Voor mij de Beste Audicien. Al meerdere jaren kom ik bij medewerkster Esther.Nu weer voor een nieuwe gehoortest,en ben daar voortreffelijk geholpen.Men nam daar alle tijd voor mij,en uit de test... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al enige tijd heb ik tinnitus en hoor ik wat minder. Ruim een jaar geleden was Oorwerk Schiedam door een vriendin met dezelfde klachten aanbevolen. Ik ben hier geweldig goed geholpen. Na een uitgebrei... Voir plus
Helaas geen prettige ervaring met Oorwerk. Ze hebben keuze uit 1 merk hoortoestellen. Het hele proces van eerste contact tot gereed liggen van test hoortoestellen duurde meer dan 2 maanden. Daarnaast... Voir plus
L'entreprise a répondu
Prima begeleiding en ontzettend goede uitleg! Luisteren goed naar alle vragen, niets is raar of teveel. Fijne vriendelijke mensen. Zeer zeker een aanrader om de twijfels over minder horen te bespre... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Oorwerk heten audiciens ‘uwdiciens’, want wij begrijpen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. Wij houden van een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak.
Coordonnées de contact
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 20 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Snelle en vriendelijke service door Georgette…
Vanmiddag meteen heel goed geholpen door Georgette. Fantastische service. Gisteren gebeld, ik kon meteen komen, zodat mijn hoortoestel weer goed werkt. 5 jaar geleden daar gekocht maar toch ook nu nog goede service.
Sinds enkele weken heb ik…
Sinds enkele weken heb ik hoortoestellen, was even wennen maar de audicien heeft mij uitstekend geholpen met uitleg en service. Ben super tevreden.
Oorwerk Boskoop
Alex dank je wel
Dikke 10 voor Oorwerk loc. Kootwijkerbroek
Onlangs mijn eerste gehoorapparaten laten aanmeten bij Oorwerk loc. Kootwijkerbroek. Met lood in mijn schoenen ging ik naar eerste afspraak (toch wel 'een dingetje': een gehoorapparaat op mijn 57e).. Gerrit van Roekel heeft mij echt geweldig geholpen, hij straalt een deskundigheid uit, is zeer klantvriendelijk en verleent top service. 'k Ben nu zo bij met mijn gehoorapparaten, ik kan weer alle gesprekken volgen: op mijn werk, in de sportschool, bij mijn opleiding, in drukke ruimtes. Slecht horen kost enorm veel energie/ ik werd er ook onzeker van (voelde alsof ik soms niet echt kon meedoen aan gesprekken). Na deze positieve ervaring kan ik echt iedereen aanraden bij twijfel aan gehoor de stap naar een goede Audicien te nemen! Gerrit bedankt voor de zeer prettige behandeling!
Bij Oorwerk Hilversum: top
Bij Oorwerk Hilversum bent u aan het goede adres. Audicien Stijn is een vakkundig, geduldig en een aimabel persoon en geeft uitstekend advies. Ik ben zeer tevreden met zijn service en hij neemt ruimschoots de tijd om de instellingen van mijn hoortoestellen naar mijn wensen in te stellen. De hoortoestellen werken naar volle tevredenheid. Ik ben er zeer content mee. Vijf sterren!
Mijn vader is uitstekend geholpen
Oorwerk Uithoorn heeft mijn vader van 89 jaar oud uitstekend geholpen, en we zijn zeer tevreden met de geboden service. Het personeel luisterden goed naar onze behoeften en gaven gedegen advies. Het personeel was geduldig, vriendelijk en nam ruimschoots de tijd om al onze vragen te beantwoorden. Mijn vader is zeer tevreden en daarom geeft hij 5 sterren
Prima geholpen door Oorwerk Uithoorn
Prima geholpen door Oorwerk Uithoorn. Aanrader!
Een nieuw gehoorapparaat aanlaten meten…
Een nieuw gehoorapparaat aanlaten meten door oorwerk Uithoorn, zeer prettig geholpen door het personeel.
Zeker vijf sterren waard.
Ik ken Oorwerk Bergen (nh) van mijn…
Ik ken Oorwerk Bergen (nh) van mijn buurvrouw (94 jaar). Zij kwam er al lang en was (nog steeds) tevreden. Toen duidelijk werd dat ik alleen mijn werk goed kon blijven doen als ik gehoorapparaten zou nemen, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en daar ook voor mezelf naar binnen gestapt. Ik ben heel blij met het snelle en goede resultaat: fijne apparaten, goede hulp en laagdrempelig. TOP!
Hele goede service en goede vakbekwame…
Hele goede service en goede vakbekwame mensen die de tijd voor je nemen .
Erg vriendelijk al met al zeer te vreden over deze zaak oorwerk Uithoorn beveel het graag aan .
Ik ben al vrij lang klant van Oorwerk…
Ik ben al vrij lang klant van Oorwerk Uithoorn. En ben op goede en prettige wijze geholpen. Ook heeft men oog voor de situatie thuis en hebben me geholpen om ook thuis een optimale gehoorsituatie te creëren. Dus geven heel veel advies en medewerking.
Top vakmensen
Mijn vader van 91 jr komt er al lange tijd. Ze helpen zo goed en nemen alle tijd voor hem. Niks is hen te veel.
Bedankt.
Dochter van Henk Krops
Top service en begeleiding.
Kan met een groot en klein probleem altijd terecht bij Oorwerk Naaldwijk. Bij andere audiciën bedrijven moet ja vaak lang wachten soms wel 2 maanden. Vaak kan je de volgende dag hier al terecht. Er wordt goed naar je geluisterd. Wat voor mij als slechthorende erg belangrijk is. Ook de zwaarte gehoorverlies wordt hier niet onderschat.
Bedankt voor alle goede zorgen Team Naaldwijk.
Oorwerk Uithoorn top
Ik ben er voor mijn moeder van 96 geweest. We werden zeer vriendelijk ontvangen. Onder deskundige begeleiding werd haar de goede oortjes aangemeten en ingesteld. Mijn moeder is zeer tevreden en ik dus ook. Ze kan weer goed horen wat er op de tv wordt gezegd en in de dag opvang hoort ze iedereen ook weer goed.
Wij zijn bij oormerk in Uithoorn op…
Wij zijn bij oormerk in Uithoorn op een zeer kundige wijze geholpen onze complimenten.
Zeker het geld waard
Voor de tweede keer Oorwerk Mijdrecht
Ook dit keer ben ik vakkundig en prettig geholpen.
Nog belangrijker is dat ik totaal niet het idee
heb dat ik gehoorapparaten in mijn oren heb.
Dat is een compliment waard.
Service en Meedenken
Ik was al jaren klant bij Kaasschieter in Kootwijkerbroek, nu zij Oorwerk zijn geworden is de service en het meedenken nog net zo goed als voorheen, zeer tevreden.
Ook voor klanten die hoge verwachtingen hebben van hun hoortoestel bieden ze een adequate oplossing, zelfs binnen het budget van de vergoeding van de zorgverzekering.
Ik kan het toestel koppelen aan mijn telefoon, maar ook aan de televisie, wat zeker op de slaapkamer ideaal is, want de rest van het huis wordt dan niet wakker gehouden van de tv.
Ik ben mijn hele leven al slechthorend en had meestal een haat-liefde verhouding met mijn hoortoestellen, maar met deze toestellen is het meer een liefde-liefde verhouding, en vind ik het eigenlijk jammer dat ik ze bijvoorbeeld in het zwembad niet kan dragen.
Maar als dat wel main-stream beschikbaar wordt dan weet ik zeker dat Oorwerk Kootwijkerbroek mij daar op zal wijzen.
Aanschaffen van gehoorapparaten bij Oorwerk in Uithoorn was een goede beslissing
Aanschaffen van gehoorapparaten bij Oorwerk was een goede beslissing. Ik werd goed geadviseerd, alles werd goed uitgelegd, de voor- en nadelen van bepaalde keuzes toegelicht gekregen en dat alles zonder dat er druk werd uitgeoefend om te beslissen. Het te elfder uren toch nog voor een andere optie kiezen was geen enkel probleem. Annika van Oorwerk Uithoorn is een vakkundige en aimabele adviseur/audicien die haar vak verstaat.
Oorwerk Maarn
Het kunnen testen van mijn gehoor en uitproberen wat een gehoorapparaat voor mij kan betekenen, heeft me over een drempel geholpen. Marije heeft me op een prettige en professionele wijze begeleidt bij mijn keuze.
Oorwerk Maarn
Oorwerk Maarn, geduldig, kundig, vriendelijk, hele goede ervaring! Super dame, ga zo door!
Perfecte service
Geen vraag, wel een dikke 10 voor oorwerk Amersfoort. 2023 eind mei met de camper voor 4 weken op vakantie naar Spanje. Nog geen 3 dagen in Spanje ging een gehoor apparaat stuk!! Gebeld met mijn gehoor winkel in Nederland, uit gelegd wat er gaan de hand was !! Franck van de winkel in Amersfoort heeft mij geweldig geholpen …… hij heeft per luchtpost het onderdeel opgestuurd naar de camping waar wij verbleven en na 5 dagen had ik pas echt vakantie: nogmaals Franck bedank voor jullie uitstekende service!! Groet Geert
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.