Njordec Avis 273

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot sofa (Utopia) som vi nu har haft i 3 uger. Vi besøgte showroom inden køb og fik god vejledning, hvor vi også prøvede at “bygge” den opstilling vi ønskede der inde. Levering på aftal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super tilfreds. Christian var super god til at hjælpe over mail, og det er generelt rart, at man kan komme i direkte kontakt. Leveringen var hurtig og nem at koordinere med Njordec, sofaen va... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vil gerne returlevere vare, men de er ikke til at komme i kontakt med. Njordec har en politik om at hvis man gerne vil returlevere en vare skal man kontakte deres kundeservice. Vi har kontaktet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sælgeren Christian var meget informativ og nem at tale med. Vore møbler kom allerede efter 5 uger. Man sidder godt i sofaen. Den er meget flot og passer godt i stuen. Jeg anbefaler firmaet. Leveringen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Online salg af møbler designet af Njordec. Gå på opdagelse i vores online kollektion og find det næste møbel til dit hjem.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte et Louvre tv bord hos dem.

Købte et Louvre tv bord hos dem. Det er rigtig flot og er super glad for det, virker som rigitg god kvalitet. Blev leveret hurtigt næsten fuldt samlet ved modtagelse.

25 août 2025

Réponse de Njordec

Tusinde tak for anmeldelsen, det betyder meget for os :)

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Christian svare hurtigt, god hjælp i showroom og levering indenfor 2 dage, udover et modul som ikke var på lager, men vi har i mellemtiden fået lånemodul så sofaen kunne tages i brug med det samme. Det er god kundeservice 👌
De varmeste anbefalinger!

4 septembre 2025

Hej Celina,

Mange tak, det var en fornøjelse!

Noté 5 sur 5 étoiles

Great touch and feel to the products.

Great products from a family-run local business from our home town, we ordered both a Louvre TV desk and Gina rocking chair, and are so excited about them, easy delivery, easy assembly, and lifts up our home which was previously overrun by IKEA.

27 août 2025

Hi Peter,

Glad to read your feedback, thanks a lot!

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotteste kvalitetssofa og god service

Jeg har netop købt og fået leveret Utopia-sofaen, og jeg må ærligt indrømme, at det er drømmesofaen i høj kvalitet. Den er ikke bare utrolig flot, men også virkelig behagelig at sidde i - og den har allerede fået mange komplimenter fra både venner og familie.
Servicen har desuden været helt i top, og jeg er fuldt ud tilfreds.

Kun de varmeste anbefalinger herfra – og det bliver helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

21 août 2025

Hej Rebecca,

Tusinde tak for de fine ord!

Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet lever op til forventningen

Produktet lever op til forventningen. Virkelig lækkert.
Leveringstid også overholdt. Så perfekt handel herfra.

21 août 2025

Réponse de Njordec

Hej Christian, vi er glade for at alt spillede og håber vi får lov at lever nye møbler en anden god gang :)

Kvalitet

Jeg har købt Louvre Tvbord i røget eg og jeg har ikke fortrudt mit køb og især kvalitet på produktet. Jeg overvejer nu også en ny møbler til min stue herfra 😍

18 août 2025

Réponse de Njordec

Hej Phailin, tusinde tak for anmeldelse. Den er vi glade for og ser frem til at kunne tilbyde dig flere møbler :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God service på alle fronter.

God service på alle fronter.
Nemt at komme i kontakt med Njordec og uddybende svar på spørgsmål.
Super god service ved levering.
Er MEGA tilfreds og glad for mit køb.

6 août 2025

Réponse de Njordec

Tusinde tak for den positive anmeldelse, den er vi glade for :)

dejligt bord

Fint produkt, til en dejlig pris. vi er meget glade for bordet.
venlig og silende chauffør

18 juillet 2025

Hej Johnna,

Så dejligt at høre og tusinde tak for anmeldelsen :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget glad og tilfreds kunde

God service der guidede mig igennem fra start til slut. Var behjælpelige med lang leveringstid. Og så er vi supertilfredse med vores nye sofa. Den er lige som vi ønskede.

18 juillet 2025

Hej Theresa,

Tusinde tak vi er glade for kunne hjælpe og super dejligt at høre at i fik sofaen i ønskede jer :)

God kundeservice

God kundeservice, hurtig og nem levering og produktet er som forventet og som lovet. Perfekt!

7 juillet 2025

Hej Christine,

Tusinde tak og super dejligt at høre :)

Flot sofa

Flot sofa. Hurtig levering. Fin guidance.

24 juin 2025

Réponse de Njordec

Mange tak Jes, det var en fornøjelse!

Alt er godt!

Godt produkt. God levering. Hurtige svartider ved spørgsmål. Vi er vilde med vores nye Utopia-sofa.

23 juin 2025

Hej Line,

Tusinde tak og super dejligt at høre at i blev glade for sofaen :)

Noté 2 sur 5 étoiles

Besynderligt forløb

Hold jer langt væk fra dette foretagende.
Aldrig har oplevet så useriøs en virksomhed - faktisk ved jeg stadig ikke om det er absurd dårlig kundeservice eller et scam jeg er udsat for. Bestiller et bord 10. juni og derefter total tavshed. Ingen leveringsinformation, ingen mails fra fragtfirma, intet. Chatfunktionen er død og man skriver bare ud i intetheden. Mails forbliver ubesvarede og tlf nummeret afbrydes ved opkald. Hvis I har jeres tid, sindsro og penge kære, så køb andre steder.
Edit: bordet kom - det foregår åbenbart uden notifikationer og med en dato der skal vælges ved bestilling. Derefter må man bare krydse fingre. Men det kom. Kundeservicen og chatfunktionen var desværre stadig det værste jeg har oplevet. Jeg hæver til to stjerner fordi jeg rent faktisk modtog en vare.

10 juin 2025

Hej Frederik,

Tak for opdateringen og beklager igen meget.

Der må have været noget galt med kontaktoplysningerne til din ordre eller noget teknisk der har drillet.

Vi giver altid løbende besked helt frem til 30 min. inden ordren leveres.

Og vores chat m.m. har fungeret for rigtig mange andre, men jeg kan ikke udelukke at det kan have været problemer.

Vi sætter ihverfald pris på meldingen fra dig og er glade for at du blev tilfreds efter din ordre blev leveret :)

Varmeste anbefalinger

I påsken fik vi vores nye sofa fra Njordec, og vi er simpelthen så glade for den. Njordec får vores varmeste anbefalinger herfra :) Sofaen er super flot og man sidder rigtig godt i den. Puderne klemmes ikke sammen, så når man rejser sig, ser puderne flotte ud igen og skal ikke bankes eller lignende, som det jo kan være tilfældet med andre (komfortable) sofaer. Den står knivskarpt og man kan tydeligt se, at det er en kvalitets-sofa. Det eneste lille minus er, at vores robotstøvsuger ikke kan støvsuge omkring og under den pga. fodens udformning. Men så må man jo bare selv i gang eller leve med lidt støv :)

12 juin 2025

Réponse de Njordec

Tusinde tak Stine, det giver smil med positive anmeldelser og god feedback :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas på derude!

Pas på derude!! Denne virksomhed svindler!! Tro ikke på alle de gode anmeldelser her inde..

Vi købte tilbage i 2023 d 14/06 et TV møbel fra virksomheden Njordec og den 29/06 2023 modtager vi møblet.
Den 8. April 2024 kontakter vi dem da vi oplever at træet på møblet krakelerer flere steder, og efter en lang korrespondance frem og tilbage sender de et nyt møbel som vi modtager den 4 april 2025 - altså næsten et år efter.
Njordec aftaler med os at de vil hente det gamle møbel men det er endnu ikke sket.
Der er desuden fundet skrammer og fejl på det nye møbel de har sendt.
Njordec skriver på mail at de vil tilbagebetale 40% af møblets pris pga skaderne på det nye møbel og afhente det gamle møbel, men vi har ikke hørt fra dem siden 2. Maj 2025
Vi har prøvet at kontakte dem af flere omgange siden da, uden held.
Vi har også på skrift skrevet til dem at hvis de ikke svarer på vores mail inden d 23 maj, så ville vi selv skaffe os af med det gamle møbel - da det står og fylder midt i vores lille stue…

Nu står vi med to skadet møbler der fylder.

RIGTIG dårlig kundeservice og dårlige kvalitetsprodukter!!

6 juin 2025

Hej Denitaa,

Jeg tror vi har skrevet forbi hinanden eller en mail omkring dato for afhentning er blevet overset.

Jeg håber vi kan skelne imellem dårlig kvalitet og så en fragtskade som du også gjorde opmærksom på at have oplevet. Det er super ærgerligt og vi prøver til hver en tid at arbejde med vores transportør for at undgå sager som disse.

Men jeg kan se at vi nu har svaret på din seneste henvendelse og

Excellent service

Excellent service. We had the privilege of dealing with Christian. A very attentive guy. And excellent products. Highly recommended.

29 mai 2025

Høflig og effektiv

Kort kontant, og rigtig god service.
Vi ankom og blev mødt af et glad og optimistisk og hjælpsom personale.
God oplevelse, og hyggeligt og nydeligt sted.

29 mai 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus