Oplichters , ik krijg van Neckermann steeds een schuld die ik nooit heb gedaan met die vieze zaak Neckermann, ik heb nooit daar besteld en eisen hun geld, rotop neckerman oplichters. Ik betaal geen ce... Voir plus
Lisez les avis des autres
Na diverse onbeantwoorde mails nu maar hier hoewel dit niet mijn stijl is, maar aangezien telefonisch niet mogelijk is.... Eerst te horen gekregen dat mijn producten "morgen" verstuurd zouden worde... Voir plus
Mijn ouders hebben hier een douchekop besteld. Het zou binnen 1 a 2 dagen geleverd worden. Dat leek ze een prima levertijd. Helaas hebben ze vooraf geen reviews gelezen, anders hadden ze er no... Voir plus
Fiets gekocht, deze bleek niet goed en wil deze door Neckermann laten ophalen (dit is door hen toegezegd). Ik ben nu bijna dagelijks bezig met mails sturen, klantenservice et cetera: maar men koppelt... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Nikkelstraat 4, 1411AJ, Naarden, Pays-Bas
- 085 3011632
- service@nl.neckermann.com
- nl.neckermann.com
een heel slecht bedrijf had op 8maart…
een heel slecht bedrijf had op 8maart een tv besteld en deze is op 22maart geanuleerd wegen dat hy er niet meer was we zitten nou op 10 april en ik zit nog steeds op mijn geld te wachten en elke keer hebben ze een andere smoes ik heb nog nooit zo iets slechts mee gemaakt bestel niks daar want het is alleen maar problemen en op mails reageren ze niet
Ik heb een elektrische sigaretten…
Ik heb een elektrische sigaretten draaier besteld .. geannuleerd en toch opgestuurd gekregen. Heb het eenmalig gebruikt om het uit te proberen maar het apparaat viel tegen dus terug gestuurd. Een hoop mail verkeer gehad dat ik alsnog het apparaat moet kopen omdat ik het gebruikt had. Hoe weet je of een apparaat is wat je er van verwacht als je het niet uit probeert!!! Ik heb alsnog het rekening moeten betalen van €17.80 voor iets wat ik terug hebt gestuurd !!!! Via de mail krijg ik te horen dat ik weer bezorgkosten MOET betalen zodat het artikel wat ik niet wil terug naar mij gestuurd kon worden. Als je dit bij iedereen doet.. laten betalen voor iets wat terug gestuurd is of verplichten om het terug te nemen dat is makkelijk verdiend!!!!!! Ik zal jullie zeker niet aanbellen bij andere en zal zeker NOOIT meer iets bij jullie bestellen .... betalen voor iets wat niet naar verwachting is na terug sturen van het artukel omdat je het eenmalig uitgeprobeerd hebt SLECHTE ZAAK!!!!!!!
Zwaar k*tbedrijf
Zwaar k*tbedrijf! Augustus 2018 bank besteld, in feb nog niet ontvangen na 64257x mailen. Bestelling geannuleerd, en tot op heden nog geen geld terug ontvangen. Reageren nergens meer op!
Pakketje besteld van 100 euro levering…
Pakketje besteld van 100 euro levering binnen 1 tot 3 werkdagen 2 maanden later nog niks gehad geannuleerd geld terug storten binnen 14 dagen 1 maand later nog niks gehad contact bijna niet mogelijk
Deze week geld dus persoonlijk halen in de winkel in Naarden kijken hoe ze daarop reageren
Dit is een waarschuwing
Dit is een waarschuwing: koop hier niets! Op 22 oktober 2018 een fiets besteld twv 149,00 euro. Ze konden deze niet leveren. Daarop heb ik de bestelling geannuleerd. Het is nu 2 april 2019 en ik heb nog steeds mijn geld (149,00 euro!) niet terug. Dit heet diefstal. De enige reactie op de tientallen e-mails die ik heb gestuurd, is in november dat de fiets niet leverbaar was.
Onwijs vieze stacaravan en geen oplossing
Na aankomst in Zwitserland, een verschrikkelijk vieze caravan. Gebeld met Neckermann, geen oplossing. Uiteindelijk maar zelf schoongemaakt op onze aankomstdag na een dag lang rijden (met baby). Klacht is formeel in de e-mail bevestigd waarin staat 'u hoort nog van ons'. Na terugkomst in Nederland waren we het vergeten, bellen we een paar maanden later om te vragen hoe het zit. Krijgen we te horen dat wij te laat zijn met reageren en er alleen een flut waardebon van een paar tientjes nog kan bij besteding van de volgende flut reis bij Neckermann. Ik heb ze vriendelijk bedankt en WIJ BOEKEN NOOIT MEER BIJ NECKKERMANN!!! P.S. Helaas kan ik geen foto's uploaden van de haren, etensresten en andere viezigheid die door het hele huis en in de koelkast/vriezer/oven en kasjes aanwezig waren.
Duurt enorm lang
Ik heb misschien dan niet iets heel duurs gekocht maar het gaat me toch even om het idee, ik heb een knuffel besteld volgens de website zou die dan binnen zoveel werkdagen binnenkomen het was als een kanootje, dus ik bestelde hem in de hoop hem die zaterdag binnen te hebben maar nee niks ontvangen, ik ben nu inmiddels bijna een maand verder op mijn mail word snel gereageerd maar steeds hetzelfde dat het nog in het externe magazijn is en ze vertraging hebben opgelopen, ik vind het gewoon weg belachelijk dat het zolang duurt voor dit binnen is inmiddels zit ik namelijk nog steeds te wachten op überhaupt een track & tracé code laatste keer dat ik iets besteld bij deze zaak.
Schandalig.
Schandalig.
Eerst na maanden wachten bestelde tv geleverd met beeldschermschade. Weer opgehaald en direct nieuwe tv geleverd. Ander merk weliswaar met defecte afstandsbediening. Weer retour
Wil geld terug. Krijg creditnota welke binnen 10 werkdagen terug gestort zal worden. Ik ontvang echter geen cent!!!!!
NECKERMANN is telefonisch alleen via antwoordapparaat te bereiken en wordt overal doorverwezen naar hun mailadres
Op mails met de vraag wanneer MIJN geld wordt gestort wordt niet gereageerd
BESTEL NIETS VIA NECKERMANN DAT GEEFT ALLEEN MAAR PROBLEMEN EN JE BENT JE GELD KWIJT
WEES GEWAARSCHUWD
Zie ook ervaringen van anderen bij RADAR
Bij neckermann tv gekocht en krijg geen geld terug
tv van 400 euro gesteld en geen geld terug ontvangen. reageren niet en maken fout op fout. Zit al vanaf oktober 2018 met Neckermann aan te modderen. echt schandalig dat ze dit zo kunnen doen. Echt iedereen die dit leest laat het andere weten dat je bij dit bedrijf bedrogen uitkomt.
Als je een eeuw wilt wachten zonder service moet je hier bestellen
Na heeeel veel berichten posten op Facebook, omdat er na weken geen reactie kwam een hele boze mail ontvangen, waar het op neer kwam dat ze ons niet meer als klant willen. Wel geld terug. Wat een onprofessioneel zooitje zeg. Ongelofelijk dat dit zo kan werken in Nederland.
---------------
Jullie reacties geven wel aan wat voor bedrijf jullie zijn. Misschien was een update of antwoord op mails wel de oplossing geweest om dit alles te voorkomen? Geen enkele update, geen antwoord op mails, helemaal niets, zoals 90% van de klanten nooit iets hoort.
Nu kunnen jullie mooi weer spelen, maar jullie komen niet voor niets in Radar en staan vol slechte reviews op internet. Dus draai nu alsjeblieft niet de rollen om. Nadat ik heb gedreigd met aangifte was ineens alles mogelijk. Die zogenaamde "ongepaste berichten" was de enige manier om contact te krijgen, want toen ineens kon alles snel, maar ipv gewoon te leveren geven jullie ineens geld terug en gaan dan de onschuld zelve spelen. Geen excuus niets. Typisch.

Réponse de neckermann.com
Dit lijkt wel een criminele organisatie.
Dit lijkt wel een criminele organisatie. Ik heb in november een broek besteld die niet paste. Ik heb hem teruggestuurd, maar ze weigeren te reageren. Pas na vaak mailen kreeg ik te horen dat de broek terug was. 2 maanden en vele mailtjes later kreeg ik een bevestiging dat het zou worden terugbetaald, maar tot op de dag van vandaag ( meer dan 4 maanden verder en ik denk zo’n 20 mails, want iemand aan de tel. krijgen is onmogelijk) heb ik niks ontvangen. Het lijkt de doelbewust verdienmodel. Ik hoop dat deze organisatie snel onschadelijk wordt gemaakt, want het is bizar dat dit zomaar kan in Nederland.
Slechte communicatie
Ik wacbt nog steeds op naleveringen. Heb daar over gemaild en gebeld, maar op beide krijg ik geen reactie. En maar beweren dat meneer het zou oplossen bij zowel kassa als radar, maar tot op heden is er niets veranderd. Ik ga naar aanleiding van de zovele klachten een brief sturen naar de tweede kamer fractie om het bedrijf te beboeten. Zo gaat u niet met klanten om. Wat u doet is oplichterij.
Met vriendelijke groet
Mevr A Pasker-Hulzebos (SP lid)
17-1-2019 3 bussen perslucht besteld
17-1-2019 3 bussen perslucht besteld, website vertelde vandaag besteld volgende werkdag in huis. op 22-1-2019 contact met de klantenservice gezocht telefoon nemen ze niet op en op de mail reageren ze ook niet.
6-3-2019 eindelijk een mail gekregen dat mijn pakket onderweg is met DHL en een T&T link.
7-3-2019 vandaag wordt mijn pakket bezorgd.
Al met al lang moeten wachten en geen respons van de klantenservice dit was een bestelling van €20 dus maakte het mij minder uit maar voor grote uitgaven zou ik deze website zeker meiden!
TV besteld.
Wij hebben enige tijd geleden een tv besteld,via deze website.Het betrof een 55"" .De levering van het toestel heeft even op zich laten wachten,maar wij hebben in die periode meer maals contact gehad met de klanten service,waar we vriendelijk te woord werden gestaan en waar diverse malen een probleem met de levering uit werd gelegd en ons een alternatief werd geboden of wachten.Wij hebben voor de optie wachten gekozen en hebben uit eindelijk ons bestelde product ontvangen,,,maar helaas pixel stuk,dus weer contact,weer vriendelijk en begripvol te woord gestaan en we kregen de keuze voor een korting of een omruiling.We hebben voor de omruiling gekozen en moesten 2 weken wachten,maar toen was er een ander toestel,ook nog groter dan het aanvankelijk bestelde product maar het belangrijkste:hij werkt en geen dode pixels.Al met al is voor ons de conclusie,dat wij voor een goedkope tv hebben gekozen en er wel even op moesten wachten,maar uiteindelijk toch tevreden zijn over onze aankoop en de geleverde service van Neckermann.com.
Onprofessioneel!!!!!!!!!!!
Ik heb al wat mensen in gelicht dat hier NIETS bestellen moet!!!! Als je je GELD wilt behouden. ZE REAGEREN OP NIETS GEEN CONTACT BELLEN NIET VGM IS DAT TELL NMMR GEWOON NEP OFZO. JE KAN OP ZN MIST EEN MAIL STUREN WAT ER AAN DE HAND IS. NIET BESTELLEN HIER !!!!!!!!!
Naar je geld kun je fluiten, koop hier niets!!!
ORD56228
Naar je geld kun je fluiten en de medewerkers zijn nog brutaal ook.
Allereerst werd alles veel te laat bezorgd en kreeg ik noodles die over datum waren. Direct contact opgenomen met de klantenservice via de mail, nou dat was zo opgelost en gecrediteerd. Maar nu komt het mooiste. Wasverzachter gekocht wat zo ontzettend chemisch en vreemd rook (absoluut niet de geur uit de winkel) gebroken verpakkingen en hele vreemde substantie. Ik heb het ook niet in mijn wasmachine durven gooien!! Gebeld met de klantenservice en dit aangegeven, medewerkerster wist me te vertellen dat het wellicht een batch uit het buitenland betrof en ik de wasverzachter weg mocht doen en zij het bedrag crediteerden. Tot de dag van vandaag strijden zij dit af en willen ze me gewoon laten betalen voor dit bedrag. Tevens sturen ze mails naar afterpay met een flow erin alsof ik een leugenaar ben. Ik ben hier totaal niet van gediend en zal hier ook verder mee gaan. Een bedrijf als dit mag niet bestaan en dit zal ik ook aan iedereen in het bedrijfs en privé leven duidelijk maken.
Malafide praktijken

Réponse de neckermann.com
Nooit mijn geld terug gekregen.
Bestelling geannuleerd door neckermann en nooit mijn geld terug gekregen. Al meerdere malen gemaild, geen reactie. Ook mijn berichten op Facebook verwijderen ze gewoon. Zeer slecht! Ik zou het waarderen als ze contact met me opnemen en mijn geld terug storten.
WAARDELOOS!!!
26-10-2018 een blouse besteld voor een uitvaart en afgelopen zaterdag 19-01-2019 ontvangen........ in de tussentijd nooit iets van Neckermann vernomen...
WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF!!!!
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee...
BESTEL HIER NIET!!!!
Geen produkt ontvangen, zeer slechte service Neckermann.com
Enkele weken geleden heeft mijn zoon een muismat gekocht. De mat is niet geleverd, er wordt niet gereageerd op mail, telefonisch zijn ze niet te bereiken (krijgt alleen een bandje). Ook op het verzoek om dan het geld terug te storten wordt niet gereageerd. Ga volgende week maar aangifte doen van oplichting. Hoop dat meer mensen dit doen, want dan gaat de politie er ook echt achteraan.
Al met al een dikke min voor neckermann, wij gaan nooit meer iets bestellen.
NIET BESTELLEN!!!!!
NIET BESTELLEN!!!!!
Neckermann was ooit een gerenommeerd bedrijf, maar nu het tegenovergestelde. Ze liegen over wat ze in voorraad hebben. Ze leveren niet! Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Reageren nauwelijks op mails. Ik wacht al lang op terugbetaling.
Gewoon niet doen!!! Geen enkele aanbieding is deze ellende waard!!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.