VARNING!! Luras! Man betalar men ingen vara kommer. De säger att de ska kompensera men det sker EJ! Troligtvis uppmanat alla sina kompisar att ge full pott i betyg för det har trillat in ett gäng 5: o... Voir plus

Beställde kepsen den 6 november 2022 (julklapp till min barnbarn) och betalade i förskott , men tyvärr kam den aldrig. Försökte igen den 8 juni 2023 ringa på den telefon som Trustpilot hänvisar , oc... Voir plus

Otroligt dålig service! Beställde keps i november 2022, har fortfarande inte fått den. Efter x antal försöka att nå de fick jag tillslut svar av dem, där ville de veta mitt ordernummer och skulle seda... Voir plus

Riktigt snygga och sköna kepsar. Passar både män och kvinnor utmärkt. Många olika färger och sitter perfekt på huvudet. Den skönaste kepsen jag har testat. Verkligen nöjd!

1. Magasin de chapeaux et couvre-chefs
  2. Service e-commerce
  3. Magasin de vêtements pour jeunes

PIANOTTI is a Swedish founded company with production based on French and Italian established designs combined with old urban culture.

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

46 avis

Scam

Scam alert!
I ordered a cap in the start of December and it’s not showing up. I have sent them several emails, but they have just stopped responding.

11 mars 2023

Hello,
Sorry to hear that. Please make sure to contact us on the public phone number we have or our email address: info@pianotti.com

Please keep in mind to have order-number, name, address and email that was on the order.

And we will make sure to send you a new cap or by sending you back the money within 10 business days.

6 mars 2023

Skam

Jag beställde en keps två dagar innan black friday har inte fått den och redan betalad de svarar varken på Mail eller insta dm riktigt besviken

8 février 2023

Hejsan,
Anledningen till att det blev förseningar i slutet av 2022 var på grund av att våran leverantör hade problem under covid och kunde där av inte producera våra kepsar i tid.

Vi har erbjudit komplettering av våran nya kollektion alternativt att vi betalar tillbaka eran transaktion inom 10 arbetsdagar med hjälp av att kunna bevisa sitt köp med namn, adress och telefonnummer som gjordes på det specifika order nummer ni har haft problem med.

Vi ber om ursäkt att ni hamna just i våran sämsta månad med våran leverantör. Men ni har våra kontakt uppgifter här på trustpilot och på våran nya hemsida. Så se gärna till att skicka uppgifterna så vi kan komplettera din beställning om nu detta stämmer.

Tack på förhand!

Jeg bestilte min kasket start december…

Jeg bestilte min kasket start december 2022, der stod den ville komme indenfor 4 dage. Jeg skriver og skriver til dem både på instagram og mail, men først efter en måned sender de mig en automatisk mail, hvor de siger leveringstiden er forsinket... Der er nu gået over 2 måneder, og de har stadig ikke leveret min vare eller mine penge..

7 février 2023

Bluff!

Varning, bluff företag!
Helt kasst, beställde en keps i början av december och den har fortfarande inte kommit. Tyvärr betald. Går inte att få tag i företaget, finns inget telefon nr och de svarar ej på Mail.

29 janvier 2023

Tack på förhand!

Beställde och betalade en keps i november och den har fortfarande inte kommit!

Beställde och betalade en keps till sonen 22 november, och den har fortfarande inte kommit!!!
Kommer aldrig beställa något därifrån igen och jag avråder alla er andra också.

25 janvier 2023

Varning!!

Som många andra skrivit så har sonens julklapp ännu inte kommit. Beställd och tyvärr betald 26 november. Svarar varken via deras kontaktformulär, sms, telefon, mail eller via deras sociala media konton. Uruselt och anmält!!

3 janvier 2023

Blufföretag!

Tar betalt direkt. Efter en månad fortfarande ingen keps och svarar inte på mail och går inte att ringa. Blufföretag!!

3 janvier 2023

Bestilte 16 november 4 ulike caps

Bestilte 16 november 4 ulike caps.
Ikke fått de ennå. Svarer ikke på Mail, telefon, chat og kommentarfelt på Instagram kontoen deres er stengt.

25 décembre 2022

Här blir man lurad

Här blir man lurad! Tar betalt men ingen vara kommer! Fy så trist och dåligt! Var en julklapp till sonen. Svarar inte på mail, telefon eller DM.

23 décembre 2022

Tack på förhand!

Tar betalt men du får ingen vara.

Tar betalt men du får ingen vara.
Går inte att få tag i dessa killar.
Anmälan kommer att göras..hoppas fler gör det 😡

22 décembre 2022

Fullständigt oseriöst

Fullständigt oseriöst. Konkurs? Vet vem som stor bakom…

30 novembre 2022

Gode ruttet företag