POWER.dk - Aalborg Avis 5 143

TrustScore 4 sur 5

4,0

Løven 25, 9200 Aalborg SV, DK

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Mødte en medarbejder, der tog sig tid til at overbevise mig om, at det produkt jeg var kommet for at købe, ikke levede op til det behov og ønsker jeg havde! Produktet jeg købte modtager jeg først om... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg synes vi altid får en god betjening, når man kommer for at købe noget hos Power. Men hvis man har købt noget, som først skal bestilles hjem, så får jeres system til udlevering fra lager virkelig d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

venlig betjening , fik god forklaring om produkterne, købte robot støv/vaske fra Dreame. Sælgeren bar produktet ud til vores auto, top fin.

Noté 3 sur 5 étoiles

I er hurtige til at anmode om en anmeldelse 11/5😏 Selve købsoplevelsen 10/5 var OK..frisk og flink ekspedient. Det er bare svært at bedømme selve købet/varen(TV), da jeg ikke har modtaget varen en... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Super oplevelse

Super oplevelse. Personalet var meget oplyst om de produkter jeg købte. Smilende og venlige. Købte en opvaskemaskine og høretelefoner

7 mai 2026

Hej Musse,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Aalborg var så god, og at der blev givet venlig og kompetent hjælp hele vejen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ekspedienten var nærværende og greb min…

Ekspedienten var nærværende og greb min søns ønske til telefon og fandt lige det han ville have og lavede et godt tilbud👌

28 avril 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Aalborg var så god, og at der blev lyttet godt til ønsket og fundet den helt rigtige telefon. Det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg oplevede en særdeles god og…

Jeg oplevede en særdeles god og hjælpsom service,

3 mai 2026

Hej Mogens,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var særdeles god og hjælpsom. Den slags feedback betyder meget.

Very nice service 👌 👍 👏 😀

Very nice service 👌 👍 👏 😀
Tak😉😉😉

3 mai 2026

Hej Yurii,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at læse.

Det glæder os meget, at du havde en rigtig god oplevelse og fik en god service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Super god oplevelse

Super god oplevelse

Hej kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en super god oplevelse i Aalborg.

Super hurtig levering

Super hurtig levering
Og stor tilfredshed med min Harman/Kardon højtaler

2 mai 2026

Hej Elselina,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at leveringen var super hurtig, og at der er stor tilfredshed med højtaleren.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen.

Rigtig god service.

Jeg fik meget fine råd fra salgsassistent, som hjalp mig med at finde den bedste vaskemaskine og det bedste køleskab ud fra de specifikationer jeg gav.

Hej Dan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god vejledning og fine råd, så det blev lettere at finde både den rette vaskemaskine og det rette køleskab.

Hej Morten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at det hele var super hurtigt og nemt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Da jeg skulle hente mit fjernsyn

Da jeg skulle hente mit fjernsyn, jeg har bestilt i afdelingen, var der så nidkær og irriterende en sælger der prøver at sælge mig et dyrere TV og siger at det jeg køber er dårligt og at man jo ikke kan tro På førprisen, det ved Alle jo, han blev ved og ved og med den mest arrogante tone jeg længe har mødt. Han var fuldstændig uden evnen til at læse rummet og kunden og jeg må indrømme at der kommer til at gå lang tid før jeg handler i Power igen

6 mai 2026

Hej Steffen,

Det lyder som en rigtig ubehagelig oplevelse med den måde, du blev mødt på i butikken, og det vil jeg gerne beklage mange gange for på POWERs vegne. Du skal selvfølgelig kunne hente et TV, du allerede har valgt, uden at blive talt ned til, føle dig presset til at købe noget dyrere eller mødt af en arrogant tone – det er langt fra den kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Vi tager din feedback videre internt til butikken som konkret input, så vi kan arbejde med både salgstilgang og måden, vi taler til og rådgiver vores kunder på, så ingen står tilbage med samme følelse som dig.

Bedste hilsner
POWER / Christian

Noté 5 sur 5 étoiles

Er godt tilfreds med mit køb i Power…

Er godt tilfreds med mit køb i Power med god service og venligt personale.

6 mai 2026

Hej Ivan,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Aalborg har været god, og at både service og venlig betjening levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik virkelig fin behandling og rigtig…

Fik virkelig fin behandling og rigtig god rådgivning ved mit sidste køb.
Gode priser.

Hej kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik fin behandling og god rådgivning ved dit seneste køb. Det sætter vi stor pris på.

Det er også skønt, at du fremhæver priserne.

Hej Tonny,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik virkelig god service af…

Jeg fik virkelig god service af personalet og man blev også taget godt imod vis man skulle bruge noget

1 mai 2026

Hej tristian,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Aalborg var så god, og at modtagelsen og servicen gjorde en positiv forskel.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt, nemt og god service.

Fik hjælp til at finde den mus jeg var ude efter, selvom personalet havde lidt problemer med at finde den.
Dejligt nemt man kan betale i den afdeling man er i.(så man ikke behøver at stå i kø ved den normale kasselinje)

Hej Keld,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at besøget var hurtigt og nemt, og at der blev hjulpet godt på vej til det rigtige produkt. Det er også skønt, at betalingen i afdelingen gjorde oplevelsen endnu lettere.

Noté 3 sur 5 étoiles

Når man kommer til butikken efter en…

Når man kommer til butikken efter en ordre bestilt via webshop, så er det ikke tydeligt, hvor man skal henvende sig. Til gengæld var det nemt at finde medarbejdere, dog ikke den rigtige, da varerne skulle findes på lager. Det var svært for medarbejderen at finde de to varer, som åbenbart var placeret bagerst på to forskellige lagre. Efter ca 30 minutter kunne vi forlade butikken med vores to varer, der blot skulle afhentes,

27 avril 2026

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er godt at høre, at det var nemt at finde medarbejdere, men afhentningen skal selvfølgelig også være mere overskuelig og hurtigere end det, du oplevede.

I Aalborg sker vareudlevering inde i butikken, hvor man skal henvende sig til personalet ved disken, men det er klart, at det skal være tydeligere, når man ankommer.

Tak fordi du gjorde opmærksom på både skiltning og ventetid. Det er værdifuld feedback.

god service

god service, flinke medarbejder

Hej Louise,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen blev mødt med venlige medarbejdere. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hej Annette,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen i Aalborg var præget af dygtig og hjælpsom betjening.

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg fik af vide at Power prismatcher…

Jeg fik af vide at Power prismatcher andre varer, men de ansatte troede ikke på mig da jeg sagde Elgiganten havde et tilsvarende produkt billigere. Men efter lang tid snakken frem og tilbage og finde bevis på internettet osv, så troede de på mig. Vi fik lavet en handel og jeg fik lidt rabat. Dagen efter havde Power sat produktet yderligere ned, men det fik jeg ikke noget af vide om. Synes jeg er blevet godt og grundig snydt og at der ikke er særlig meget kunde pleje. Tænker ikke Power bliver min fortrukken butik at købe elektronik i fremover. Har ellers altid været kunde og samlet mine handler hos Power…

30 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Super fin og venlig service

Super fin og venlig service, og hurtig hjælp😊

30 avril 2026

Hej Dorte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var super fin, venlig og hurtig.

Noté 2 sur 5 étoiles

Når man afhenter en click and collekt…

Når man afhenter en click and collekt og skal henvende sig i den afdeling med har købt fra, fx jeg har købt en vaskemaskine og skal henvende mig i hårdhvidevare afd. jeg blir mødt af sælger som var meget forhippet på at mere sælge til mig. Hvorfor har jeg valgt denne maskinen, vil hører om den jeg har som koster 1000kr mere. Nej tak, og så skal man aligevel hen og se på anden maskine for det koster jo ikke noget at se den. Og så prøver han at mere sælge nogle specielle fødder til maskinen og noget rabat. Og han bliver så fornærmet over jeg takker nej til det hele.
Hvis jeg skal mødes sådan så kan jeg godt gøre mine indkøb andre steder.

Hej Elisabeth

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med afhentning af din vaskemaskine.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Når du kommer for at hente en vare, skal fokus være på en smidig udlevering, og ikke på et pres for mersalg eller produkter, du ikke har bedt om. Jeg kan godt forstå, at det har virket både frustrerende og ubehageligt, især når du har sagt nej tak flere gange.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at sikre en mere respektfuld og relevant kundeservice i vores butikker.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus