L'entreprise a répondu
Kundeservice var behjelpelig, men elektriker fikk ikke tak i hjelp når han hadde problem med en termostat. Det virket som han var avhengig av en enkelt person med spesialkompetanse. Det virket som Ele... Voir plus
L'entreprise a répondu
Utrolig fornøyd! Dette var en effektiv og oversiktlig løsning som virkelig imponerte meg. Hele prosessen var lett å forstå, med klare og enkle instruksjoner. I tillegg følte jeg meg godt ivaretatt gje... Voir plus
L'entreprise a répondu
Safey is Norway’s only fully integrated home system provider, combining security, smart home, energy, and fiber internet in one complete solution. We aim to lower prices while pioneering new technologies that simplify everyday life. Our offering includes: Safety & Security – advanced fire and burglary protection. Smart Home Solutions – seamless automation for a modern lifestyle. Energy Management – direct integration with the Nord Pool power exchange, enabling government support of up to NOK 10,000 per customer. Fiber Internet – record-low prices with Wi-Fi 6 routers and full service included. Safey delivers future-ready homes with unmatched value and innovation.
Karihaugveien 89, 1086, Oslo, Norvège
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det er 7 uker siden oppstarten med Safey. Var en elendig oppstart der ingen ting fungerte og utstyret var ikke på plass. Etter å ha mottatt alt utstyr har jeg fremdeles ikke internett i halve boligen. De lovet også å ikke fakturere meg før de fant en løsning for meshsystemet deres som ikke fungerer. Det løftet er brutt og faktura mottatt. Det er nå ca 4 uker siden "teknisk-support" skulle se på saken og jeg har ikke hørt noen verdens ting. Jeg har kjøpt en avtale med binding i 12 mnd og har tilbudt de å avslutte tjenesten umiddelbart og i tillegg betale de for deler av avtaleperioden. Men de tviholder på meg som kunde selv om tjenesten deres ikke fungerer og jeg må ha to internettleverandører for å ha et fungerende kontor. De svarer også på anmeldelser som denne med at jeg skal ta kontakt med kundeservice. De svarer på den første henvendelsen også må man lage nye review for å få nok oppmerksomhet til at de svarer på andre henvendelser eller oppfølgingsspørsmål
Hyggelig frøken på telefonen. Så håper jeg produktet leverer som forventet når det blir levert.

Réponse : Safey
Utstyret fungerer ikke som det skal, og jeg er veldig misfornøyd med kvaliteten. I tillegg har servicen vært altfor dårlig – jeg har ikke fått den hjelpen jeg forventet. Kan dessverre ikke anbefale dette i det hele tatt.

Réponse : Safey
Safey sliter med å levere tjenester i henhold til løfter og de sliter da spesielt med å være imøtekommende når man blir truffet av skuffelsen som er "å høre på selgerne" og de på andre siden av telefonen.
Selv om et par ansatte kanskje prøver å være behjelpelige, så er resten av ledelsen ikke det.
Vær varsom med å inngå avtaler uten noen form for skriftlig dokumentasjon da safey er mer enn villig til å bruke enormt med tid og resurser for å sørge for at de får hundrelappene sine.
Alt i alt så angrer jeg på alle kjøp av tjenester fra safey.

Réponse : Safey
Forferdelig leverandør. Styr unna!!!!!
Var så uheldig og kjøpte internett fra denne leverandøren. Før inngåelse sa jeg ifra at jeg hadde telenor og t-we boks og at jeg kun inngikk avtale hvis jeg kunne bruke t-we boksen sammen med deres ruter. Fikk til svar at dette ikke var noe problem for telenor hadde godkjent dette. Når jeg satte opp ruteren fikk jeg selvfølgelig ikke noe tv signaler. Prøvde å ringe kundeservice kl 09 på morgenen men kom ikke igjennom men ble fortalt at de skulle ringe opp igjen så fort som mulig. Kl 15.35 ble jeg ringt opp og han beklaget så mye men at det hadde vært masse å gjøre. Forklarte problemet og fikk til svar at det skjønte han ikke noe av og bortforklarte dette med at telenor måtte ha gjort endringer. Ringte da telenor og kom igjennom til kundeservice med en gang og han sa at telenor aldri hadde gitt noen tillatelse til å bruke deres tvboks sammen med en anne ruter enn sin egen ruter. Viste til vilkårene for tv og internett fra telenor. Har nå vært uten tv i en mnd og krangler fremdeles med Safey ang oppsigelse av internett fra dem. Har sendt inn angrekjema og skrevet eks antall mailer som man ikke får svar på. Blir gudskjelov koblet til telenor igjen.
Kurt Hag

Réponse : Safey
Fint. Pushet akkuratt pause. Fint at de forstår at det ikke lønner seg å bytte strømmen hos meg og hørte på når jeg sa jeg ikke hadde råd til alarm😊 hyggelig dame som forklarte om tv og Internett som passet meg😊 takk for en hyggelig prat

Réponse : Safey
Virket ryddig, og var ryddig.
Gikk an å få tilpasset monteringsdagen.
Hyggelig og ryddig selger.
Hyggelig montør.

Réponse : Safey
Det er fint å bli kontaktet for å sjekke at alt fungerer som det skal.det var også en hyggelig person som tok kontakt så fet var bra

Réponse : Safey
Oppstarten med Safey har vært svært dårlig. Jeg mottok ingen informasjon om tidspunkt eller dato for overgangen til Safey som internettleverandør. Internett fra Telenor ble plutselig avsluttet uten at Safey hadde levert ny ruter, noe som førte til at jeg sto uten fungerende internett.
Nå, 14 dager etter oppstart, har jeg fortsatt ikke mottatt alt utstyret som trengs for å få internettdekning i store deler av huset. Situasjonen forverres ytterligere av at det er svært vanskelig å komme i kontakt med kundeservice. Telefonen blir konsekvent ikke besvart, og køsystemet bryter samtalen etter noen minutter med beskjed om at de skal ringe tilbake – noe de ikke gjør.
Jeg har forsøkt å ringe minst 30 ganger de siste 14 dagene og har kun kommet gjennom to ganger. Til tross for løfter om tilbakeringing har jeg fortsatt ikke blitt kontaktet. I tillegg nekter de å oppheve abonnementet, selv om tjenesten de leverer ikke er i tråd med det som ble lovet.
Samlet sett fremstår oppstarten og oppfølgingen fra Safey som svært mangelfull - unner ingen å måtte forholde seg til denne leverandøren

Réponse : Safey
Ansatte tar seg til rette og parkerer på private parkeringsplasser og forlater de for kvelden, så folk som jobber natt ikke kan parkere når de kommer hjem. Skikkelig uproft. Siden bilen er registrert på selskapet, så kan man heller ikke ringe for å få tak i noen, siden dette er på natta. Dette er rett og slett dårlig oppførsel.

Réponse : Safey
For det første kommer de på døra når når det ikke er lov, ref markedsføringsloven! Selger tv og internett og opplyser ikke om at det er streaming. Tok i bruk angrerettloven, Forbrukerrådet. Til slutt måtte de innrømme feil i forhold til markedsføringsloven. Har klaget utallige ganger, kundeservice er uakseptabelt og inkompetent. Man svarer ikke en kunde at vi kan klage til « kuene kommer hjem» Alt er dokumentert! STYR UNNA! Uansett tilbud. Sjekk likviditeten til firmaet. Daglig leder, Fredrik Frej er ikke løsningsorientert! Igjen STYR UNNA! Verdt å betale noen kroner mer for en seriøs leverandør.

Réponse : Safey
Hyggelig selger han Halvard, vi får se om han får en deal

Réponse : Safey
Veldig hyggelig selger, veldig happy med produktet!

Réponse : Safey
Stadig feil på internett. Helt siden overgangen til Safey. Hastigheten svarer til det abonnementet det er betalt for. Men enkelte strømmetjenster er ikke tilgjengelig via WIFI ruter, som Showtime og Britbox. Også stadig problemer med NRK netttv, enkelte programmer er ikke tigjengelige og en må restarte ruter for å kunne se de.
Har meldt feil flere ganger men ingen ting er blitt gjort for å løse feilen.

Réponse : Safey
Når jeg gikk over til Norgespris var det ikke lenger gunstig å ha automatisk styring. Men når de avsluttet avtalen kidnappet Safey óg automatikken og gir meg ikke adgang til å slå på/av via appen og ingen instruks om hvordan automatikken settes ut. Uten varmtvann iover helgen nå da kundetjeneste ikke er åpen.

Réponse : Safey
Jeg skriver denne anmeldelsen etter over et halvt år som Safey-kunde. Jeg kjøpte løsningen både hjemme og på hytta samtidig.
Det positive først:
-Prinsippet og teknologien for å regulere strømforbruket etter prisen er godt, og fungerer fint uten at man egentlig trenger å tenke over det.
-Kundeservice svarer forholdsvis raskt og informativt.
De negative/øvrige opplevelsene er imidlertid langt flere; her i kronologisk rekkefølge.
-Smartpluggene var umulige å oppdrive på tidspunktet jeg fikk systemet innstallert, og kom over to måneder etter installasjonen (med tilsvarende manglende strømsparing på varmeovner). En drøy uke etter det igjen kom temperatursensorene (etter påminnelse) som man igjen trenger for å få smartpluggene til å funke i praksis.
Appen generelt: Mangler bruksanvisning, så man må prøve seg litt fram eller kontakte kundeservice om alt man lurer på. Det viste seg at laveste temperaturgrense appen tillater er 15 grader, som gjorde at ønsket om å regulere grunnvarmen på hytta (ca 10 grader) etter strømprisen var umulig. Gjelder for så vidt også varmen i kjelleren i huset.
-Selger sa at varmepumpa "enkelt" kunne kobles opp mot appen/strømprisene. Den må kobles opp via Google Home og kan ikke reguleres direkte som de andre enhetene, men via andre enheter kun når de skrur seg av og på etter strømprisene (f.eks varmepumpe på når varmtvannsbereder går på). Ikke så praktisk hvis man vil ha varierende temperaturer i løpet av ukedag/helg.
-Umodent system de første ukene etter kjøpet (hvor jeg var ofte inne og sjekket), hvor det ble hentet helt feil strømpriser i forhold til det som vistes på Nordpools egne sider.
-Etter noen måneder falt alle enheter plutselig ut fra appen, og måtte legges til manuelt. Siden styringsenhetene til gulvvarme på badet ikke kommuniserte godt med appen (kjent problem) måtte reset/re-installasjonsprosessen kjøres igjen og igjen og igjen før det fungerte (ca 30 forsøk den ene dagen det faktisk gikk, noen timers arbeid).
-Etter 6 mnd bruk gikk jeg tilbake og sjekket strømregningene for tilsvarende måneder mars-oktober før og etter installasjon. Det viste seg at jeg ikke hadde spart noe en eneste måned på nettleie, som Safey selv reklamerte sterkt med at man ville. Etter å ha kontaktet kundeservice om hvordan man kunne justere denne enda strengere, fant jeg ut at den aldri har vært aktivert. Den lå under den intetsigende benevnelsen "sikringsvern". I følge Safey "setter elektrikeren oftest opp systemet ved installasjon". Men her var det altså opp til meg å vite at det manglet. Og noen erstatning kom ikke på tale.
Alt i alt flere dårlige erfaringer enn gode. (og da har jeg ikke tatt med i betrakningen at nåværende Norgespris gjør systemet lite lønnsomt)

Réponse : Safey
Når nettet ble omkoblet fra Telenor så var hastigheten betraktelig dårligere, men de var raske til å sende ut teknisk support. Det oppleves som veldig positivt at det kom en hjem og han var veldig behjelpelig og fant ut av problemet. Nettet er stabilt og absolutt tilfredsstillende.