Vi bestilte 3 ting. De 2 var beskadiget. Telefonnummeret de bruger både på FB, Instagram og hjemmesiden virker ikke! De svarer ikke på mail! Hold jer langt væk!!! Kan se der sidder nogen og svarer, a... Voir plus

L'entreprise a répondu

Malaga daybed är skön och fin, snabb leveranstid. Går inte att passa in helt vid montering, behövs borrmaskin och bra med gummiklubba. Bambupinnar som tyngd till tygtaket räcker inte, behöver knytas m... Voir plus

Sofaen (daybed) er utrolig fin og enkel å montere. Selve madrassen er litt fast, noe som gjør at den nok vil holde seg fin, men den er litt hard å sitte på. Jeg har forøvrig fått en fantastisk kundes... Voir plus

L'entreprise a répondu

Oveni en oplevelse med dårlig service ved køb, er mine nye havemøbler fuldstændig smadret med mug og svamp, efter at have haft dem stående udendørs MED betræk (til trods for at der står på deres hjemm... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Pr. december 2025 har virksomheden solgt alle rettigheder til brandnavn og produkter til en tredjepart og er ikke længere involveret i drift, salg eller kundehåndtering relateret til dette brand. Trustpilot-profilen afspejler derfor ikke længere virksomhedens aktiviteter.

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

3,0

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlige til at informere om deres vare

Har købt mange krukker hos dem igennem de sidste par år men er dog også sidste gang jeg har gjort det nu.
Har købt tre krukker som der åbenbart ikke kan tåle at stå udenfor så malingen er faldet af på dem hist og pist.
da jeg købte dem fik jeg intet afvide om de ikke ku tåle at stå udenfor og det har heller ikke ikke stået nogle steder. Meget utilfreds med den dårlige service!

28 mars 2021

Superfine møbler

Superfine møbler, god kvalitet og også fin dialog undervejs.

24 mars 2021

Tak for tilbagemelding Sarah 🙏

Hurtig levering

Hurtig levering
Flot og sikker indpakning
God kvalitet af papir

19 mars 2021

Réponse de NorthByNorth

Tak for din anmeldelse og godt at høre du er glad for dit bambusbord 🙏

Jag köpte en soffa

Jag köpte en soffa, mycket fin! Snabb leverans till Stockholm, jättebra. Svår att montera.

18 mars 2021

Réponse de NorthByNorth

Tak for din anmeldelse 🙏 Vi beklager om sofaen har været lidt svær at monterer. Bambus er naturmateriale og vil give sig lidt - så nogen gange skal der slås lidt til med bambushammeren for at få den samlet.
Håber du nu kan få nyde den.

Bambus liggestole

Bambus liggestole
Købt over nettet, leveret som aftalt. Møbler og puder perfekte

17 mars 2021

Godt at høre 😊

Møbler du bliver glad for

Det er de bedste og smukkeste havemøbler. Derfor har jeg også alt hvad de laver.”næsten” Se billeder fra deres hjemmeside, dem med den overdækket terrasse er fra mit hjem. Deres krukker pynter både ude og inde hos os. Sindssyg høj service. Kan varmt anbefales

17 mars 2021

Réponse de NorthByNorth

🙏 tak Brian og tak igen fordi vi har måtte skyde nogle lækre billeder fra jeres skønne terrasse.

Fick hem de snyggaste solsängarna

Fick hem de snyggaste solsängarna. Så himla nöjd, snabb leverans var det också.
Längtar till sol o sommar nu :-)

24 février 2021

Réponse de NorthByNorth

Dejligt at høre. Håber i får mange gode solskinstimer på solsengene.

Kvalitets produkter

Kvalitets produkter, hurtig levering, personale der ved hvad de snakker om, søde og hjælpsomme.
Jeg har handlet bambus møbler, og krukker og altid fået den bedste vejledning.
5 stjerne her fra.

3 février 2021

Altid flotte varer og kundeservice i topklasse

Har nu flere gange handlet møbler, krukker og nips hos NorthbyNorth, kvalitet og design er i absolut topklasse. Har jeg haft brug for råd og vejledning i forhold til vedligeholdelse svarer firmaets søde ansatte altid hurtigt og venligt på forespørgsler, min eneste udfordring er at jeg ikke har plads nok til flere af deres fantastiske møbler og krukker. de bedste anbefalinger herfra.

1 février 2021

Top Produkter

Jeg har møbler og krukker fra NorthbyNorth og de er bare de bedste....krukkerne må man sige er frostsikker og total Uniqa. Bambus møblerne passer perfekt i vores lille have og vi har også brugt dem i vinterperioden med et par gas varmer - super hyggeligt iser med de mange puder man også kan købe. ❤️❤️❤️

30 janvier 2021

Værste service til dato! Svampemøbler

Værste service til dato!
Købte spisebord, 8 stole samt loungesæt. Så for rigtig mange penge...

Fik at vide de sagtens kunne stå ude, men det kan de på ingen måde.
Bambusfarvede møbler blev pludselig meget meget sorte af svamp. Endda efter 2 uger, med 1 regnvejrsdag.
Når man prøver at reklamere bliver man fejet af med at det er egen skyld.

KØB IKKE DINE HAVEMØBLER HER!!

17 janvier 2021

Falsk reklame

Firmaet reklamerer med at deres bambus møbler kan tåle at stå ude, det kan de IKKE.
Produkterne bliver ødelagt af skimmelsvamp, og bliver grå og kedelige.
Møblerne er KUN egnet til indendørs brug.

14 janvier 2021

Daybed - flot og praktisk

Har købt en daybed (og tilhørende bord) her og ELSKER den! Betrækket kan vaskes, hvilket er super praktisk, når den er blevet brugt til alt fra hjemmearbejdsplads og hyggekrog til picnic plads 😀 og kvaliteten er solid, men selvfølgelig et naturprodukt, så materialet arbejder når den står ude hele året. Og så er den jo bare super flot!

9 janvier 2021