Produkterna är väl ok tror jag, men fakturorna är helt snurriga iallafall för mig som har ADD och är delvis ordblind. Fakturorna går inte att skanna dem skriver ut OCR men företaget godkänner inte det... Voir plus
Fullständigt oseriöst företag. Skickar fakturor och inkassokrav trots att man inte har något avtal!!!!! Säger att kunden MÅSTE ha kontakt via mail även om man som kund inte har varken dator elle... Voir plus
Hej. Jag har provat mycket inom kosttillskottsbranchen och är numera tveksam då de goda resultaten har uteblivit. Vid dagens samtal med Ella var jag, till en början, avvaktande. Men på grund av E... Voir plus
De ringde min mor som är svårt hörselskadad och erbjöd ett prov men det som hände var att hon startade en prenumeration. Det har varit helt omöjligt att komma ur med fakturor på fakturor hot om inkass... Voir plus
Vi på nordic PLUS arbetar för din hälsa! Vi strävar efter att förbättra folks hälsa runt om i Sverige. Vi har tillhandahåller högkvalitativ hälskost med naturliga ingredienser som har bevisad positiv effekt. Läs mer på www.nordicplus.nu.
Box 620, 65113, KARLSTAD, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 98 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Mycket trevlig försäljare. Jag brukar snabbt säga NEJ när jag blir uppringd men bemötandet och charmen hos honom i andra ändan av luren var oemotståndlig. Hoppas produkterna är lika oemotståndliga 👍😂

Réponse de Nordic PLUS
En mycket trevlig person som framförde sitt erbjudande på ett bra sätt!

Réponse de Nordic PLUS
Risigt företag - undvik all kontakt. 1000 klagomål på Konsumentverket.
Enskilt företag (Aneta Patrycja Forys) med slipad organisatör i marknadsföring. Inga anställda. Antagligen all administration outsorcad. Fint grafiskt program men usla brev, oseriöst utformade. Bestrid alla fordringar.

Réponse de Nordic PLUS
Ni lovade att jag kunde avsluta min presentation hos er när jag önskar, så nu gör jag det!!!!/helena Forss

Réponse de Nordic PLUS
Nordic plus har skickat ett brev till min far som ser ut som en faktura, men saknar fakturanummer. Pappa har inte köpt något av dom heller.
Bedragare!

Réponse de Nordic PLUS
Nordic plus har vid flertal tillfällen skickat påminnelser och skuldebrev till min mor, som har Alzheimer. Detta har inträffat efter det jag skickat in läkarintyg på hennes sjukdom samt efter avslutat abonnemang, detta var 17 mars som dom lovade detta. Jag fick bekräftat via mail att dom skulle avsluta abonnemanget och radera hennes kundnummer. Trots det så fortsatte dom att skicka fakturor och då med annat kundnummer. Och nu (2025-12-12) har dom skickat ytterligare ett skuldbrev, också denna gång med nytt kundnummer. Jag har naturligtvis mailat dom om detta, men inte fått något svar ännu.
Jag avråder kraftigt att köpa något från detta företag, värsta sortens samhällsparasiter!

Réponse de Nordic PLUS
Väldigt bra bemötande av killen som ringde. Inte tjatig!!!!

Réponse de Nordic PLUS
Ni berättar inte att det finns en 12 månaders bindningstid!

Réponse de Nordic PLUS
Hej, min svärmor blev uppringd av er säljare och lurad att skriva på ett gratispaket. Hon blev guidad av säljaren att signera med sms. Hur kan detta vara okej? Det var fult att lura på en gammal fattig pensionär som har svårt med mediekontakter och dylikt. Varför måste ni tvinga på åldringar era produkter? Har ni ingen annan kundkrets?
Mvh Mats

Réponse de Nordic PLUS
Trevlig bemötande, erbjöd bra produkter!
Jag valde Q10 som är bra på ♥️ hjärtat, för minnen. Rekommenderar 😄

Réponse de Nordic PLUS
dom ringer ock erbjuder provpaket men fortsätter att sicka varor fast man ej beställt .Svarar ej på mail bara sänder varor ock kravbrev Slutar aldrig att sända varor. kontakta konsumentverket för hjälp.

Réponse de Nordic PLUS
Hela affärsidén går ut på att binda kunder i långa dyra kontrakt som inte går att bryta. Skickar felaktiga fakturor ett år efter uppsagt & fullt betalt abonnemang. Om man betalar dessa fakturor & svarar på deras sms binds man igen. Vid mailkontakt kräver de, enl lag, att man bevisar att adressen tillhör en själv. Det kan endast göras via telefonnr som de har registrerat. Ett nummer som inte fd kunden har längre samt att de inte svarar på den korta telefontiden som är tillgänglig. Innebär att man inte kan avsluta inom ångertiden går ut. Anmäl till KV, ARN osv. om ni också är drabbade! Edit: 29/12 2025 anmäldes omdömet för att försöka få det borttagit, vilket de alltså misslyckades med. Anmäla dåliga omdömen & behålla bra fungerar inte som tur är. Tack Trustpilot!

Réponse de Nordic PLUS
Min gamla mamma har blivit totalt lurad .Fått inkasso på att hon inte har betalat, vilket hon har gjort flera gånger.
Beställ INTE FRÅN DOM .
VARNING.

Réponse de Nordic PLUS
Oskar var trevlig och var inte påstridig på att jag skull testa deras produkter vilket många andra telefonförsäljare kan vara.

Réponse de Nordic PLUS
Det passar mej nu bra " o smidigt att få prova på "

Réponse de Nordic PLUS
Varning! Det här är fullständigt lurendrejeri. Har tackat nej upprepade gånger men de byter nummer och skickar sms ändå. De lurar människor och det är fullkomligt omöjligt att bli av med samtal och sms från de. De byter nummer när man blockerar dem.