Zeer hoogwaardig en kwalitatief goed product. Ondanks relatief hoog gewicht goed hanteerbaar. Na de pan gereed te hebben gemaakt voor gebruik (inbranden) de eerste ervaringen opgedaan en het verschi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Omdat een deel van de bestelling niet op voorraad was, kregen we de mogelijkheid om de bestelling op te splitsen en gedeeltelijk te versturen. Super geregeld!!
Hele fijne en duidelijke communicatie wat betreft de levering. Misschien alles iets persoonlijker maken, is fijn. Een persoonlijke tekst, of iets amicaler. Moet natuurlijk ook goed voor jullie voel... Voir plus
Wij hadden een probleem met een koekepan die nog geen 6 maanden oud was. De klantenservice was heel prettig in de communicatie en snel en heeft ons probleem op een nette manier opgelost. Bedankt! Wi... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Pannenwinkel
Écrit par l'entreprise
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Pannenwinkel is de specialist voor alle pannen van kwaliteitsmerken zoals Fissler, Le Creuset, en WMF. U heeft keuze uit een ruim assortiment van koekenpannen, braadpannen, kookpannen tot complete pannensets. Daarnaast bieden wij pannen aan geschikt voor verschillende soorten warmtebronnen, zoals gas, inductie, elektrisch en halogeen. Heeft u vragen bij de aanschaf van een pan? Onze klantenservice helpt u graag verder!
Coordonnées de contact
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Pays-Bas
- klantenservice@etrias.nl
- pannenwinkel.com
Demande des avis aux clients
Gewoon goed
De bestelling verliep simpel en de pannen zijn snel geleverd. Helemaal top.
Betrouwbaar en snelle verzending van…
Betrouwbaar en snelle verzending van mijn bestelling
De pan werd sneller geleverd dan…
De pan werd sneller geleverd dan aangegeven. Netjes verpakt.
Goede communicatie en verzending
Goede communicatie, overzichtelijke website, product goed verpakt ontvangen
Verkeerd materiaal…
Er stond aangegeven dat de cochettes van gietijzer waren, ze zijn echter van porselein. Voor ons in dit geval geen bezwaar… maar zou het op uw website even aanpassen.
De keuzehulp is een uitstekend…
De keuzehulp is een uitstekend hulpmiddel om de pan te vinden die bij jou past!
Erg blij met de ontvangen pannen
dropshipper?
Als je een week nodig hebt om het produkt te leveren ,lijkt het verdacht veel op een dropshipper . het kan natuurlijk ook zijn dat het proces heel erg langzaam gaat .ik neig toch naar dropshipping .verder tevreden over het produkt en ik wist van te voren dat het wat langer zou duren .laagste prijs is het wachten wel waard voor mij .
Snel en zonder problemen.
Wat je wenst bij een webbestelling.
Duidelijke site, makkelijk bestelproces en levering volgens afspraak met duidelijke updates. Product solide verpakt.
Product is prima, verpakking slecht
Product is prima, maar slecht verpakt. Peper- en zoutstel in een plastic zakje, zonder verdere bescherming (geen vulmateriaal) in een nogal grote doos. Producten niet beschadigd, maar dat is meer geluk dan wijsheid.
Heb pannen besteld en ze zijn mooi!
Super fijne en erg snel geleverd voor…
Super fijne en erg snel geleverd voor een heel mooi prijsje.
Prima pan
Overzichtelijke website. De bezorging was volgens opgave in de mail. Prima pan.
Goede deal van het product en zeer…
Goede deal van het product en zeer snelle levering!
Wij hebben meer pannen en het bevalt…
Wij hebben meer pannen en het bevalt ons uitstekend makkelijk in gebruik en goed kwaliteit daarom hebben we nog een pan aan gestraft
Product makkelijk te vinden op de…
Product makkelijk te vinden op de site.Goede producten.Eerlijke prijs.
Gevonden wat ik zocht
Ik zocht een pan die bij mijn bestaande pannenset paste en: hier gevonden.
Evenals een uitstekend keukenmes. Beiden zorgvuldig verpakt in bijpassende doos en messenbeschermer. Overzichtelijke website en zorgvuldig ingepakt voor de verzending . Klasse! Kom hier zeker terug.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.