Nowazarowka Avis

1 292
TrustScore 4 sur 5

Noté 1 sur 5 étoiles

Firma krzak. Myślałam, że kupuje lampy od polskiego dystrybutora, a okazuje się ze pomimo iż lampy przyszły srebrne ( na zdjęciu nie było tego widać) to muszę na własny koszt odesłać je do Holandii i... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Pierwsza szybka dostawa do paczkomatu DPD. Druga dostawa opóźniona - powód: współpracują z DPD, który ma za małe i przepełnione paczkomaty, w związku z czym paczka jest nie wiadomo gdzie. Brak możliwo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Znalazłam jarzeniówkę, której nigdzie nie mogłam już znaleźć (niestandadowe wymiary), ponadto strona podpowiedziała mi zastępczą świetlówkę led. Ponieważ, jak się okazało jarzeniówek wyprodukowanych p... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires
  2. Fournisseur d'ampoules
  3. Conseil en technique d'éclairage
  4. Grossiste en éclairage

Écrit par l'entreprise

NowaŻarówka.pl specjalizuje się w internetowej sprzedaży różnego rodzaju żarówek, świetlówek, opraw oraz aparatury renomowanych marek takich jak Philips, Osram, Sylvania czy holenderskiej firmy Noxion. Dzięki naszemu wieloletniemu doświadczeniu, mogą Państwo liczyć na fachową pomoc oraz poradę w wyborze odpowiedniego oświetlenia zarówno dla firm jak i dla klietów prywatnych.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(1 292)

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Problem z pakowaniem!

Produkty są dobre natomiast sposób pakowania bardzo słaby. Paczka przesłana z żarówkami przez DPD do paczkomatu była całkowicie pognieciona, z dziurą tak, że można wyjąć zawartość a część produktów była uszkodzona/rozbita. Proces reklamacji skomplikowany na tyle, że nie opłaca mi się marnować czasu na reklamację 2 rozbitych żarówek. Jarek

3 mars 2026

Drogi Jarku,

Dziękujemy za opinię i recenzję produktu Nowazarowka.

Przykro mi, że Twoje zamówienie uległo uszkodzeniu podczas transportu. Pragnę zaznaczyć, że procedura reklamacyjna nie jest skomplikowana, a z tego, co widzę, nie podjąłeś żadnych prób skontaktowania się z naszym działem obsługi klienta w sprawie wymiany lub zwrotu kosztów.

Możesz skontaktować się z naszym zespołem bezpośrednio za pośrednictwem naszej strony internetowej lub wysłać wiadomość e-mail na adres info@nowazarowka.pl.

Nasz zespół dołoży wszelkich starań, aby spełnić Twoje potrzeby.

Nie Polecam

Niestety, cały proces zakupowy mało transparentny, dodatkowe opłaty za zamówienie najpierw pokazuje od cen brutto a następnie liczy od cen netto przez co mimo dołożenia dodatkowych towarów i tak zaplacilem za zbyt małe zamówienie. Do tego sklep jest w domenie PL, na stronie piszą, że są polskim oddziałem firmy a następnie wysyłają z NL i zwrot jest nieopłacalny. Można się naciąć i to zdrowo. Nie polecam. Lepiej kupić w Polsce i mieć komfort zwrotu

30 janvier 2026

Drogi Arek,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią o NowaŻarówka.

Przykro nam słyszeć, że Twoje doświadczenie nie spełniło oczekiwań. Chcielibyśmy jednak wyjaśnić kilka kwestii poruszonych w Twojej recenzji.

Wszystkie ceny oraz ewentualne dodatkowe koszty są wyświetlane w trakcie procesu składania zamówienia, przed dokonaniem płatności. Całkowita wartość zamówienia jest jasno pokazana i musi zostać zaakceptowana przed jego złożeniem. Jeśli zamówienie nie spełnia minimalnej wartości, informacja ta jest widoczna na ostatnim etapie finalizacji zakupu.

NowaŻarówka jest jednym ze sklepów internetowych prowadzonych przez Any-Lamp BV. Obsługujemy wiele lokalnych sklepów internetowych w różnych krajach Europy. Choć ten sklep działa pod polską domeną i w polskiej wersji językowej, nasze centrum logistyczne oraz magazyn znajdują się w Holandii. Informacje te są dostępne w sekcji „O nas” na naszej stronie internetowej.

Wysyłka z Holandii oraz koszty zwrotów są również jasno opisane wcześniej w naszej polityce dostaw i zwrotów. Klienci mogą zapoznać się z tymi informacjami przed złożeniem zamówienia i zdecydować, czy takie warunki im odpowiadają.

Rozumiemy, że zakupy w sklepie międzynarodowym nie zawsze są odpowiednie dla każdego. Naszym celem jest pełna przejrzystość zasad działania i warunków sprzedaży. Jesteśmy europejskim sprzedawcą i działamy zgodnie z obowiązującymi przepisami Unii Europejskiej.

Jeśli podczas procesu zamówienia pojawiły się jakiekolwiek wątpliwości, nasz zespół obsługi klienta chętnie pomoże wyjaśnić wszelkie koszty lub zasady jeszcze przed złożeniem zamówienia.

NowaŻarówka

Bez uwag.

...milczenie Klienta czasami oznacza, że wszystko bardzo dobrze. Trochę sie dokroryzowalem z barwą swiatła, ale ostatecznie 2700 K to moim zdaniem dobry/ciepły wybór. Szkoda że te plastilowe rury aż tak bardzo się uginają ale dla mnie to nie miało znaczenia bo swietlówki mam ukryte/niewidoczne.

22 janvier 2026

Nigdy więcej

Nigdy więcej. Sprzedają z Holandii ale o tym dowiadujesz się gdy przyślą fakture. Prezentują ceny brutto a gdy płacisz liczą Ci w netto i doliczają za zbyt małe zamówienie. Brakt transparentnosci procesu sprzedaży.. Szkoda dawać im zarobić, już lepiej kupić drożej w prawdziwej polskiej firmie a nie u kogoś kto udaje, że sprzedaje z PL. Nie polecam.

30 janvier 2026

Szanowny Panie Honotu,

Dziękujemy za opinię i recenzję dotyczącą Nowazarowka.

Przykro nam, że ta transakcja nie spełniła Państwa oczekiwań.

Dla jasności, NowaZarowka.pl jest polskojęzyczną stroną internetową Any Lamp B.V., spółki z siedzibą w Holandii. Informacja ta jest podana na naszej stronie internetowej oraz na fakturze. Ceny są podane w złotych polskich.

W przypadku transakcji B2B wewnątrz Wspólnoty ceny są podane bez podatku VAT, ponieważ podatek VAT jest naliczany zgodnie z obowiązkowym mechanizmem odwrotnego obciążenia zgodnie z przepisami UE. Jest to standardowa praktyka w przypadku transgranicznej sprzedaży B2B w UE i nie jest opcjonalna.

Minimalna wartość zamówienia i dopłata za małe zamówienia to odrębne warunki. Wszelkie obowiązujące dopłaty są ponownie obliczane i wyświetlane przed potwierdzeniem zamówienia przy kasie.

Informacje te zostały sprawdzone i potwierdzone przez nasz zespół obsługi klienta na podstawie szczegółów zamówienia.

Traktujemy przejrzystość poważnie i żałujemy, że ta sytuacja doprowadziła do nieporozumienia. W razie dalszych pytań nasz zespół obsługi klienta jest zawsze do Państwa dyspozycji.

Noté 1 sur 5 étoiles

3 tygodnie czekania na zamóiweniai…

3 tygodnie czekania na zamóiweniai wciąz go nie orzymaliśmy. Napisalismy 2 meile i zero kontaktu. Nie wiem czy ktośkolwiek otrzymuje zamóiwenia czy poporstu tylko mnie oszukali . Kwota na blisko 300 zł .Dobrze ze nei kupiłem tam lamp droższych. KAsy pewnie nei odzyskamy ale zgłosimy sklep .

23 décembre 2025

Drogi Adrianie,

Dziękujemy za opinię i recenzję produktu Nowazarowka.

Przykro mi, że nie otrzymałeś jeszcze swojego zamówienia. Sprawdziłem to i potwierdzam, że zamówione przez Ciebie produkty nie są dostępne w magazynie, a najbliższy możliwy termin wysyłki to 30 stycznia. Być może nie zauważyłeś tego podczas składania zamówienia.

Nie widzę również żadnych wiadomości e-mail wysłanych do nas w tej sprawie. Dla Twojej informacji, prawidłowy adres e-mail to info@nowazarowka.pl.

Poinformuję nasz zespół obsługi klienta, który wkrótce skontaktuje się z Tobą, aby Ci pomóc.

Noté 1 sur 5 étoiles

Tragedia. Zamówiliśmy nową lampę Philips 400W metalohalogenową. Przyszło jakaś używana zepsuta lampa, w której coś lata. Lampa była chyba „naprawiana”. Widoczne jakieś dziwne klejenia itd. Ogólnie jedna wielka pomyłka!! Gdybym mógł wrzucić zdjęcia to bym to zrobił!! NIE POLECAM NIKOMU!

8 janvier 2026

Drogi Pawle,

Dziękujemy za opinię i recenzję produktu Nowazarowka.

Bardzo mi przykro, że Twoje zamówienie uległo uszkodzeniu podczas transportu. Poprosiłem Cię o podanie dodatkowych informacji, abyśmy mogli zlokalizować Twoje konto i złożyć reklamację, ale nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Proponuję skontaktować się bezpośrednio z naszym zespołem obsługi klienta pod adresem info@nowazarowka.pl. Możesz również skontaktować się z zespołem za pośrednictwem naszej strony internetowej:

Zespół Any-Lamp

Źle dobrana jarzeniówka

Źle dobrana jarzeniówka, system podpowiedzial mi zamiennik za jarzeniówkę której szukałam. Okazała się niewłaściwa. Odsyłka za granicę kosztuje wiecej niż zakup zarówek. Ostatni raz w tym sklepie.

10 décembre 2025

Droga Anna

Dziękujemy za opinię i recenzję dotyczącą Nowazarowka.

Bardzo mi przykro, że otrzymałaś niewłaściwy produkt. Nie widzę, abyś poinformowała o tym nasz dział obsługi klienta, który mógłby Ci pomóc.

Możesz skontaktować się z nim pod adresem info@nowazarowka.pl.

NIe otrzymałem swojego zamówienia

NIe otrzymałem swojego zamówienia, zero kontaktu ze strony sklepu mimo wysłania wielu emaili. Nie podany numer telefonu do kontaktu. Żenujące w dzisiejszych czasach, że wciąż istnieją takie sklepy. Straciłem prawie 300 zł !!! Nie polecam nikomu.

2 décembre 2025

Drogi Art,

Dziękujemy za opinię i recenzję produktu Nowazarowka.

Bardzo mi przykro, że nie otrzymałeś swojego zamówienia. Według linku DPD racking zostało ono dostarczone 4 grudnia.

Sprawdziłem i nie widzę żadnego kontaktu od Ciebie w tej sprawie z naszym zespołem obsługi klienta. Poproszę, aby skontaktowali się z Tobą w ciągu godziny, aby udzielić pomocy.

Pamiętaj, że nie mamy numeru telefonu, ale nasi klienci mogą wysłać e-mail na adres info@nowazarowka.pl, aby uzyskać pomoc.

Termin dostarczenia towaru masakryczny

Termin dostarczenia towaru masakryczny

1 décembre 2025

Drogi Piotrze,

Dziękujemy za opinię i recenzję produktu Nowazarowka.

Bardzo mi przykro, że nie jesteś zadowolony z czasu dostawy zamówienia. Zgodnie z linkiem do śledzenia przesyłki DPD, zamówienie zostało wysłane 02.12.2025 r. i dostarczone 05.12.2025 r.

Należy pamiętać, że nasze terminy dostaw wynoszą od 2 do 5 dni roboczych, co moim zdaniem DPD dotrzymało w tym przypadku. Niemniej jednak poproszę nasz dział obsługi klienta o skontaktowanie się z Tobą w celu omówienia Twoich wątpliwości.

Nowazarowka

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus