Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har modtaget en total lækker støvle i bedste kvalitet. Jeg kontaktede Phenumb pr. tlf. nogle gange inden købet og fik super god vejledning mht. størrelse og model. Allerede dagen efter modtog jeg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kundeservice! Måtte afbestille et par støvler kort efter ordren var lagt. De nåede at sende støvlerne inden kundeservice så min mail. Helt forståeligt. Fik det sødeste og mest venlige... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

phenumb copenhagen began its journey in the fall of 2019. we embarked on a mission to create a shoe brand founded in true passion for shoe making and by using the best quality and responsible materials in production. we presented our very first phenumb designs at the international fashion fair ciff in copenhagen in january 2020, and were quickly recognized for our outstanding look&feel, contemporary designs, and more than anything the high quality of our shoes. with more than 25 years of experience in designing and producing shoes for the scandinavian market we live and breathe for making the best looking shoes. we have taken our extensive knowledge and experience in designing and producing shoes and made it available to all of europe and the world.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig god kundeservice

Rigtig serviceminded personale og de flotteste støvler!

15 avril 2021

Hej Signe.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er så glade for, at høre du har haft en god oplevelse hos os og ikke mindst, at du er glad for dine støvler 🌸

Det var pænt af dig, at give os en anmeldelse her på trustpilot - tak for det :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt og hurtigt modtaget…

Jeg havde bestilt og hurtigt modtaget et par støvler, som jeg desværre ikke kunne passe.
Der var ingen returlabel i forsendelsen. Jeg kontaktede administrationen via mail, og fik hurtigt sendt returlabel. Jeg havde glemt, at medsende ordreseddelen. Jeg fik alligevel hurtigt refunderet købet og pengene indsat på min konto.
En meget god oplevelse!

30 mars 2021

Hej Annie.

Vi takker mange gange for din anmeldelse. Vi er glade for, at din oplevelse har været god 🌸 - også tak fordi du tog dig tid til at anmelde dit køb her på Trustpilot.

Hej Kirsten.

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at din oplevelse har været god 🌸

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde dit køb her på Trustpilot.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super snygga o sköna boots

27 février 2021

Hej Ulla,

Det er vi SÅ glade for, at høre - og dejligt du elsker støvlerne 😊 💐

Lækre støvler, men...

Lynhurtig levering og meget lækre støvler. Jeg ærger mig dog over at der hverken kommer en faktura eller en ordrebekræftelse, og der er ingen oplysninger overhovedet om en eventuel returnering, heller ikke på hjemmesiden. Jeg har vanskelige fødder, og vil ikke købe Phenumb produkter hos dem selv, men vil vælge en af deres forhandlere fremover.
Jeg håber at støvlerne, som jeg forsigtigt prøver hjemme på stuegulvet ikke er et fejlkøb.

Tusind tak - efter en mail fik jeg lynhurtig tilbagemelding med returseddel vedhæftet. Det er altså bare i orden ❤️

21 février 2021

Kære Susan,

Mange tak for din anmeldelse, vi er meget glade for din tilbagemelding på vores retur. Vi arbejder på højtryk for, at gøre retur mere synlig på webshoppen og ikke mindst når man modtager varerne :-)

Ift. ordrebekræftelsen, kan vi så få dig til, at kigge dit spam filter igennem - indimellem havner de nemlig deri :-)

Ha' en rigtig dejlig dag, vi håber, at se dig på www.phenumb.com igen :-)

Rigtig god oplevelse!

6 février 2021

Hej Nanna

Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. 🌸

Og tak fordi du tog dig tiden til at anmelde dit køb her på Trustpilot.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering 😉

29 janvier 2021

Hej Helle

Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. 🌸

Og tak fordi du tog dig tiden til at anmelde dit køb her på Trustpilot.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, forsvarligt og pænt pakket ind. Levede op til forventningerne

25 janvier 2021

Hej Erik

Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. 🌸

Og mange tak fordi du tog dig tiden til at anmelde dit køb her på Trustpilot.

Fantastisk støvle

Fantastisk støvle!
Jeg bestilte den sent en torsdag aften og de lå klar i pakkeshoppen 2 dage efter. Jeg kan klart anbefale dem!

15 janvier 2021

Hej Maria

Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. 🌸

Og mange tak fordi du tog dig tiden til at anmelde dit køb her på Trustpilot.

Favourite shoes ever!!!

I ordered one pair and l had to order another one in different color immediatley because they are so awesome. Very beautiful and unique shoes. I am in love with. Leather is amazing-so soft, the workmanship is excellent. Price is absolutely fair.
Customer Service is as awesome as their shoes.
Delivery is very fast.
5 Star recommendation for sure! Go for it and grab yours...

13 janvier 2021

Hi Andrea

Thank you so much for your fine review here on Trustpilot.
We´re so happy to hear that you are satisfied with our service and your new boots 😍

Best regards

Noté 5 sur 5 étoiles

The shipping was very fast

The shipping was very fast, the boots are so so good! High quality and a good fit!

6 janvier 2021

Hi Laura

Thank you so much for your review here on Trustpilot,.
We´re so happy to hear that you are satisfied with your new boots.

Best regards

Alt som aftalt

Alt som aftalt. Hurtig og pålidelig levering af en fin vare.

5 janvier 2021

Hej

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at læse, at du har været tilfreds med både vores service, levering og dit produkt. 🌸

Og mange tak fordi du tog dig tiden til at anmelde dit køb hos os her på Trustpilot.

Fantastisk hurtig service

Fantastisk hurtig service, god pasform og fremragende kvalitet 👍🏼kan helt sikkert anbefales👏🏼👏🏼
Hilsen Jens

5 janvier 2021

Hej Jens

Mange tak for din fine anmeldelse.

Vi er super glade for at høre, at du har været tilfreds med både vores service og det købte produkt. 🌸

Og mange tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os her på Trustpilot.

Snabb leverans

Snabb leverans, vara enligt förväntan. Jättefina och sköna skor.

4 janvier 2021

Réponse : phenumb copenhagen

Tusind tak for din anmeldelse, vi håber du bliver rigtig glad for dine sko :-)

Alt fungerede optimalt

Alt fungerede optimalt. Venlig og hjælpsom kundeservice. Hurtig levering. Ved returnering af vare blev pengene tilbagebetalt indenfor få dage.

25 décembre 2020

Réponse : phenumb copenhagen

Hej Jette, Mange tak for din anmeldelse :-) - Det varmer hos os ;-) God dag til dig!

Upåklageligt

Upåklageligt! Hurtig levering, selv i en travl juletid.

22 décembre 2020

Réponse : phenumb copenhagen

Hejsa, rigtig mange tak for din anmeldelse :-) god dag til dig!

Enormt sød kundeservice!

Enormt sød kundeservice! Havde spørgsmål mht en eventuel returnering, da det altid er lidt et sats for mig at bestille sko online og hun (Tina, vist nok) var bare høflig og imødekommende og tjekkede endda op på ordren. Super fin oplevelse.
Har godt nok ikke modtaget støvlerne endnu, men bestilte i går kl 23.30 og de er allerede sendt afsted i dag. Så dem er jeg meget spændt på at modtage :-)

Opdatering: har nu modtaget dem og de sidder helt perfekt og de er bare i en super lækker kvalitet! Så alt i alt en god oplevelse :-)

4 décembre 2020

Réponse : phenumb copenhagen

Tusind tak for din anmeldese :-) - Vi håber du bliver glad for dine nye støvler!

ABSOLUT de lækreste sko

ABSOLUT de lækreste sko, i den bedste kvalitet :)

2 décembre 2020

Hej Mirah

Vi er glade for at læse, at du er tilfreds med vores produkter. Vi glæder os til at pakke din næste ordre 🌸

Og mange tak fordi du tog dig tiden til at anmelde os her på Trustpilot.

phenumb

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus