagg men inget passade eller var i bra kvalitet. Fick information om retur, orkade gå igenom allt krångel med spårningsnummer och betalade 500 kr i frakt. Har sen lämnat in alla... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
BLUFF
Ja som många sagt, BLUFF-företag!! Önskar jag läst recensionerna innan! Beställde en jacka, den jag fick är inte den på bilden övht! Annat material, färg som inte stämmer överens, passformen ett skämt. Bilderna på sidan måste vara på andra plagg än de som de säljer. Köp inte!!!
Beställde en jacka
Beställde en jacka. Det har nu gått tre veckor och jag har inte fått något. När jag spårar paketet så står det att det inte har skickats än. Jag har skrivit ett Mail till dem men efter en vecka så har jag fortfarande inte fått svar.
KÖP INTE, DET ÄR EN SCAM!!!
Beställt jacka som barnbarn önskade…
Beställt jacka som barnbarn önskade sig. Jackan är ett skämt! Både när det gäller material/utformning Och storlek! Vi tog alla mått som krävdes och valde storlek efter måtten!
Nu vill vi returnera. Enda kontaktvägen är en info-mail. Skickat tre mail = inget svar!
Bluff! Bluff! Och Bluff!
Fina saker tack så mycket för det
Fina saker tack så mycket för det! Tjoho tjohej
Har ännu inte fått varan
Har ännu inte fått varan. Försökt maila dem för att få svar på storleksangivelse men ännu ingen återkoppling.
Katastrof!
Kan bara hålla med andra kunder. Köp ej här!!
En riktigt dålig kvalitet, usel!
När jag försöker returnera den är frakten svindyr och det är ej värt det trots att produkten jag köpt var hyfsat dyr (699 kr) Retur ca 350-500 kr
VARNING!!!!!!!
Varning dropshippingbolag Kina
Beställde i våras och fick skitprodukter, dyr beige kaschmirtröja men fick en gulaktig tunn tröja i träningsmaterial, gått vidare till ARN. Förvånad att bolaget fortsätter få sälja, och jag garanterar att dom som gett 5 stjärnor med kort motivation är vänner/kompisar till fjortisägarna. Köp ej, dropshippingbolag som tagit sina bilder från andra sajter.
Dropshipping-blufföretag
Dropshipping-blufföretag. Skulle ha kollat här innan jag beställde. Undvik!
Riktigt dålig service
Riktigt dålig service, har gjort en returförfrågan men får inget svar, känns som de bara väntar på att de 14 dagar returrätten ska passera.
Handla absolute inte från denna sida, riktiga bluffmakare.
Scam, kina ski*.
köp inte från denna ski*butik, bara stor scam helt ärligt. helt annat produkt än vad man ser på bilden, kina ski*.
This is a dress i’ve looked for in a…
This is a dress i’ve looked for in a long time
Billig och mycket snygg jacka
Billig och mycket snygg jacka . Jag känner mig riktigt nöjd
Min sons paket kom fram till utlämning…
Min sons paket kom fram till utlämning stället men avi kom aldrig och under tiden gick tiden ut och paketet returnerades men kom aldrig fram. Merley frånsäger allt ansvar och sonen förlora 1000kr
Tråkigt
Köp inte här😡😡😡😡
VARNING! Köp ej!
Beställde vad vi trodde var en bra produkt. Den kom en produkt som man kunde konstatera var en ren ”kina” produkt. Utan att vara rasistisk, alltså en riktigt dålig kopia!!!!!
Vi ville returnera den, frakten skitdyr, ohjälpsam support.
Produkterna på mötet stämmer inte alls med det som kommer, varken kvaliteten eller storlek!
VARNING!!!!!!!
Sanne lång regnjacka
Jag har beställt Sanne lång regnjacka. Väldigt bra kvalitet, storleken passar perfekt. Leveranten har gått bra. Jag är jätte nöjd. Tack så mycket
Monika
BLUFFFÖRETAG!!
BLUFFFÖRETAG!!
Köpte i god tro en ”ull”tröja till min son som han önskade sig till sin 13-årsdag. Tyvärr läste jag inga omdömen om företaget innan jag la en beställning, något som jag nu bittert får ångra. Riktigt, riktigt uselt att sälja kinesiskt skräp till ockerpriser. Kommer inte ens låta sonen använda tröjan då jag misstänker att den innehåller diverse otillåtna kemikalier. Och grymt besviken är han också som hade sett fram emot att få en fin ulltröja att använda i höst. Usch.
Usel kvalitet och passform
Jag fick min blus idag och är helt chockad över den dåliga kvaliten och passformen för det pris jag fick betala. Dessutom är storleken 2 storlekar för liten mot EU-gasform. Detta är en vara från China och om man skulle köpa den på Shein skulle man få betala 1/4 av det pris som varan kostade. Mycket dåligt köp!!
Bluff företag
Bluff företag! Handlade underkläder vars jag trodde var av hög kvalite. Handlar inte det ofta så jag bestämde mig för att unna mig själv 600:- underplagg. Efter lång väntetid kom de äntligen. Lurades av namnet Merley Stockholm att de var ett svenskt företag vilket det kanske är men tredje part säljare. Varorna är från Kina. Trots det så var jag optimistisk. När de äntligen kom, var de ihoptryckta i påsen. Omärkta ingen storleks information på varken påse eller plaggen. Enligt hemsidans mått ska de passa en L men dessa var omöjligt L. Snarare ett s/m. Skojarna vill varken erkänna misstaget, eller återbetala felet. Självklart kan de heller inte returneras då går emot deras policy! Kommer aldrig mer att våga handla något från den här hemsidan!
VARNING FÖR BLUFF!
Företagets affärside verkar vara att sälja billiga skräpvaror för dyra pengar. Jackan jag köpte visade sig finnas för halva priset på Wish, och den var inte värd det priset heller.
Den stämde inte med beskrivningen eller med bilden.
Returnerade den, betalade 150 kronor i frakt och efter deras andra avgifter var det en bråkdel av pengarna jag fick tillbaka.
Riktigt dåligt! KÖP ALDRIG AV DEM!!!