Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice! Da min ene støvle desværre gik i stykker, og modellen var udgået, var der ingen problemer med at få penge retur inden for få dage. Og selvfølgelig købte jeg så en anden - næsten ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et par støvler. Hurtig levering, ingen problemer med at bytte støvlerne til et par der var et nummer større. Pengene for det første par støver, blev retuneret efter 4 dage👍 En god oplevelse... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin hjemmeside, let og overskuelig, meget hurtig levering. Der ville være én stjerne mere, hvis ikke at den yderste rem blev monteret så langt fremme. Den sidder et generende sted så jeg ikke kan brug... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God reklamationsbehandling! Efter 1½ års brug knækkede et par af snørestropperne på mine vandresko, og Merrell gav pengene tilbage, hurtigt og uden diskussion. De laver i øvrigt nogle fantastiske van... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Udendørs fodtøj til mænd, kvinder og børn. Vandrestøvler, løbesko & mere - perfekt til alle dine udendørs eventyr. Fri levering ved køb over 599,-

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Perfekt sko

Perfekt sko - men for dyr. Er flexjobber med lav løn.
Men fortryder absolut ikke mit køb. Går jo ikke i andet ☺️

22 juillet 2024

Hej Birgitte,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med skoene, selvom du finder prisen for høj. Vi håber, at betjene dig igen i fremtiden. 😊

Hurtigt behandling

29 juillet 2024

Hej Stanislawa,

Det er vi er glade for at høre det! Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse

Købte tre par sko

Købte tre par sko. De to var for store og blev sendt retur. Fik straks pengene tilbage👏🏻

15 juillet 2024

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at returprocessen gik hurtigt. Håber du finder det rette par næste gang! 👏🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Very good and quick service including a…

Very good and quick service including a return of goods too.
As always with anything Merrell it was a sizing issue, I do wonder who does the quality control on their sizes, Stevie Wonder?

18 juillet 2024

Réponse : Merrell

Thank you for your review! We're glad the service and return process met your expectations. We’re sorry to hear that sizing has been an issue. If you need any recommendations in the future, we’re here to help.

Best regards,

Jacob from Merrell

God oplevelse

God oplevelse. Hurtig levering.

24 juillet 2024

Hej Ulrik,

Tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og er tilfreds med vores hurtige levering.

Nemt at bestille

Nemt at bestille. Varen var klar 2 dage efter. Varen passer perfekt, og lever op til mine forventninger.

24 juillet 2024

Hej Winnie,

Tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du fandt det nemt at bestille, og at varen var klar til dig efter kun 2 dage. Det er også dejligt at vide, at varen passer perfekt og lever op til dine forventninger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god information

Hurtig levering, god information

17 juillet 2024

Hej Jørn,

Tak for din positive anmeldelse! 😎

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og den information, du modtog. Din feedback betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

1-2 working days deliveries. Fast.

Fast deliveries, as promised within 1-2 working days. Slow refund in case of returns.

23 juillet 2024

Hi!

We are pleased to hear that you are satisfied with our fast delivery. However, we regret that your experience with our refund process did not meet your expectations. We are continually working to improve our processes and will take your feedback seriously.

If you have any further questions or concerns, please feel free to contact our customer service team. We hope to serve you again in the future and provide you with an even better experience.

Best regards,
Jacob from Merrell

Godt køb godt køb

16 juillet 2024

Hej Lene

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb og havde en god oplevelse med os 😊

Super tilfreds

Super tilfreds, hurtig levering, og de bedste trail løbesko jeg har haft🏃🏃🏃🥰🥰🥰

Hej!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er super tilfreds med vores hurtige levering og især vores trail løbesko. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse og at skoene lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart og håber, at du fortsat vil være lige så tilfreds med vores produkter og service.

Kom dejlig hurtigt

15 juillet 2024

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din ordre kom dejlig hurtigt 😊

Vi ser frem til at betjene dig igen snart!

Det var en fin handel

Det var en fin handel. God pris og hurtig levering. Alting levede fuldt op til både forhåbninger og forventninger.

9 juillet 2024

Kære Stine,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alting levede op til dine forhåbninger og forventninger. Vi er glade for, at du fandt prisen god og leveringen hurtig 😊

Vi ser frem til at handle med dig igen i fremtiden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekte vandresko til mine brede…

Perfekte vandresko til mine brede fødder. De var endda på tilbud. Hurtig levering og sød kundebetjening, da jeg ringede til Merrell for at høre om skoenes detaljer inden køb.

9 juillet 2024

Kære Line,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores vandresko passer perfekt til dine fødder og at du fik dem på tilbud. Fantastisk! 😊

Det er også skønt at vide, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice. Vi er her altid for at hjælpe!

Glæder os til at betjene dig igen snart.

Kære Kamusa,

Mange tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er glad for skoene og deres gode affjedring. 😊 Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du fortsat vil nyde komforten i dine Merrell sko!

Kære Vibeke,

Tusind tak for din trofaste støtte! Det er fantastisk at høre, at du altid er tilfreds med dine køb 😊
Din tillid betyder meget for os, og vi glæder os til at fortsætte med at levere det, du elsker!

Vanvittig kundeservice fra Jacob

Jacob fra kundeservice var god

Kære Anders,

Tak for de pæne ord! Jeg er glad for at høre, at jeg har kunnet gøre din oplevelse endnu bedre 😊. Hvis du nogensinde har brug for mere kundeservice-magi, ved du hvor du finder mig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og nem returnering

5 juillet 2024

Kære Søren,

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du fandt både leveringstiden hurtig og returneringen nem 😊

Sandaler

God service hurtig levering

Kære Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering af dine sandaler 😊

Vi håber, du får glæde af dem, og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus