Vi bestilte 3 ting. De 2 var beskadiget. Telefonnummeret de bruger både på FB, Instagram og hjemmesiden virker ikke! De svarer ikke på mail! Hold jer langt væk!!! Kan se der sidder nogen og svarer, a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Malaga daybed är skön och fin, snabb leveranstid. Går inte att passa in helt vid montering, behövs borrmaskin och bra med gummiklubba. Bambupinnar som tyngd till tygtaket räcker inte, behöver knytas m... Voir plus
Sofaen (daybed) er utrolig fin og enkel å montere. Selve madrassen er litt fast, noe som gjør at den nok vil holde seg fin, men den er litt hard å sitte på. Jeg har forøvrig fått en fantastisk kundes... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oveni en oplevelse med dårlig service ved køb, er mine nye havemøbler fuldstændig smadret med mug og svamp, efter at have haft dem stående udendørs MED betræk (til trods for at der står på deres hjemm... Voir plus
Pr. december 2025 har virksomheden solgt alle rettigheder til brandnavn og produkter til en tredjepart og er ikke længere involveret i drift, salg eller kundehåndtering relateret til dette brand. Trustpilot-profilen afspejler derfor ikke længere virksomhedens aktiviteter.
Langes Gård 26, 1., 4200, Slagelse, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Altid kanon service og hurtig respons. Glæder mig til næste handel 😍

Réponse de NorthByNorth
Vi elsker bambusmøblerne fra NorthByNorth! De lever fuldstændig op til forventningerne. Loungemøbler og spisebordssæt. Var lidt nervøs i forhold til vind og vejr, har ikke en overdækket terrasse, men møblerne har nu stået ude i regn det meste af foråret og er stadig lige fine! Super god betjening og hurtig levering. Kan varmt anbefales! :-)

Réponse de NorthByNorth
Vi var meget tilfredse med vores handel med jer. Dog var transporten lidt dyr 500 kr når vi sagtens selv kunne have transporteret plantebordet fra “Tikanten” og hjem hvis I havde haft et lager der. Bordet kostede 1000 kr.

Réponse de NorthByNorth
I have bought both bamboo furniture and several pots with North by North. I am very happy with both type of products. They have lasted me and my mother 4 years (one pot was a gift to my mum). Their showroom had a lot of products to choose from and the owner was kind and informative.

Réponse de NorthByNorth
Jeg syntes det var meget meget svært at samle- og spurgte hos North by north som sagde jeg kunne for bore hullerne - og det havde jo passede på fabrikken - ottoman har vi ikke kunne samle helt .....overtrækket jeg købte passede ikke og det var en fabriks fejl😧NBN sender nyt når det er produceret- så lige nu står det i regn- øv
Skrev til dem at mit bambus lignede ikke ensartede pænt bambus sendte billede til dem- ved godt det er natur produkt meen med den pris kunne det godt være meget pænere- mit er spættet - plettede og glad for der skal hynde på, fik en lang mail om det var forventeligt - sådan så det ikke ud i show roomet
Man sidder fint i sofaen og jeg syntese det er er pænt samlet set - fik meget god hjælp i showroom i Hillerød utrolig søde folk

Réponse de NorthByNorth
Quality and good variety of products, great customer service. You pay but it is all worth it👍

Réponse de NorthByNorth
Meget hurtig tilbagemeldning, og den bestilte vare kom allerede dagen efter😊

Réponse de NorthByNorth
Mange leveringsproblemer. Kun manual med som hverken var på engelsk eller dansk. Der måtte slibes rigtig meget før bænken var til at samle

Réponse de NorthByNorth
Super kvalitet og hurtig forsendelse - handler gerne der igen :-)

Réponse de NorthByNorth
Rigtig god oplevelse. Udbudet var smalt - men godt, og betjeningen i top. Hurtig levering - og LÆKRE bambus møbler!

Réponse de NorthByNorth
Meget fint produkt, som jeg er meget glad for. Leveringen af bambusgardin tog ca. en uge.

Réponse de NorthByNorth
Jeg vil handle hos NorthByNorth igen.
God service og gode produkter 😃