novussystems.no Avis 214

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

L'entreprise a répondu

Montøren Kristian var veldig flink til å forklare hva han skulle gjøre og forklarte godt hvordan systemet fungerer. Han gav en god og informativ instruksjon av de forskjellige funksjonene og forklarte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Både selger og montør var veldig hyggelige og hjelpsomme. Økonomi avdeling var også behjelpelige med å finne løsning som passet oss best. Digg å eie eget alarmsystem, da må man ikke leie i all evi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg er veldig fornøyd med alarminstallasjonen som ble utført av montøren. Fra første kontakt til ferdig installasjon var alt gjennomført på en svært profesjonell og effektiv måte. Montøren var hygge... Voir plus

Écrit par l'entreprise

Novus er en norsk-eid boligalarmaktør som jobber hardt for å skape et tryggere og mer bærekraftig alarmmarked i Norge. Hos Novus eier kunden boligalarmen selv, uten å ofre kvaliteten og oppfølgingen som forventes av de tradisjonelle boligalarmaktørene. Dette gir kunden muligheten til å unngå evige leiekostnader på et langsiktig produkt, og dermed oppnå betydelige besparelser over tid.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

svindel

Dette er svindel, styr unna!

7 juillet 2025

Réponse : novussystems.no

Hei Silje, det er trist å høre at du har fått dette inntrykket av oss. Om du mener å ha opplevd misvisende informasjon fra noen av våre representanter så ønsker vi å undersøke dette fortløpende.

Kan så du vennligst kontakte vår kundeservice på 69 31 00 10 eller til kundeservice@novussystems.no slik at vi får undersøket saken og evt. vedkommende det gjelder? Vi beklager hvis saken viser seg å skyldes rutinebrudd fra vår side - da ønsker vi å ordne opp i det.

Nei - vi bedriver ikke svindel.

Mvh Novus

Godt fornøyd

Lett å prate med, effektiv og flink å forklare

3 février 2026

Kjekt å høre du er fornøyd Maria. Tusen takk for tilbakemeldingen! Mvh Novus

Alt stemte ikke.

Jeg monterte Novus alarm for noen måneder siden, og selve anlegget fungerer utmerket. Montøren som var her gjorde en svært god jobb og fremstod som både dyktig og profesjonell.
Selgeren var derimot en typisk selger – veldig flink til å prate, og nesten så man får følelsen av at han er ens beste venn. Han forsikret oss om at oppsigelsen av vårt gamle alarmanlegg ikke ville by på noen problemer. Vi hadde et delt anlegg sammen med min 92 år gamle svigermor, og planen var at hun skulle beholde sitt anlegg.
Novus opplyste at de ville dekke oppsigelsestiden hos det gamle selskapet, slik at vi ikke skulle få noen ekstra kostnader. Beløpet ble trukket fra det vi betalte for det nye anlegget, noe som i utgangspunktet var greit. Likevel opplevdes det som om vi i praksis måtte betale de tre månedene med oppsigelsestid selv.
Det selgeren ikke informerte om – og som han burde vært klar over – var at det gamle alarmselskapet krevde en skriftlig bekreftelse fra meg for å kunne si opp avtalen. Denne henvendelsen ble sendt til min 92 år gamle svigermor, som naturlig nok ikke fikk med seg hva dette gjaldt. Resultatet var at oppsigelsen ikke ble registrert i tide. Siden det er tre måneders oppsigelsestid hos det gamle selskapet, må vi derfor betale der frem til mai.
Overgangen ble altså langt fra så problemfri som lovet. Etter min mening burde Novus ha tatt ansvar for dette og dekket merkostnadene. Jeg velger likevel å ikke bruke mer energi på saken, men det er klart at slike opplevelser gjør at man sitter igjen med en dårlig følelse.
Novus ba meg ta kontakt, noe jeg gjorde. Samtalen resulterte dessverre mest i bortforklaringer og påstander om at det andre selskapet hadde gjort feil. For meg er det frustrerende å måtte bruke fritiden min på å rydde opp i noe som ble lovet skulle gå knirkefritt.
Konklusjonen blir derfor den samme: Det oppstår ofte problemer ved slike overganger, til tross for hva som loves i salgsprosessen. Jeg velger derfor å fjerne én stjerne fra vurderingen.

28 octobre 2025

Réponse : novussystems.no

Hei Håkon, og takk for tilbakemeldingen. Det høres ut som en feil har skjedd her i ditt tilfelle. Vi har egne rutiner for håndtering av oppsigelse som sørger for en smertefri overføring.

Kan så du vennligst kontakte vår kundeservice på 69 31 00 10 eller kundeservice@novussystems.no slik at vi får undersøket saken?

På forhånd, tusen takk. Mvh Novus

Punktlig oppmøte iht

Punktlig oppmøte iht. avtale. God forklaring av virkemåte for de enkelte komponenter. Nøye montering av komponenter. Kundeservice og montering i særklasse. Anbefales..

15 janvier 2026

Réponse : novussystems.no

Tusen takk for tilbakemeldingen Frank. Trygghet skal ikke slarves - så veldig kjekt å høre at du er fornøyd kvaliteten på arbeidet. Ha en fin dag! Mvh Novus

Installatør var hyggelig og service…

Installatør var hyggelig og service innstilt.
Lett å snakke med og hadde veldig god struktur på jobben han utførte.

6 janvier 2026

Réponse : novussystems.no

Hei Bjørnar og tusen takk for tilbakemeldingen. Håper løsningen står til forventningene! Ha en fin dag. Mvh Novus

Alt ble som avtalt med selger

Alt ble som avtalt med selger. Hyggelig montør, med god kunnskap i faget, tok seg god tid til å forklare og lære bort systemet. Kan ikke si noe om selve systemet da jeg ikke har fått brukt det noe særlig enda.

7 janvier 2026

Réponse : novussystems.no

Godt å høre du er fornøyd med prosessen hittil Krister! Gi oss gjerne en tilbakemeldingen når du føler du har mer erfaring med løsningen også - Tusen takk! Ha en fin dag. Mvh Novus

Hei for noen dager sidden fikk jeg…

Hei for noen dager sidden fikk jeg igjen besøk av den blide og hyggelige montøren Kristian i fra Novus som gjorde ferdig min Yale doormann sånn att den virker i mot alarmen i fra dem og det var et meget hyggelig besøk av en som vet hva han gjør så nå er alt helt i orden og etter mitt ønske og jeg må nyare si igjen att jeg er meget godt fornøyd med den gode servicen.og kan bare anbefale dem på det sterkeste.

3 décembre 2025

Réponse : novussystems.no

Hei Stein og tusen takk for tilbakemelding på service fra oss. Glad du er fornøyd med montøren - vi er heldige som har han på laget! Mvh Novus

Skikkelig service, skikkelige kvalitetsprodukter = ingenting å lure på!

Alt fra planlegging til salg og montering ble gjort på en profesjonell, hyggelig og grundig måte. Og utrolig nok: Helt uten unødvendig og dårlig begrunnet svartmaling av andre aktører innenfor alarmbransjen! Befriende og tillitsvekkende på samme tid, at montøren og salgsavdelingen i Novus har såpass stor selvsikkerhet og tro på eget produkt at de slipper å bruke billige og skitne triks for å trekke til seg kunder. Her har andre selskaper enormt mye å lære av Novus.

Skal jeg være helt ærlig, betaler jeg heller 3-4 ganger så mye for denne opplevelsen av trygghet, service og kvalitet i et såpass viktig produkt, enn å måtte snakke med én eneste løk til fra andre alarmselskap som oppfører seg som en kombinasjon av mafia og sladrete tenåringer.

Hipp hurra for Novus!

5 décembre 2025

Réponse : novussystems.no

Hei Kevin, Tusen takk for skryten. Vi jobber aktivt mot en sunnere standard for det viktige sikkerhetsmarkedet i Norge - både for kundene og de ansatte i bransjen. Alltid kjekt når det blir sett. Ha en fin dag videre! Mvh Novus

Bare positivt!

Montør var hyggelig, utførte monteringen raskt. Fikset nedlasting av app på min telefon. Instruktiv gjennomgang av bruk av app og alarmsystem.

3 décembre 2025

Réponse : novussystems.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Louis! Godt du er fornøyd med opplæringen fra montør. Ha en fin dag! Mvh Novus

God service og gode produkter

Alltid bra levert på både installasjon og service. Har brukt Novus i noen år nå og er meget fornøyd.
Behjelpelig på kundeservice, montørene er alltid superhyggelige.

4 décembre 2025

Réponse : novussystems.no

Hei André, det er alltid kjekt å høre fra erfarne kunder. Tusen takk for tilbakemeldingen og din tillit til oss. Ha en fin dag! Mvh Novus

Hyggelig installatør

Hyggelig installatør, som ordnet ekstra røykvarsler til oss. Han plukket ned alt det gamle og.
Kunne lagt plast for seg, og papp for seg, så hadde det blitt lettere for meg å kaste.

26 novembre 2025

Réponse : novussystems.no

Tusen takk for den konstruktive kritikken, Inger! Det hjelper oss i å forbedre våre prosesser. Glad for å høre at du ellers er fornøyd. Ha en fin dag! Mvh Novus

Veldig hyggelige og profesjonelle…

Veldig hyggelige og profesjonelle medarbeidere som leverte 100%. Kan anbefales!

24 novembre 2025

Réponse : novussystems.no

Tusen takk for tilbakemeldingen Paal! Trygghet krever alltid 100% - godt å høre at dette reflekteres i vår leveranse til deg også. Ha en fin dag! Mvh Novus

Kjempe rask og flink montør

Kjempe rask og flink montør. Flink til å informere og forklare. Svarte på alt jeg lurte på.

17 novembre 2025

Réponse : novussystems.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Stine! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med oss. Mvh Novus