Nu er det 5 år siden jeg købte en bil af Martin i Vejle og kører stadig små 75 km dertil for at få den serviceret. Her bliver du mødt af imødekommende, venligt og professionelt personale og priserne... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hvis jeg kunne give 0-stjerner havde jeg gjort det. Købte en bil i god tro, om at alt var i orden med den, men der har ikke været andet end bøvl. Den bruger enormt meget olie, kølervæske og der er hv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kunne jeg give 0 stjerne så gjorde jeg det. Købte en bil, hvor sælger sagde, at det var SÅ fin en bil, den fejler ingenting, den er fra 2018 og den er velholdt. Han siger de har haft den inde på væ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Handlede bil i Februar måned igennem sælgeren Christian. Ikke så meget pjat, go reel handel for begge parter, byttebil i handlen. Det kan jeg godt anbefale. God tone, god service, få Tlf samtale... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos MK Biler & Både er det kunden som er i fokus. MK Biler & Både har siden starten i 2017 haft et mål: At levere de bedste oplevelser inden for køb af brugte kvalitetsbiler. I dag er der altid mindst 30 gode brugte biler på lager, i alle prisklasser, størrelser og til alle behov. Så finder du drømmebilen på vores hjemmeside, skal du ikke tøve med at ringe og booke en fremvisning på 8844 4040 / salg@mkbil.dk. Vi ses hos MK Biler i Vejle.
Coordonnées de contact
Dandyvej 5e, 7100, Vejle, Danemark
- salg@mkbil.dk
- mkbil.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Super service og fleksibilitet
William er en yderst hjælpsom og ihærdig sælger, som løb den ekstra meter, som gjorde at vi kunne få vores nye bil med hjem, endda efter lukketid.
Stor ros for fleksibiliteten og hjælpen.

Réponse de MK Biler & Både
Jeg har lige købt bil af Jonas fra MK…
Jeg har lige købt bil af Jonas fra MK Biler. Der var super service, og hurtige svar på alle spørgsmål.
5 stjerner her fra.

Behalig sælger
Vi kan desværre ikke give 5 ☆ da Jonas ikke ville gi sig lidt mere på prisen, men sådan er det jo med de sælgere 😄. Men vi kørte da hjem i en Nissan Qashqai og det var lækkert, vi er overbevist over at vi gjorde en god handel samtidig med at vi fik en rigtig god behandling
Jimmi Olesen

Kæmpe ros til MK Biler og Både
Kæmpe ros til MK Biler og Både, men Jonas skal ha’ 5 stjerner alene for hans service! Vi er så glade for vores køb af en Cupra Leon, vi smilede hele vejen hjem! Ikke nok med, at vi har fået en ny lækker bil, så var Jonas samtidig ekstremt skarp på priserne for vores to brugte biler, igen, kæmpe ros og de største anbefalinger herfra
Vh Mads og Lise

Réponse de MK Biler & Både
Fantastisk Sted at købe bil det har vi…
Fantastisk Sted at købe bil det har vi gjort 2 gange nu👍 William er en virkelig flink fyr kan kun Anbefale ham 👍🙏🏻

Mk biler
En rigtig god bil at købe i MK biler også Han er r rigtig god mænd ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Réponse de MK Biler & Både
Vi har netop handlet bil ved MK Biler…
Vi har netop handlet bil ved MK Biler og fik en særdeles seriøs og god rådgivning.
Fik Martin anbefalet, og både Martin og hans personale er klart at anbefale til andre.
Handler der gerne igen.

Réponse de MK Biler & Både
Har netop købt bil hos jer og er rigtig…
Har netop købt bil hos jer og er rigtig tilfredse med hele forløbet og særligt servicen og bilen er helt sublim💫💫💫
Tak for handlen hele turen værd!!!

Réponse de MK Biler & Både
De borede nummerpladen ind i ledningen…
De borede nummerpladen ind i ledningen for parkeringssensoren da vi fik bilen og den virkede derfor kun spontant. Vi blev som førstehåndskøber ikke oplyst om betingelserne for reparation på et andet værksted og måtte selv ende med hele regningen. En god salgsoplevelse som desværre blev ødelagt af dette samt manglende information til kunden. tydeligvis var fejlen lavet af mk biler, men det var der desværre ingen forståelse for.

Réponse de MK Biler & Både
Vi blev opfordret til at handle med mk…
Vi blev opfordret til at handle med mk biler af min fætter og kan kun stemme op om at det har været en god oplevelse lige fra start . Vi handlede med jan som har givet os en virkelig god og behagelig oplevelse . Kan på det varmeste anbefales herfra . Tina og Brian Odense

Réponse de MK Biler & Både
Yderst tilfredse med købet af en Skoda…
Yderst tilfredse med købet af en Skoda Fabia ved Jan hos mkbiler. Hurtigt handel og alle aftaler blev overholdt. .med mere ! Seriøs Bilhandel. Klar anbefaling herfra!
Mvh.Frank

Réponse de MK Biler & Både
Fuldstændig ligegyldig og useriøs…
Fuldstændig ligegyldig og useriøs virksomhed. Om ikke andet, så en talentløs sælger, der ikke vil have en handel i hus. Der var tale om 3 biler der kunne laves avance på, hvis man var en dygtig sælger… - det behøver virksomheden så ikke at bekymre sig om, for sådan en har de ikke.
Jeg bliver skambudt på det groveste på min bil, konfronterer ham med det og viser tilsvarende på markedet, hvorefter jeg får et frækt svar retur, at hvis jeg ikke er tilfreds, så dropper vi bare hele samtalen her.
Jeg har efterfølgende besøgt to forskellige forhandlere siden og er blevet budt hhv. 100.000 og 110.000 kr. over Jan’ pris.
-Det behøver ingen yderligere kommentar…

Réponse de MK Biler & Både
Tak for rigtig god behandling
I forbindelse med købet af en rigtig fin Honda HR-V hos MK Biler, fik vi en meget behagelig og kompetent behandling igennem hele forløbet.
Kan varmt anbefales.

Yderst tilfredse!
Yderst tilfredse med købet af en Skoda Enyaq ved Jan hos mkbiler. Hurtigt, effektiv og problemfri handle. Klar anbefaling herfra!

Réponse de MK Biler & Både
En rigtig god oplevelse at købe bil hos…
En rigtig god oplevelse at købe bil hos MK biler🌟🌟🌟🌟🌟
Grundig gennemgang og super service.

Meget tilfreds
Meget glad for mit køb! Og rigtig god service af Jan.
Meget glad for at jeg valgte og købe min bil hos jer! 😄

Go behandling
Super fin behandling af Jan som jeg havde kontakt med da jeg ville købe en MB som i havde , og ingen problemer med at få en prøvetur kan klart anbefales til andre som ønsker at købe en nyere brugt bil 10 stjerner herfra. Mvh Finn. Glemte lige at bilen var super rengjort og duftede som en ny og lignede en ny.

Réponse de MK Biler & Både
Jeg har købt 2 biler hos Martin…
Jeg har købt 2 biler hos Martin Kristensen i løbet af de sidste par måneder. Det har på alle måder været en behagelig oplevelse. Det viste sig den ene bil havde en ret bekostelig fejl, den blev rettet uden det mindste bøvl. Og bilen blev både afhentet og leveret hos os igen. Så 5 stjerner ud af 5 mulige herfra.

Jeg vil give 6 stjerne ud af 5
Jeg vil give 6 stjerne ud af 5 . Rigtig godt kontakt med kunderne . Martin er 100% professionel sælger. Jeg anbefale MK biler ;)

Réponse de MK Biler & Både
God kundeservice med fokus på personen.
Vi har lige handlet vil ved MK bil, og alt forløb perfekt.
God service og virkelig en god kundekontakt firmaet besidder.
Kan varmt anbefale Martin som sælger og hans forretning til dit køb af din næste brugte bil.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.