Al enige tijd heb ik tinnitus en hoor ik wat minder. Ruim een jaar geleden was Oorwerk Schiedam door een vriendin met dezelfde klachten aanbevolen. Ik ben hier geweldig goed geholpen. Na een uitgebrei... Voir plus
Lisez les avis des autres
Helaas geen prettige ervaring met Oorwerk. Ze hebben keuze uit 1 merk hoortoestellen. Het hele proces van eerste contact tot gereed liggen van test hoortoestellen duurde meer dan 2 maanden. Daarnaast... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima begeleiding en ontzettend goede uitleg! Luisteren goed naar alle vragen, niets is raar of teveel. Fijne vriendelijke mensen. Zeer zeker een aanrader om de twijfels over minder horen te bespre... Voir plus
Zeer kundig - vriendelijk-behulpzaam! Mijn moeder is 97 jaar en moeilijk vervoerbaar ,dit was geen probleem : Simone kwam bij haar thuis alle testen doen. Door haar geweldige advies is het gehoor d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Oorwerk heten audiciens ‘uwdiciens’, want wij begrijpen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. Wij houden van een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak.
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Wij zijn zeer tevreden met sjanada en…
Wij zijn zeer tevreden met sjanada en Dennis( filiaal schiedam) bedankt voor de zeer goede service en het meedenken voor een goede oplossing.
Mijn verstandelijke gehandicapte zoon gaat gewoon graag alleen naar hun toe voor een vraag of hulpvraag.
Bedankt
Ina boer/ dave de jong
Uitstekende service
Gisteren deed mijn gehoorapparaat het plotseling niet meer, zonder gehoorapparaat de dag door komen is geen optie want ik hoor bijna niets.
En…… de volgende dag zou ik naar het buitenland gaan. Help.
Oorwerk Bergen gebeld en ik kon direct komen.
De microfoon was stuk, in beiden apparaten is door de audicien een nieuwe geplaatst en ik kan weer goed horen. Wat een service en ik hoefde ook niets te betalen.
Wat heerlijk om dit mee te maken, geeft vertrouwen. Dank jullie wel.
Fijne ervaring
Hoewel ik helaas niet de voor mij geschikte hoortoestellen heb kunnen vinden, ben ik wel heel tevreden over dit bedrijf. Het personeel is kundig en heel vriendelijk. Een speciale pluim verdient Marc (of is het Mark) van de vestiging aan het Koningin Julianaplein, locatie zorgboulevard bij het ZMC in Zaandam. Dank.
Top geholpen advies gekregen op maat…
Top geholpen advies gekregen op maat laten maken ik kan dit iedereen aanbevelen heel leuk team en super goed geholpen in Filiaal Naaldwijk
Het personeel is buitengewoon!
Het personeel is buitengewoon vriendelijk, behulpzaam, bekwaam en zorgvuldig. In cijfers een 10 omdat hoger niet kan. In zeer korte tijd en met twee afspraken heb ik een gehoorapparaat waardoor ik weer volledig kan functioneren.
Oorwerk BV te Amstelveen
Oorwerk BV te Amstelveen; heb net nieuwe oplaadbare Signia Pure 7 IX oortjes aangeschaft. Was voor mij een moeilijke beslissing om van mijn oude op batterijen oortjes over te stappen op de oplaadbare echter dankzij de uitstekende begeleiding van Jimmy Chung a Hing is de overstap goed verlopen. Ben nu heel blij dat ik die stap genomen heb. Mijn ervaring met Oorwerk Amstelveen is in de afgelopen jaren altijd positief geweest en ga met vol vertrouwen verder met de samenwerking!
Nog nooit zo goed geholpen
Wat een verademing is Oorwerk Zoetermeer t.o.v. de bekende merken. Dit is mijn 3e set gehoorapparaten en ik ben nog nooit zo goed geholpen. Ydi is een vakbekwaam medewerker die goed luisterde naar mijn wensen. Heel vriendelijk personeel. Voor mij echt een aanrader
Oorwerk Zaandam,
Oorwerk Zaandam,
Vriendelijk geholpen,vakwerk geleverd,aan alle wensen voldaan.
Blij met mijn nieuwe oren,verademing.
Van 23% gehoor van volledig er weer bij horen
Mijn moeder van 84 jaar was met een gehoor van nog maar 23% volledig geïsoleerd maar bij Oorwerk Amstelveen is ze met veel geduld en en veel zorg door Jimmy geholpen en kan ze nu volledig weer goede gesprekken voeren, tv kijken en genieten van alles om haar heen, heel veel dank!!
Bijzonder vriendelijk geholpen!
Bijzonder vriendelijk en kundig geholpen!
En ik hoor nu links ook goed met n hoorapparaat!
Goede service oorwerk
Ik ben nu een paar keer bij Oorwerk geweest samen met mijn moeder en we zijn daar elke keer fantastisch geholpen.
Het aanmeten van het gehoorapparaat en de hoortesten werden zeer professioneel uitgevoerd. Het personeel is vriendelijk en neemt echt de tijd voor je. We gingen dan ook weg met een heel goed gevoel. Echt vakmanschap! Compliment
uitstekende service
Goed, vriendelijk en deskundig, geholpen. Heldere uitleg en keuzes met een prima resultaat
Na maanden wachten met onderzoeken kwam…
Na maanden wachten met onderzoeken kwam eindelijk voor mij de oplossing en kan ik weer horen, met de kwaliteit en deskundige de jonge man Mark met het meten met de juiste instelling van het het gehoor is het zo fijn om je gewoon weer in mijn omgeving mee kan doen en me niet meer afzijdig hoef te houden
De service ennzeker raadzaam ook het servicepakket afgenomen zou ik zeker naar Oorwerk Zaandam gaan! De medewerker een dikke 10
Geduldig
Geduldig, vriendelijk, veilig en kundig, zo ervaar ik de benadering van audicien Stijn.
Oorwerk Amstelveen verleent uitstekende…
Oorwerk Amstelveen verleent uitstekende service na aanschaf van een gehoor apparaat. Met iedere vraag over je gehoor kun je terecht in deze winkel en wordt je prettig te woord gestaan en geholpen.
Nieuwe hoortoestellen gekocht bi
Nieuwe hoortoestellen gekocht bij oorwerk naaldwijk. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en te adviseren wat bij je past. Ze weten hoe het werkt, Raymond bedankt.
fantastisch geholpen bij oorwerk Naarxe
Mijn moeder is fantastisch geholpen bij oorwerk Naarden. Met veel geduld, zorgvuldige uitleg in uiterst vriendelijke en gezellige sfeer is mijn moeder zeer tevreden aan nieuwe hoorapparaat begonnen. Alle lof voor Nathalie!!
Wat een fijne ervaring met de mensen…
Wat een fijne ervaring met de mensen van Oorwerk Zoetermeer. Ze hebben mijn vader zeer goed en vriendelijk geholpen, met veel geduld en een optimale service. Dank jullie wel!
Ronduit top service
Naast de prettige, persoonlijke maar vooral vakkundige adviezen van Jimmy bij Oorwerk Amstelveen is er nog iets veel belangrijkers…
Door medische omstandigheden moest ik de afspraak van mijn vader meermaals en soms last minute verzetten. De flexibiliteit en het begrip die door Sigrid namens Oorwerk Amstelveen werden getoond zijn ongekend…dank daarvoor!
Binnen een paar weken passende hooroplossing
Vanaf het eerste contact word je snel en efficiënt geholpen. De tests zijn goed, er wordt goed uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Volop ruimte voor vragen. Voor je het weet komt er een kant-en -klare hooroplossing voor je uit. Echt super. Met de service en de nazorg zit het goed; je kunt altijd terecht met eventuele problemen of vragen. Zoals het bij Oorwerk gaat hoort het te zijn.
En savoir plus sur les différents types d'avis.