Pannenwinkel Avis 216

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat een deel van de bestelling niet op voorraad was, kregen we de mogelijkheid om de bestelling op te splitsen en gedeeltelijk te versturen. Super geregeld!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne en duidelijke communicatie wat betreft de levering. Misschien alles iets persoonlijker maken, is fijn. Een persoonlijke tekst, of iets amicaler. Moet natuurlijk ook goed voor jullie voel... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hadden een probleem met een koekepan die nog geen 6 maanden oud was. De klantenservice was heel prettig in de communicatie en snel en heeft ons probleem op een nette manier opgelost. Bedankt! Wi... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine

À propos de Pannenwinkel

Écrit par l'entreprise

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Pannenwinkel is de specialist voor alle pannen van kwaliteitsmerken zoals Fissler, Le Creuset, en WMF. U heeft keuze uit een ruim assortiment van koekenpannen, braadpannen, kookpannen tot complete pannensets. Daarnaast bieden wij pannen aan geschikt voor verschillende soorten warmtebronnen, zoals gas, inductie, elektrisch en halogeen. Heeft u vragen bij de aanschaf van een pan? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Ga naar Pannenwinkel

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer hoogwaardig en kwalitatief goed…

Zeer hoogwaardig en kwalitatief goed product. Ondanks relatief hoog gewicht goed hanteerbaar. Na de pan gereed te hebben gemaakt voor gebruik (inbranden) de eerste ervaringen opgedaan en het verschil t.o.v. een kunstmatige antiaanbaklaag is direct merkbaar.

Kortom, een aanrader en must have voor iedere thuiskok!

15 mai 2026

Levering verliep prima

Levering verliep prima, tussentijdse communicatie kan verbeteren.
Na bevestigingsmail bestelling tot aan levering 5 dagen later niets gehoord.
Zeker met alle fake websites is dat toch snel beetje verontrustend

12 mai 2026

Klantenservice

Wij blijven klant!

16 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Pannenwinkel.nl heeft een systeem…

Pannenwinkel.nl heeft een systeem bedacht om zijn klanten vooral niet te helpen. Ik had een grote bestelling bij ze gedaan (ruim 500 euro) waaronder een steelpan die na twee keer in de vaatwasser (want hij was volgens hun site vaatwasbestendig) aan de rand verkleurde. Ik zond een mail plus foto van de verkleuring naar hun klantenservice. Dat was niet voldoende, ik moest een foto sturen van de hele pan. Ik weer foto's maken van de hele pan, voor, achter, links, rechts, enfin dat was niet voldoende want op de overzichtfoto's was weer niet de schade te zien. Nee, klopt, dat kan alleen met een close-up foto waardoor die pan er niet helemaal op komt te staan. Ik heb vier! mails gekregen dat er meer foto's moesten komen. Ik heb inmiddels 20 foto's gestuurd en nu met de boodschap dat ik alles ook naar Vara Kassa stuur en naar de consumentenbond. Buiten het feit dat dit wel erg wantrouwend is van Pannenwinkel.nl vind ik het krankzinnig dat je zoveel foto's moet sturen. Mensen om mij heen wilden weten of deze winkel plus producten betrouwbaar waren want zij wilden ook gaan bestellen. Ik heb het ze afgeraden.

28 mars 2026
Logo de Pannenwinkel

Réponse de Pannenwinkel

Beste Monique,

Bedankt voor uw uitgebreide review.

Wat vervelend om te horen dat dit proces zo frustrerend voor u is geweest — dat begrijpen wij heel goed. Het is uiteraard niet onze bedoeling om het onze klanten onnodig moeilijk te maken.

In uw geval heeft ons systeem de schade helaas niet goed kunnen herkennen op de aangeleverde foto’s, waardoor er herhaaldelijk om aanvullende beelden is gevraagd. Wij begrijpen dat dit als omslachtig en wantrouwend kan worden ervaren, en dat is zeker niet de bedoeling.

Om die reden hebben wij uw melding inmiddels handmatig doorgezet naar onze serviceafdeling, zodat deze inhoudelijk beoordeeld kan worden zonder dat u nogmaals extra stappen hoeft te doorlopen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback — dit helpt ons om onze processen te verbeteren.

Team Etrias

Geweldige pannen!!!.

Het product is gemaakt van geweldig kwaliteit waar ik wel eens mee heb gekookt.
Het product gebruikt geen aanbaklagen of andere troep.

12 mars 2026

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus