Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters , ik krijg van Neckermann steeds een schuld die ik nooit heb gedaan met die vieze zaak Neckermann, ik heb nooit daar besteld en eisen hun geld, rotop neckerman oplichters. Ik betaal geen ce... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Na diverse onbeantwoorde mails nu maar hier hoewel dit niet mijn stijl is, maar aangezien telefonisch niet mogelijk is.... Eerst te horen gekregen dat mijn producten "morgen" verstuurd zouden worde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ouders hebben hier een douchekop besteld. Het zou binnen 1 a 2 dagen geleverd worden. Dat leek ze een prima levertijd. Helaas hebben ze vooraf geen reviews gelezen, anders hadden ze er no... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fiets gekocht, deze bleek niet goed en wil deze door Neckermann laten ophalen (dit is door hen toegezegd). Ik ben nu bijna dagelijks bezig met mails sturen, klantenservice et cetera: maar men koppelt... Voir plus

1,4

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestel hier nooit weer .moet lang…

Bestel hier nooit weer .moet lang wachten op de bestelling ! Komt het binnen is het tweedehands beschadigd en stuk ook was de maat niet goed ! Kan nu niks mee !

Terug sturen weet niet zal het zin hebben ?
Per telefoon zijn ze niet bereikbaar je kan alleen mailen WAARDELOOS wat een amateurs

15 juin 2019

Refund never arrived

It's been a month since the order is canceled and I still did not receive my money back. We tried to call them but kept getting disconnected. Then we found this another phone number, who is apparently some sort of company in charge of collecting money. They said that this Neckermann site is going bankrupted and probably we can never reach them .
I don't know what is going on, but I want my money back. Otherwise I may have to pay a visit to this office location they have and ask it in person. It's so annoying that they barely replies!

Order ORD78883
Originele factuur INV62953

14 juin 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Na diverse onbeantwoorde mails nu maar…

Eerst te horen gekregen dat mijn producten "morgen" verstuurd zouden worden en nu tracht ik elke twee dagen contact te krijgen. Laatste mail gisteren en aangegeven dat dan de order gecancelled kan worden/geld terug gestort mag worden. Ben benieuwd want dit is ronduit slecht. Ordernummer ORD82361 Klantnummer 92424154.

12 juin 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik zelf voor 2000 euro de boot in…

Ik zelf voor 2000 euro de boot in gegaan ik heb er bed en tv plus wat kleine dingen besteld . Ik niet wetend dat het een goed bedrijf was . Geen gehoor mailtje naar mailtje gestuurd . Nu alles geannuleerd. En aangifte doen plus deurwaarder inschakelen . Niets kopen bij dit bedrijf. En als het moet ga ik de media er bij halen zo dat ik me geld terug krijg. Gelukkig ken ik wat mensen in de tv wereld . Want dit bedrijf is echt schandalig .

Beste klant,

We betreuren deze reactie. U geeft aan geen reactie gehad te hebben per mail, terwijl er naar aanleiding van uw vorige mail reeds een reactie is gegeven dat uw producten in bestelling staan en zo spoedig mogelijk geleverd zullen worden. Uw laatste mail van is van afgelopen nacht 00u06, hier is inderdaad nog niet op gereageerd.

Uw orders staan ingepland voor levering komende week, en indien gewenst kunt u de orders uiteraard altijd zonder problemen annuleren. We vragen ons dan ook af wat voor aangifte u wilt doen?

Noté 1 sur 5 étoiles

Op deze site nooit wat bestellen

Op deze site nooit wat bestellen! Ik ben al ruim een maand bezig om contact te krijgen n.a.v. een bestelling. Geen reactie op mail en telefonisch niet bereikbaar.
Toen ik het artikel bestelde stond er als levertijd 1-7 werkdagen ik heb betaald via ideal. Nooit meer wat gehoord op al mijn mails.
Nu aangifte doen van oplichting!!! Het betreft Ordernummer 80698

Beste klant,

Heeft u voor ons een ordernummer? Dan kunnen we direct de status voor u controleren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik was zo stom om niet van te voren te…

Ik was zo stom om niet van te voren te controleren of er klachten waren over dit bedrijf. Waarschijnlijk omdat het vroeger een bekende en betrouwbare naam was.
Ik weet niet wat er mis is gegaan maar dat is het zeker niet meer. Je moet wel 1 ster geven om verder te mogen met deze 'review' maar eerlijk gezegd is de 'service' die ik heb gekregen niet 1 ster waard.
Ik wil iedereen aanraden om hier niks te bestellen, je krijgt je bestelling namelijk echt niet. Ook hoor je na herhaaldelijk informeren niks en is het maar de vraag of je je geld terugkrijgt.

Mijn ervaring is als volgt:
Op 8 mei besteld. Er stond bij een levertijd van 1 tot 7 dagen. Ik heb 7 werkdagen afgewacht en vervolgens op 19 mei een mail gestuurd met vraag wat de status was.
Ook daar geen reactie op gehad, en toen zag ik dat er veel klachten waren over het bedrijf (met name dat er niet geleverd werd en dat het ook maanden! Ja maanden! duurt voor je je geld terug hebt) heb ik op 25 mei een mail gestuurd dat ik mijn bestelling wilde annuleren, Ook daar geen reactie op ontvangen. Op 3 juni de zoveelste mail gestuurd en je raad het al tot op heden niks gehoord en dus ook geen geld terug gekregen.

Ik denk niet dat ik erg onredelijk ben geweest en ook netjes in mijn communicatie. Ik kan mij wel verplaatsen in mensen die dit oplichting noemen. Dit zijn niet praktijken die je van een echt bedrijf zou verwachten. Minimaal zou men kunnen reageren door aan te geven dat er niet geleverd kan worden of dat er een vertraging is. Zolang het stil blijft kun je niet anders dan concluderen dat je bent opgelicht.

Beste klant,

Uw order is nu geannuleerd zoals verzocht.

Ons excuses voor de onvoorziene vertraging,

Ook hier opgelicht

Ook hier opgelicht, wachten al 3 maanden op geldretour, bellen kan niet, mail geen reactie! Als ik de reacties hier zo lees, kan het niet lang meer duren voordat het faillissement bekend wordt gemaakt.

10 juin 2019

Beste,

Uiteraard is er absoluut geen sprake van oplichting, heeft u voor ons een ordernummer? Dan kunnen we voor u de status controleren.

Mvg,

Noté 1 sur 5 étoiles

Hier een bestelling gedaan en de helft…

Hier een bestelling gedaan en de helft ontvangen. Ben nu al 3 weken aan het mailen voor de rest van mijn bestelling of terugbetaling,maar krijg geen enkele respons.
Ik raad het af om hier te kopen.

5 juin 2019

Beste klant,

Zoals verzocht zijn de niet geleverde artikelen nu gecrediteerd en zullen niet meer worden nageleverd.

Ons excuses voor de vertraging,

Noté 1 sur 5 étoiles

Producten besteld waarvan enkele niet…

Producten besteld waarvan enkele niet meer geleverd konden worden.
En de warmhoudplaat die bij hun veel goedkoper was, had een flinke kras.
Creditnota ontvangen voor de niet geleverde producten, maar na 3 weken nog niks ontvangen.
De warmhoudplaat willen we kosteloos terugsturen, maar op dat verzoek reageren ze gewoon niet.
Dus voor ons geen Neckermann meer.

5 juin 2019

Beste klant,

Ons excuses voor het ongemak. U ontvangt een retourlabel per mail om het artikel kosteloos retour te sturen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mooie shop, zogenaamd op voorraad, waardeloze helpdesk

Na een week gevraagd waar de spullen bleven,volgens de site op voorraad en de volgende dag leverbaar, bleek het nog 3 weken te duren.
Na een maand gevraagd om de order te annuleren en geld terug te storten.

Helaas een week later nog geen reactie.

Update: 04-07-2019
Op 11-06-2019 een reactie van Neckermann.com op mijn klacht bij trustpilot.
Of ik het ordernummer door wil geven... direct gedaan, helaas.
Neckermann.com heeft tot nu toe niet verder gereageerd.

Ik weet nu bijna zeker dat ik mijn geld kwijt ben!!!

29 mai 2019

Beste klant,

Heeft u voor ons een ordernummer? Dan kunnen we dit gelijk even controleren.

Op 18 April iets besteld

Op 18 April iets besteld, waarbij stond dat het geleverd zou worden binnen 1-7 dagen.
Op 30 April een gedeelte van mijn bestelling ontvangen. Na veel mailen eindelijk te horen gekregen dat de rest half mei zou worden.. Op 15 mei weer gemaild en kreeg de mededeling dat het nog 1,5 week kon duren hun aangesproken op het feit dat er op de website nog steeds staat 1-7 dagen levertijd... Daarop kreeg ik antwoord dat ze het door hebben gegeven aan de inkoopafdeling.. Verder niks gehoord.. VIND DE SERVICE GEWOON RONDUIT SLECHT....

21 mai 2019

Beste klant,

Heeft u voor ons een ordernummer? Dan kunnen we dit gelijk even controleren.

Baal enorm

Baal enorm! Wordt niet gereageerd op mijn mail,krijg niemand aan de telefoon.2 maanden verder,en nog niks. Jullie zijn een ontzettende KAK bedrijf

6 mai 2019

Beste klant,

U geeft aan nog niks te hebben, echter is het grootste deel van uw bestelling reeds enige tijd geleden geleverd. De nalevering zal in de loop van de komende week volgen.

Ons excuses voor de vertraging,

Noté 1 sur 5 étoiles

Neckermann komt afspraken niet na!

Sinds 10 april heb ik bericht gekregen dat er een creditnota binnen 2 weken terugbetaald zou worden. Dit zou dan uiterlijk de 24e zijn. Op 27 april nog steeds niets ontvangen en Neckermann hierover gemaild.
Na 3 dagen nog steeds geen reactie heb ik Neckermann weer gemaild en tot op heden zonder een reactie van hun.
Vandaag 5 mei heb ik ze weer een mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn geld terug kan verwachten?

Ik ben bang dat ik door ze ben opgelicht en het geld niet meer terug zal ontvangen.
Vertrouw ze niet en ik bestel er nooit wat!

Mijn bestelling kwam ook 2 weken te laat dan wat de site weergaf. Ze komen hun afspraken niet eens na en vervolgens is mijn geld nog steeds verdwenen.

Geen service te noemen zo. De klant zorgt voor de omzet en zo gaan ze ermee om? Ook geen telefoonnummer om ze te kunnen bereiken alleen een emailadres...

Van een zeer teleurgestelde klant...

5 mai 2019

Oplichting

Na bestelling die na weken nog niet kwam alles geannuleerd maar geen geld retour ontvangen. Zeer slecht bedrijf, ik adviseer hier niet mee in zee te gaan, het is in feite oplichting.

1 mai 2019

Beste klant,

Heeft u voor ons een ordernummer? Dan kunnen we dit gelijk even controleren. Er is uiteraard absoluut geen sprake van oplichting.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meest recente ervaring zeer positief

Mijn meest recente ervaring met Neckermann.com (het grote online warenhuis) is zeer positief. Ik wilde een bestelling bij nader inzien annuleren, en er werd nog dezelfde dag gereageerd. Ik kreeg vlot een creditnota. Goede actie, het kan wel degelijk!

29 avril 2019

BELACHELIJK ....... WAT EEN SLECHTE SERVICE

BELACHELIJK .......
NA RUIM TWEE MAANDEN NOG STEEDS GEEN GELF RETOUR, WAT MIJ TWEE WEKEN GELEDEN AL IS BELOOFD MET SPOEDBETALING
ER WORDT TOTAAL NIET GEREAGEERD OP DE MAILS MAAR BIJ SLECHTE RECENCIE TRUSTPILOT BINNEN ENKELE MINUTEN

IK BEVEEL NECKERMANN.COM BIJ NIEMAND AAN

24 avril 2019

Neckermann.com vervolg

In verband met het antwoord van Neckermann_com op mijn waarschuwing publiceer ik hieronder het antwoord dat ik van PayPal ontving n.a.v. de claim die ik via deze instantie op Neckermann_com heb uitgeoefend. Oordeel zelf... Let op de transactiedatum (14-02-2019) en de datum van de reactie van PayPal zelf.
---------------------------------------------------------------------------------------

Verzonden: donderdag 11 april 2019 14:18
Onderwerp: Kwestienr. PP-D-27563623 is gesloten

Beste Hugo Walg,
We hebben van Neckermann_com Webshop B.V. geen aanvullende informatie over uw claim ontvangen. Daarom hebben we·deze kwestie in uw voordeel beslist en heeft u een terugbetaling ontvangen van 53,88 EUR. Als u heeft betaald met een creditcard, wordt het geld teruggestort op uw creditcard. Houd er rekening mee dat het tot 30 dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw creditcardafschrift te zien is.
Transactiegegevens
Kwestienummer: PP-D-27563623
Naam verkoper: Neckermann_com Webshop B.V.
Transactiereferentie verkoper: 77M70295U87626139
Transactiedatum: 14 februari 2019
Transactiebedrag: 53,88 EUR
Uw transactiereferentie: 50H97924C26270111
PayPal

16 avril 2019
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus