Nu er det 5 år siden jeg købte en bil af Martin i Vejle og kører stadig små 75 km dertil for at få den serviceret. Her bliver du mødt af imødekommende, venligt og professionelt personale og priserne... Voir plus
Hvis jeg kunne give 0-stjerner havde jeg gjort det. Købte en bil i god tro, om at alt var i orden med den, men der har ikke været andet end bøvl. Den bruger enormt meget olie, kølervæske og der er hv... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kunne jeg give 0 stjerne så gjorde jeg det. Købte en bil, hvor sælger sagde, at det var SÅ fin en bil, den fejler ingenting, den er fra 2018 og den er velholdt. Han siger de har haft den inde på væ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Handlede bil i Februar måned igennem sælgeren Christian. Ikke så meget pjat, go reel handel for begge parter, byttebil i handlen. Det kan jeg godt anbefale. God tone, god service, få Tlf samtale... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos MK Biler & Både er det kunden som er i fokus. MK Biler & Både har siden starten i 2017 haft et mål: At levere de bedste oplevelser inden for køb af brugte kvalitetsbiler. I dag er der altid mindst 30 gode brugte biler på lager, i alle prisklasser, størrelser og til alle behov. Så finder du drømmebilen på vores hjemmeside, skal du ikke tøve med at ringe og booke en fremvisning på 8844 4040 / salg@mkbil.dk. Vi ses hos MK Biler i Vejle.
Dandyvej 5e, 7100, Vejle, Danemark
- salg@mkbil.dk
- mkbil.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
God oplevelse
Det var en super oplevelse, at købe bil ved MK biler. Christian er meget imødekommende og gav en rigtig god service.
Bilen var klar til overtagelse dagen efter.
Kan varmt anbefales

Réponse de MK Biler & Både
Martin Kristensens Biler er et super…
Martin Kristensens Biler er et super sted at handle bil. Christian leverede en rigtig god service og sørgede for følelsen af en tryg handel.
Bilen står som ny og det kan ses, at bilerne er helt klar til salg.

Réponse de MK Biler & Både
Et godt sted at købe en "ny" bil.
Et godt sted at købe en "ny" bil.
Fra første oplevelse på kikke tur, til aftale på køb af en bil, mine ønsker er i centrum. Professionelt med godt humør, og en aftale man kan stole på, både på pris og tid. Jeg følte mig rigtig godt tilpas og er kommet hjem med lige det jeg ønskede.
Tak Martin og Jonas

God oplevelse
Jeg har fået en rigtig god og servicemindet behandling. De har været lydhør overfor mine ønsker og opfyldt dem alle.
Jeg vil i øvrigt fremhæve, at de gør meget ud af at klargøre bilerne så de fremstår super fine.

Réponse de MK Biler & Både
Bilen var skarpt prissat og vurderingen…
Bilen var skarpt prissat og vurderingen af indbytningsbilen særdeles fair.
Venlig og behagelig betjening samt god service.
Jeg har derfor kun godt at sige om Martin Kristensen Biler.

Réponse de MK Biler & Både
Købte en Mini Countryman hos Martin…
Købte en Mini Countryman hos Martin Kristensen. Alt var bare på plads da vi hentede bilen. Der handler jeg gerne igen.
Hilsen Jørgen Vedelsted

Réponse de MK Biler & Både
Manden er overhovedet ikke til at…
Manden er overhovedet ikke til at handle med! men når så fik han da ikke de 90.000. Kan da se at bilen stadigvæk er til salg haha

Tjaaaa
Det startede virkelig godt
God service og der var ingen grænser for, hvad jeg blev lovet før handlen. Allerede ved leveringen var der glemt nogle ting, men efter tre timers ventetid, blev det løst.
Der blev udbedret en del på reklamationsretten, men det var også åbenlyse fejl, hvor der ikke kunne være nogen diskussion.
Derfra var vi ikke enige.
Slutresultatet blev at jeg efter 7 måneders bilejer, havde fået repareret bilen for små 15.000 kr. pga. defekt køler, kondensor og komplet udstødning.
Måske et af de bedre steder, men få lavet en FDM attest.