Pokefamily Avis

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Eerst online besteld wat heel makkelijk ging, goed opgestuurd en toch een bezoekje gemaakt in de winkel met me vriend, prachtige winkel, schoon, netjes en super vriendelijk en leuk personeel! Als we d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vanmiddag hier geweest met mijn oude pokemon kaarten en mijn nieuwe! Duidelijk uitleg hoe er mee om te gaan en nog een gave Psa 10 Grealish voetbal kaart kunnen kopen. 2 kaarten verzonden naar... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Pakket besteld, nooit aangekomen. Zelfs geen reactie gekregen op mail/vraag naar update. Inmiddels al twee weken geen pakket/antwoord…

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb een nare ervaring meegemaakt door de drukte en bestellingen die je aanvinkt met verzend kosten en daarna nog een keer besteld hebt zonder verzend kosten daar ging het ergens mis maar ze komen met... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 45 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vanaf dag 1 fan

Ik kom al vanaf het begin bij Pokefamily in Overvecht,

Zit lekker midden in Nederland en je kan ook gelijk winkelen in het overdekte centrum.

Goed geprijsd en heel gezellig personeel!
Ook op TikTok doen ze het heel leuk en Goed.

Ook voor Funko pops en nog wat andere speelgoed kan je hier terecht dus kijk op hun website!

20 septembre 2025

Ervaring en Kosten

Had hier vorig jaar een paldean fates etb gekocht, 1 SIR and 2 IR'S was er blij mee en ben er blij mee, ik wou dit vorig jaar nog een revieuw geven maar ik vergat dus ik doe het nu, hoewel de prijzen worden hoger en hoger is wel jammer..

27 décembre 2024

Onprofessioneel

Ik zei op TikTok dat een boosterpack voor 35 euro ''overpriced'' was terwijl de marktwaarde een flink stuk lager lag. Je mag als winkel/onderneming je eigen prijzen bepalen maar ik ben na deze reactie gelijk geblokkeerd op TikTok. Zeer onprofessioneel naar mijn mening.

23 juin 2025

Oplichters

Na 2 maanden nog geen reactie of bestelling. Opgelicht voor €100,-.
Koop hier dus niets!

7 juin 2025

Lekker overslaan

Was gisteren in de winkel: veel te hoge prijzen. In de community gaan er veel nare verhalen rond over geannuleerde artikelen die daarna voor duurder alsnog worden aangeboden. Ik beschouw deze verkoper niet als betrouwbaar!

2 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Eerste keer en gelijk ook mijn laatste…

Eerste keer en gelijk ook mijn laatste keer bij deze toko. Arrogante ventje van 15 komt even een privé verzamelaar (mij) vertellen hoe ik een pokemonkaart uit een hoesje moet halen 😂. Mind you dat mijn collectie een taxatiewaarde heeft van 2.3mil euro. Gelijk deze jongentje even geschoold waarom de hoesjes bij de singles die ze verkopen zorgt voor MEER schade en niet schade beperkt. Tip: gebruik semi regid holders jongens. Er is hier wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Even een beetje googlen kan geen kwaad.

Ook daarna geschoold over een 2.5k euro evolving skies boosterbox die zij verkopen terwijl deze op ebay/collectr voor 1550 op dit moment gaat 😭. Helemaal van het padje af, beetje social media bekendheid en de prijzen schieten door het dak 😂.

Anyway, morgen ben ik in china first class vlucht flink mijn collectie aanvullen, om daarna een paar goldstars en 1st editions weer te halen in japan een week later. Jullie kunnen van mij leren jongens ipv lekker arrogant te zijn.

25 juin 2025

BOXEN HALEN EN WAT VOOR PAAR OOK

1e pinksterdag daar geweest samen met een maatje van mij. Eigenlijk was die dicht, maar als je wist wat je nodig had mocht je even naar binnen. Toen we binnen waren werden we erg goed ontvangen en goed gelopen.. kort praatje gemaakt enz. Uiteindelijk naar huis gegaan met 3 boxen die hoedanman aangeschaft heeft. Die kent je wel denk :) positieve sfeer !! Binnekort weer langs maar

8 juin 2025

hoedanman wat een winkel

1e pinksterdag op goed geluk naar de winkel gegaan en ja hoor hij was ''open''. geholpen door de eigenaar zelf en wat een top service en wat een top vent. heb voor heb erg naar mn zin gehad. groetjes HoeDanMan

8 juin 2025

Top Winkel!!

Inmiddels 2e keer geweest, erg enthousiast personeel & groot assortiment. Mooie winkel ook. Ik raad aan hier heen te gaan als je een pokemon fan bent.

1 avril 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus