Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kundeservice! Da min ene støvle desværre gik i stykker, og modellen var udgået, var der ingen problemer med at få penge retur inden for få dage. Og selvfølgelig købte jeg så en anden - næsten ti... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et par støvler. Hurtig levering, ingen problemer med at bytte støvlerne til et par der var et nummer større. Pengene for det første par støver, blev retuneret efter 4 dage👍 En god oplevelse... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin hjemmeside, let og overskuelig, meget hurtig levering. Der ville være én stjerne mere, hvis ikke at den yderste rem blev monteret så langt fremme. Den sidder et generende sted så jeg ikke kan brug... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

God reklamationsbehandling! Efter 1½ års brug knækkede et par af snørestropperne på mine vandresko, og Merrell gav pengene tilbage, hurtigt og uden diskussion. De laver i øvrigt nogle fantastiske van... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Udendørs fodtøj til mænd, kvinder og børn. Vandrestøvler, løbesko & mere - perfekt til alle dine udendørs eventyr. Fri levering ved køb over 599,-

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kære Dagny,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede både hurtig betjening og fin service 😊
Din tilfredshed er vigtig for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Kære Aase,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både den hurtige levering og varen. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen snart 😊

God og hurtig service.

God og hurtig service.

8 juillet 2024

Kære Lene,

Lige som det skal være 🫡

En tilfreds kunde

Hurtig levering. Produktet var som ønsket.
Det var nemt

8 juillet 2024

Kære Hanna,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at både leveringstiden og produktet levede op til dine forventninger, og at du fandt det hele nemt 😊

Vi glæder os til at kunne tilbyde dig en lige så smidig oplevelse næste gang!

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både prisen og den hurtige levering 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super vare og hurtig levering.

Super vare og hurtig levering.
En helt igennem super oplevede hos Merrell.dk

27 juin 2024

Kære Kent,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en super oplevelse med både vores varer og den hurtige levering 😊
Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne byde dig velkommen tilbage igen!

Lækre sko

Lækre sko. Passer i str. Hurtigt levering.

5 juillet 2024

Kære Karin,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både skoene, størrelsen og den hurtige levering 😊

Leverede hurtigt

Leverede hurtigt

4 juillet 2024

Kære Finn,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Din feedback er værdifuld for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hej!

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og vores service 😊

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen snart!

Kære Helen,

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at du synes, vores fodtøj er helt fantastisk 😊

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Hurtigt og nemt

24 juin 2024

Kære Hanne,

Tak for din anmeldelse! Glæder os, at det var hurtigt og nemt for dig 😊

Nemt, hurtigt

Nemt, hurtigt og god pris

24 juin 2024

Kære Bodil,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede både nem betjening, hurtig levering og en god pris. Det er præcis, hvad vi stræber efter 😊.

Kære Lisbet,

Tusind tak for de rosende ord! Vi er glade for, at du altid er tilfreds med både varerne og priserne. 👍👍 Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig fine varer til gode priser!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har ikke handler hos Merrell før

Jeg har ikke handler hos Merrell før, men det gik ganske fint😊
Støvler passer perfekt og er taget i brug.

1 juillet 2024

Kære Karina,

Dejligt at høre, at din første oplevelse med os var så positiv! 😊 Vi er glade for, at støvlerne passer perfekt, og at du allerede har taget dem i brug.

Hvis du har brug for noget fremover, er vi altid klar til at hjælpe!

Kære Lotte,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at både leveringstiden og de gode travesko levede op til dine forventninger. Vi er glade for at kunne levere lynhurtigt og sikre, at du får sko, der er perfekte til dine ture 😊

Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden!

20 juin 2024

Kære Sonja,

Tak for din anmeldelse! Det er altid dejligt at høre, at leveringstiden var tilfredsstillende. Vi er glade for at kunne levere hurtigt til dig 😊

Vi håber at kunne betjene dig igen snart!

Super tilfreds

Super tilfreds. Har købt 2 par sko, som er virkelige gode at gå i. Hurtig levering.

19 juin 2024

Kære Marianne,

Tusind tak for din super anmeldelse! Vi er glade for at høre, at dine nye sko både er behagelige og at leveringstiden var hurtigere end du kunne sige "komfort" 😄

Husk, vi er altid her, hvis du skulle få lyst til flere skønne sko i fremtiden!

27 juin 2024

Hej Henrik

Mange tak for at tage dig til til at bedømme os og skrive en anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne betjene dig igen snart 😊

Kære Marianne,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både leveringen og produktet. Din tilfredshed er meget vigtig for os 😊

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus